צפון הודו בן 20 לבד
-
הייתי רוצה לנסוע לתקופה של חודש וחצי לצפון הודו לבד הייתי רוצה קצת טיפים בבחירת מסלול יעיל שישלב גם את לה אני טס באמצע יוני עד סוף יולי אני פחות מתחבר לעניין הסמים. והייתי רוצה לדעת כמה זה בטוח לטייל לבד בהודו ( אמא לחוצה )
-
צפון הודו בן 20 לבדבתקווה שלא תתחבר בכלל לעניין הסמים (לא פחות, אלא לגמרי לא), אז הטיול שלך יהיה הרבה יותר בטוח. אין שום בעייה לטייל לבד בהודו. השאלה היא עד כמה אתה יודע לטייל לבד, האם טיילת לבד במקומות אחרים? אם כן - אין שום בעיה. הודו מאוד ידידותית למטייל העצמאי, אם אתה מדבר קצת אנגלית, תדע להסתדר. לך למקומות שיש בהם ישראלים (תקרא קצת על הודו) ואם יש לך איזו שהיא בעיה, תמיד יש בית חב"ד בסביבה שישמחו לעזור לך.
בהצלחה
-
צפון הודו בן 20 לבדאומנם הייתי לפני 8 שנים בהודו אבל אני מאמינה שמבחינת בטיחות היא לא השתנתה. זו אחת מהמדינות הכי בטוחות לטייל בהן. (מבחינת גניבות וכו ) השאלה שלי למה לטייל לבד ? עדיף לחפש שותף אפילו לתחילת הטיול מישהו שיהיה בראש שלך בלי מחוייבות רק בשביל הנחיתה הרכה ומשם להמשיך... זה מה שאני עשיתי ואחרי כמה שבועות כל אחד מאיתנו המשיך לטייל עם אנשים שהכיר ומצאו חן בעיניו. בכל אופן לא לוותר על הודו בשום פנים ואופן !! מכל המדינות שהייתי בהן (והייתי..
הודו המדימה ביותר!!!!
תהנה!