השכרת רכב בניו יורק
-
סגרתי 3 שבועות במזרח ועכשיו מתחילה לתכנן
כדאי לנחות ואז לקחת רכב או קודם ניו יורק אז לקחת רכב מתוך מנהטן ואז לצאת ל"מסע"
-
השכרת רכב בניו יורקלניו יורק עצמה את לא צריכה רכב. החניה יקרה בטירוף.
אם את נוחתת בניוארק הרי שמחירי השכרת רכב זולים משמעותית מאשר בניו יורק. שווה לך לבדוק עלויות של השכרה בשני מקומות.
כדאי גם לשקול ללון באזור ניו גרסי ולהגיע עם תחבורה ציבורית לניו יורק. שוב הבדל בעלות זולה יותר ותנאי לינה טובים יותר מול חוסר נוחות ובזבוז זמן לנסוע ולחזור מניו יורק כל יום.
-
השכרת רכב בניו יורקמחוץ לניו יורק. שדה תעופה מקום מצויין
כניסה לNY עם רכב יקרה מאוד - על כל גשר צריך לשלם ובדולרים

-
השכרת רכב בניו יורקאני יודעת שלא צריך רכב בניו יורק השאלה היא
אם להתחיל את הטיול בניו יורק ואז אחרי 4-5 ימים לקחת רכב בעיר ולצאת לטיול (ניאגרה ושות)או שלנחות ומייד לקח רכב ואז להגיע לניו יורק להחזיר אותו שם ולהישאר בעיר.
הבעיה גם שהטיסה חזור באחת וחצי אז אולי כדאי לישון שם יום אחרון ולא לישון בתוך ניו יורק
-
השכרת רכב בניו יורקלהיות בהתחלה או בסוף טיול בני יורק?
חפשי לפי תאריכים של טיול ארועים מיוחדים, פסטיבלים, שווקים, תערוכות, שלכת מזג האוויר באתרים שאתם מתכננים.......
אישית אני מעדיפה להשאיר את ניו יורק לסוף ולהחליט מה אני רוצה להוריד קצב? קניות? מכיוון ששאר טיול הוא בדרך כלל פחות גמיש לשינוים.
לפעמים גם בעלויות מלון בניו יורק יכולים להיות הבדלים גדולים בהתאם לתאריך.שווה לבדוק . קרוב לוודאי שעלויות מלון בניו יורק יהיו בין הגבוהות לטיול.
השכרת רכב בדרך כלל לא נחוץ לעשות הרבה זמן מראש. אלא אם מדובר ברכב חריג. וגם אז היא ניתנת לשינוי בלי בעיה.
-
השכרת רכב בניו יורקאני גם התחלתי טיול בניו יורק וגם סיימתי טיול בניו יורק , בהנחה שהמחיר של המלון זהה , העדפה שלי הייתה לסיים טיול בניו יורק , זה איזה רגיעה לפני החזרה הבייתה.
דבר נוסף אני תמיד מעדיף את המלון במנהטן להיות חלק לההוויה הניו יורקית , עם הקפה בבוקר והפאב בערב