קוסטה ריקה - כמה שאלות
-
אני בשלבי תכנון טיול לקוסטה ריקה במרץ הקרוב.
נהיה בקוסטה ריקה 16 ימים מלאים, ונתנייד ברכב 4X4
אני רוצה לדעת לגבי קורקובדו האם ניתן להגיע עם הרכב עד לבתי המלון שבדרייק ביי, או שמגיעים רק באמצעות סירות?
האם יש מבתי המלון סיורים יומיים שיוצאים לפארק ולאיזור?
3 לילות מספיקים לאיזור (כאשר ללילה הראשון נגיע בערב)?
מנואל אנטוניו - אם אנחנו נמצאים בקורקובדו יש הצדקה להיות גם במנואל אנטוניו?
מפלי לה פז - חשבתי לעשות את המפלים בבוקר היציאה מסן חוזה לקורקבדו, השאלה כמה זמן להקדיש למפלים, ואם נספיק להגיע למלון בדרייק ביי עד הערב.
בכללי אני מתלבטת לגבי מפלי לה פז. נראה לי "קצת" תיירותי ומתאים יותר לילדים?
תודה מראש למשיבים

-
קוסטה ריקה - כמה שאלותההודעה שלך שייכת לפורום מרכז אמריקה,
במקרה ראיתי את ההודעה פה- אז הנה כמה תשובות.
במרץ באופפן עקרוני אמרוה להתאפשר הגעה עם רכב לדרייק ביי. יש דרך כזו- רק שהיא הרבה פעמים לא עבירה, בעיקר בעונה הרטובה. קראתי במקום מסוים שחברות השכרת רכב אוסרות מעבר ערוצי נחל עם הרכב- ואם יש נזק בגין מעבר כזה- הם לא יאפשרו לך לתבוע. קחו בחשבון שיש חציות כאלו על הדרך לדרייק בי.
תוכלו למצוא סיורי יום, הייתי מנסה לסכם עם מדריך מראש- שלא יהיו לכם הפתעות במקום עצמו שאין מישהו פנוי... אם 3 ימים זה מה שיש לכם מתוכם 2 ימים לסיורי יום- כנראה שזה יספיק כי היציאה היא מאותה נקודה..
לה פאז וקורקובדו באותו יום- ממש לא נראה לי ישים- לנסוע לכיוון ההפוך ועוד לבקר במקום מסויים ואז לחזור שעות ארוכות של נסיעה עם סיום לחלוטין בחושך בדרך לחלוטין משובשת- ממש לא הייתי הולך על זה.
לגבי מנואל אנטוניו וקרוקובדו- כ"א מציע את היופי שלו. החיות לא יופיעו לפניכן בהזמנה- ככה שתמיד יש מצב לראות משהו חדש. תעשו חשבון לפי הזמן שברשותכם מה עדיף לכם.
-
קוסטה ריקה - כמה שאלותתודה גדליהו,
לא שמתי לב שאני בדרא"מ - אני "מקפצת" בין שני הפורומים.
לגבי מפלי לה פז - אנחנו מתכננים נסיעה מארנל לפורטו ויאחו (זה משתלב בדרך?) ובכלל האם שווה את ההשקעה של הזמן והעלות מבחינת האתר עצמו?
-
קוסטה ריקה - כמה שאלותמבחינת המסלול- אתם יכולים לעבור שם בדרך, אבל כל המתחם של לב פאז דורש איזה שהוא זמן להסתובב בו. אם באתם רק להציץ על המפל ולהמשיך הלאה ואין לכם תקציב גבוה- אז אני לא חושב שהייתי עוצר רק בשביל זה, ואם אתם כבר רוצים להסתובב במתחם יותר זמן- אז בשילוב עם יום הנסיעה הדי ארוך שיש לפניכם, והמלצה להימנע מנסיעה בחשיכה- אני חושב שזה הופך ללא ישים כ"כ...
כדאי להמשיך שאלות על קוסטה ריקה בפורום המתאים, אני לא ממש דייר קבוע בפורום דרא"מ