שאלות על ברצלונה
-
שלום לכולם,
טיול זוגות מחפשים מלון טוב במיקום טוב (איפה כדאי).
אשמח לשמוע על מקומות מעניינים לטייל לבקר וכד'.
הטיול יהיה במאי (4 ימים).
תודה
רונן
-
שאלות על ברצלונההיי
ממליץ מאוד לבקר בסגרדה פמיליה,
ממליץ מאוד לרכוש כרטיס מראש באינטרנט.
סגרדה פמיליה - מדריך לביקור בכנסיה המפורסמת בברצלונה
מופע פלמנקו בו הייתי לפני כחודש - נחמד
מחיר כרטיס כניסה - הזמנה באתר זולה יותר.לגבי מלונות,
מלון טוב במיקום טוב >> מחיר גבוה.ברצלונה מרושתת היטב ברכבת תחתית, באוטובוסים ובאוטובוס התיירים,
כך שלדעתי, מרחק של עד חצי שעה נסיעה מ"המרכז", אינו מהווה בעיה.
פעם אחת לנו ב"ככר אספמיה"
ופעם אחת מרחק הליכה מככר קולומבוס.
המחירים בהתאם.
תהנו
-
שאלות על ברצלונהיהודה תודה
יש המלצה למלון מסוים?
תודה
רונן
-
שאלות על ברצלונההיי,
שם המלון שבו שהינו בפעם האחרונה - מדינהצ'לי Medinaceli Hotel .
היתרון הגדול של המלון הוא מיקומו :
קרוב מאוד לככר קולומבוס,ממש בתחילת הרמבלס,
מרחק הליכה מהרובע הגותיתחנת מטרו סמוכה.
זכור את שם תחנת המטרו - דראסאנס (Drassanes Metro Station
רשום כי המלון הוא ברמה של 4 כוכבים - לדעתי 3.
מלון נחמד.
ארוחת בוקר טובה.
Medinaceli Hotel
Booking מדינצ'לי
בחן גם מלון זה :
Best Western Alfa Aeropuerto
חוות דעת ב"טריפ אדווייזר"
Traveler rating -
שאלות על ברצלונה -
שאלות על ברצלונהקראתי את התגובות
ראשית אם אתם נוסעים לארבעה ימים , אל תבזבזו זמן ותיקחו מלון רק במרכז
לא ממליץ על כיכר קולומבוס נמצא ממש בקצה הרמבלס ובערב אזור פחות טוב, אין לכם מה לחפש שם מעבר לטיול חד פעמי לאזור ,קחו מלון רק באזור כיכר קטלוניה , מכיר כמה מלונות , אבל ממליץ במיוחד על קטלוניה סקוור, מלון של 60 חדרים ארוחת בוקר טובה , ומיקום הכי מרכזי שיכול להיות { הייתי בו לפני חודשיים , והזמנתי שוב לעוד שלושה חודשים } תראו דירוג והמלצות בטריפאדוויזר מעל 9, , אם אתם רוצים זול יותר לכו על הרובע הגוטי לכיוון ככר קטלוניה ולא הנמל { כיכר קולומבוס}
אחלה עיר ,אווירה כיפית ,. אוכל מעולה, ולא יקרה תהנו
-
שאלות על ברצלונהאכן אזור כיכר קטלוניה מומלץ ביותר ללינה. מרכזי ביותר ויש מה לעשות שם גם ביום וגם בלילה.
גם הרובע הגותי מומלץ מאוד.
אין לי המלצה ספציפית כי היינו בדירה ולא במלון.
תהנו
ברצלונה, נהדרת
-
שאלות על ברצלונהאני הייתי במלון קולוניאל מול הרובע הגותי,10 דקות הליכה בכיף דרך הרובע מסעדות וחנויות עד לרמבלס.המלון עצמו נחמד,בכביש ראשי לא רחוק מתחנת מטרו ובמרחק הלחכה מהחוף.
ארוחת הבוקר לא מגוונת ולא שווה.מומלץ ללא.
-
שאלות על ברצלונהמלון מומלץ לקחת ברובע הגותי. זה האיזור הכי כיפי ומתויר בברצלונה.
לגבי אטרקציות, יש את כל הרשימה המפורסמת. ב4 ימים מלאים תספיקו
לבקר ברובם.
-
שאלות על ברצלונהמצטרפת לכל הממליצים על לינה בראמבלס קרוב לכיכר קטלוניה. בביקור האחרון בעיר ישנו במלון על הראמבלה ממש בהתחלה דקה מקטלוניה שנקרא
Hotel Continental Barcelona
מאד ממליצה. המלון קצת מוזר (חדרים בצבע ורוד מזעזע) אבל מתרגלים והעיקר הוא המיקום / נקי מאד מאד / צוות מקסים /בטיחות מירבית (הכניסה דרך קודים, מצלמות וכו') ויש מזנון קטן 24 שעות עם שתיה חמה, קרה, גלידה, פירות (מלא מלא אננסים), קצת ירקות, לחם וכו' 24 שעות ביממה ללא תוספת תשלום. אנחנו לקחנו חדר על הראמבלה שיש לו גם מרפסת וכיף לשבת ולשתות כוס יין ולהביט על העוברים ושבים. מזהירה - לא מתאים למחפשים מקום שקט (אולי החדרים האחוריים כן). בעיני מקום מצוין מפני שבברצלונה לא ממש "מבלים" בחדר, ואין יותר כיף מזה שהחדר נמצא במקום הבילוי (מאפשר גם מנוחת צהרים ...)
בכל מקרה תהנו ולדעתי לא מומלץ לקחת מלון בחלך התחתון של הראמבלה (יש שם שכונות לא נחמדות...עם זונות, סמים וכו'). כשאנחנו היינו באזור שוטרים ברחוב הזהירו אותנו מהסמטאות הללו.
-
שאלות על ברצלונהעוד מלון מומלץ אבל יחסית יקר במיקום סוף...
Olivia Plaza Hotel
-
CATALONIA BARCELONA PLAZA HOTEL
שרונה,
CATALONIA BARCELONA PLAZA HOTEL
זה המלון שבו שהינו בפעם הראשונה שבה היינו בברצלונה.
מלון, הנמצא בככר "אספניה",
שתי דקות הליכה מהמזרקה המנגנת.
מלון מדהים עם ארוחת בוקר מעולה.
המחיר בהתאם.אגב,
לממליצים על ככר קטלוניה,המרחק בין ככר קטלוניה לככר קולומבוס הוא 1.4 ק"מ, 16 דקות הליכה,
כאשר הרחוב המקשר ביניהם הוא הרמבלס.
מפה : הדרך בין ככר קולומבוס לככר קטלוניה.
-
שאלות על ברצלונהתודה לכולם
-
שאלות על ברצלונהתודה לכולם על כל העזרה
רונן
-
שאלות על ברצלונהחזרתי לפני שבועיים מברצלונה לאחר שהייה של 4 ימים שהייתי במלון קטן ונחמד מאד 3 כוכבים שהוזמן מ-BOOKING ברמה גבוהה שנקרא HOTEL JAZZ נמצא במרחק של 5 מ-CATALONIA PLAZA מיקום מעולה קרוב לתחנת רכבת תחתית
-
שאלות על ברצלונה