קונקשן של שעה בארופה
-
קונקשן של שעה בארופה ומשם המשך ללוס אנגלס זה מציאותי מבחינת הספק?
המזוודות עוברות לבד אבל האם יספיקו?
ואם יהיה איחור ונאחר הטיסת המשך כי היתה לנו רק שעה מה עושים?
זה ראלי בכלל??
-
קונקשן של שעה בארופהאיזה שדה תעופה? ואיזה חברות מדובר?
האם יש טיסות נוספות של אותה חברה בהמשך אותו יום לאותו יעד?
ברוב שדות התעופה באירופה, התשובה היא שגם אם זה אפשרי, זה ממש לחוץ ובכלל לא מומלץ.
-
תלוי מתי הטיסהאם הטיסה מתוכננת לקיץ יש מספיק זמן לקחת מאמן ריצה בעל רקע בניווט ואפשר לשפר את הסיכויים בצורה משמעותית

אני יכול לספר שבקונקשן של שעה ורבע באוסטריה לטיסה פנים אירופאית מצאנו את עצמנו מספר חברים לנים במלון סמוך עד לטיסה למחרת (אבל כאן גם היינו צריכים לעבור ביקורת דרכונים שהיתה יחסית זריזה ושוב לעמוד בתור לבידוק חפצים ולפי חוק מרפי גם הבדיקה הארוכה ביותר, הגענו בלי אויר לשער כדי לגלות שהדייל פשוט סגר אותו לפני דקה) ובנוסף לכל לא נמצאה אחת המזוודות שהורדה מהמטוס, עברנו שעות לא פשוטות בשיחה עם חברת התעופה שלשמחתנו בסוף נאותה לשבץ אותנו לטיסת המשך למחרת. מכאן מצטרף לעמדתו של עמיחי13 וממליץ לכם קחו קונקשנים מרווחים שיאפשרו קצת אויר עיכוב/תקלה/ביקור דחוף בשירותים
-
תלוי מתי הטיסהלפני מספר שנים טסתי דרך אוסטריה בקונקשיין של שעה ורבע ועוד נותרנו לשבת בחוסר מעש כחצי שעה.
בחגים האחרונים חזרנו בטיסה דרך מוסקבה שקונקשיין של שעה וחצי ורצנו כל הדרך לטרמינל השני (השדה במוסקבה גדול בהרבה מזה של אוסטריה (אם לא נבנה חדש מ) וגם פה בסופו של דבר חיכינו כחצי שעה...
זה כנראה עניין של מזל, אני משתדלת שאם אפשרי ולא מאד מייקר, לקחת קונקשיין יותר ארוך.
-
קונקשן של שעה בארופהפשוט אין תשובה נכונה. אורך הקונקשיין המינימלי המומלץ תלוי במספר משתנים רב כמו השדה עצמו, חברות התעופה המעורבות, הטיסות עצמן (בינ״ל/פנימיות) ואפילו סוג כרטיס הטיסה שאת מחזיקה.
לדוגמה: קונקשיין בהית׳רו בין טיסת בריטיש מת״א לטיסת אמריקן לניו-יורק, כששתי הטיסות במחלקת התיירים, יהיה בלתי אפשרי בשעה אחת. מאידך, קונקשיין בהית׳רו בין שתי טיסות של בריטיש (נניח ששתיהן ב-T5, מרבית הסיכויים), כששתי הטיסות במחלקות העסקים או הראשונה, לא צריך להיות בעייתי. במיוחד אם הטיסה הראשונה התחברה ב-A (נניח טיסה פנימית באירופה). בהית׳רו יש מסלול מהיר לבידוק הביטחוני לנוסעים במעבר, זו הסיבה העיקרית.
יש שדות שהמעבר בהם מהיר בצורה יוצאת דופן. ציריך, וינה, הלסינקי - אלו דוגמאות מצוינות ויש עוד רבות. יחד עם זאת, כ-ל נוסע שקובע לעצמו קונקשיין של שעה אחת בלבד בכל שדה גדול חייב להיות מוכן לאפשרות הריאלית שהוא יפספס את טיסת ההמשך שלו וייאלץ לטוס בטיסה חלופית (בדר״כ באותו יום). ולכן קונקשיין קצר כ״כ אינו מתאים למשפחה למשל או לנוסעים שפשוט חייבים לנחות ביעד הסופי שלהם במועד נתון לקראת פגישה חשובה.
-
קונקשן של שעה בארופההיי ,
חבל שלא פירטת איפה הקונקשן ,איזו חברה וכו' האם טיסת ההמשך היא מאותו טרמינל.
לתחושתי זה מספיק לך ,בקשר למזוודות הייתי קצת יותר דואג.לכן קחי איתך מקסימום ציוד חיוני בתיק עליה למטוס
הכי טוב להודיע מראש לדיילות ולבקש מהדיילות שיורידו אותך ראשונה.
מי שנתן לך קונקשן של שעה אחראי שתגיעי ליעדך עם הציוד.
-
קונקשן של שעה בארופהאופס!!!
יש לי טיסה ( עם כל המשפחה) עם סוויס לציריך באפריל עם קונקשן של שעה וחצי ללאס וגאס עם סוויס.
האם עשיתי טעות?
-
קונקשן של שעה בארופהלא לא, הכל בסדר, השדה של ציריך (ZRH) הוא דוגמה טובה לשדה שהקונקשיין בו מהיר מאוד באופן יחסי. שעה וחצי זה מספיק.
-
קונקשן של שעה בארופהתודה!
נרגעתי...