פריצה במאגרים של רשת HILTON
-
כל מי ששילם באמצעות כרטיס אשראי בין 18 נובמבר 2014 לבין 5 בדצבמבר 2014
ובין 21 אפריל 2015 לבין 27 ביולי 2015 בסיכון של שימוש בפרטי כרטיס האשראי שלו ע"י האקרים.
ממליץ לעקוב אחרי התנועות:
-
פריצה במאגרים של רשת HILTONראובן, תודה על המידע.
בעקבות הפוסט חיפשתי במייל לראות מתי בדיוק עשיתי את ההזמנה לאמבסי סייוטס בניאגרה, שנמנה על רשת הילטון, ושמחתי לגלות שזה היה ב 28 ליולי השנה!
-
פריצה במאגרים של רשת HILTONתודה ראובן, נעקוב (אני מקווה שזה רק הילטון עצמו ולא מותגים אחרים ברשת).
-
פריצה במאגרים של רשת HILTONהכתבה בעברית ב"אנשים ומחשבים"
לגבי מי צריך להיות מודאג - לדעתי: כל מי שהשאיר פרטי כרטיס אשראי ברשת הילטון ולא רק מי ששילם בתקופות הפריצה. תלוי מה הפורצים הצליחו להשיג: גישה לרשומות עסקאות עכשויות או לכלל הרשומות של מערכת התשלומים, כולל רשומות היסטוריות.
בלי קשר לנ"ל ומכיון שכבר היו פריצות ל-Target, ל-Amazon ל-Sony ועוד חברות, כדאי אחת לכמה ימים לבדוק חיובים בכרטיסי האשראי שלכם ולהתריע בפני חברת האשראי מייד עם התגלות תנועות שאינן שלכם. לחברת האשראי יש אחריות להשיב לכם את החיובים האלה, אבל בודאי תוכל לטעון לרשלנות מצידכם, אם תודיעו על כך רק לאחר תקופה ממושכת.
-
פריצה במאגרים של רשת HILTONחשוב לזכור שכרטיסי אשראי מבוטחים. כדאי כמובן לבדוק את החיובים כדי לזהות אם נעשה שימוש ע״י גורם אחר, אבל בדר״כ ניסיונות חיוב חשודים נחסמים מיידית.
פרטי האשראי שלי היו אצל הילטון בתאריכים הרלוונטיים ואני בטוח שהיו לי גם כמה שהיות בתקופות האלו. אני לא דואג, אבל טוב לדעת.
תודה על הפרסום.