הערכה כספית
-
שלום חברים ושבוע טוב, אני מתכנן טיול לתאילנד עם בת זוגתי בחודש מרץ לתאילנד, טיול טיירים רגיל שמתחיל בצפון יורד לדרום לאיים ואולי גם וייאטנם בהתחלה, אני רוצה לדעת בערך כמה אמור לעלות לי טיול כזה לא כולל טיסות הלוך חזור מהארץ, אני מדבר על אוכל מחייה בזבוזים קניות מסאג'ים בתי מלון מוניות בקיצור הכל חוץ מטיסות מהארץ., משך הטיול כחודש, האם 20 אלף שקל אמור להספיק?
-
הערכה כספיתכן.זה יוצא בערך 660₪ליום לזוג.זה בסדר גמור.מתוך זה קח בחשבון כ 150₪ למלון סביר 3כוכבים. ברם,לטיסות פנים תצטרך להוסיף כ 100$ לאדם לטיסה פנימית-בממוצע.לדעתי תצטרך כ 3 טיסות פנים לפחות.קח את זה בחשבון..(עוד 600$ לשניכם בערך).
-
הערכה כספית20 אלף לכל אחד? או לשניכם?
-
הערכה כספיתשלום חברים תודה על התשובות,
אני מתכוון ל20 אלף ש''ח לכל אחד,
בעקבות לימודים אנו מתכננים להקדים את הטיול לחודש ינואר, מישו יודע להגיד איך המזג אוויר בתאילנד בחודש הזה פחות או יותר?והמסלול המתוכנן הוא
הגעה לבנגקוק בטיסת לילה מתל אביב, עלייה וויאטנם ל5 ימים,
חזרה לצפון תאילנד טיול גיפים אומגות וכל מה שתיירים עושים פחות או יותר שבוע(?)
ירידה לדרום לאיים פול מון וכל טיולים וכל מה שמשתמע בזה, בערך כשבועיים,
3-4 ימים בבנגקוק וחזרה לארץ,
איך נשמע לכם המסלול? מה הייתם משנים או מוסיפים? -
הערכה כספיתאם כך אז התקציב גדול מאוד. הייתי מוריד את ויאטנם.יש בתאילנד הרבה מאוד מה לראות. ינואר חודש נהדר מבחינת מזג אוויר.
-
הערכה כספית..אני גם הייתי מוריד את ויאטנם-יפה אבל יקרה..
..ינואר החודש הכי טוב בשנה לזוגות בתאילנד..

-
ינואר הכי טוב בשנה לתאילנד??מכיר איזה חבר פורום פה שהיה אומר על זה...סיריוסלי??
צפוף,דביק,מעיק,מחניק, יקר,תפוסה כמעט מלאה במלונות!!
עם כל הכבוד למזג האויר....אני מאמצע דצמבר עד סוף החופשה של ראש השנה הסיני מעדיף להשאיר את תאילנד לזוגות האוהבים
תהנו חמודים..
אוהב אותכם
-
ינואר הכי טוב בשנה לתאילנד??..לא לעורר את הדוב LIO..

-
ינואר הכי טוב בשנה לתאילנד??תודה חברים על התשובות. אני גם לא הכי בעד ויאטנם...אבל החברה טוענת ש" אם אנחנו כבר שם אז למה לא?" וכמו שאתם בטח יודעים כשהחברה אומרת אז היא אומרת...
ובכמה שבוע בויאטנם יכול ליקר את הטיול הזה?
ו20 אלף ש''ח לאדם זה יותר מידי לפי מה שאתם מכירים?(שוב אני מדבר על מלונות 4-5 כוכבים,כל יום אטרקציות/טיולים/אוכל/שטויות כאלה ואחרות..
לגבי החופשה של ראש השנה הסיני, זה כמו אילת אצלנו בארץ?זה נופל בידיוק על חודש פבואר?(התבלבלתי כשכתבתי ינואר, הטיול יהיה בפבואר), -
פ ב ר ו א ר ! -
פ ב ר ו א ר !יודע אחי שכותבים את זה כ "פברואר" פשוט מאז ומעולם לא הסתדר לי כשאומרים חודש פבואר לכתוב פברואר. עמך הסליחה