שאלות למומחי תאילנד
-
שלום לכל החברים בפורום ובעיקר לוותיקי תאילנד. אני עומד לפני הטיול שלי ושל בת הזוג לתאילנד לחודש ימים בין ה25 לינואר עד ל4 למרץ(16) כולל 10 ימים וויאטנם, רציתי לשאול אתכם מה מבחינתכם הדבר/האטרקציה/המלון הכי טוב שהייתם בו או שעשיתם בתאילנד, נכון יש את הטיול הבאנלי של האומגות והטיול גיפים( לא שאני מזלזל, ברור שנעשה גם את זה), אבל אני מחפש משו מעבר, משו שלא כולם טוחנים,משו מיוחד בתאילנד, יכול ליהיות שאני מחפש סתם ו"זה מה שיש לתאילנד להציע"?
-
שאלות למומחי תאילנדאפשר לכתוב בלי סוף !!! בגדול - ממליצה לכם לשכור רכב, להפעיל את google maps ולחרוש את המדינה !!! באינטרנט תמצאו חומר על כל יעד אליו תגיעו. תזרמו ותהנו !!!
-
שאלות למומחי תאילנד..היות ואתם יוצאים לטיול ארוך במזרח-ממליץ לכם לעשות "עבודת שטח"
..על תאילנד-כמו שאתם עושים על שאר הייעדים..
..

-
שאלות למומחי תאילנדהעניין של השכרה רכב וסתם לצטת לטייל לבד קצת בעייתי כי אנחנו כן נעשה את הטתבנית של הטיול תיירים, אז לטייל עם רכב זה לא מסתדר ככ, תודה אבל
-
שאלות למומחי תאילנדהאמת שלא כ''כ הבנתי איך:
הטיול הבאנלי של האומגות והטיול גיפים( לא שאני מזלזל, ברור שנעשה גם את זה)מתקשר עם:
אבל אני מחפש משו מעבר, משו שלא כולם טוחנים,משו מיוחד בתאילנד
ואם על הדרך אתה מכניס גם ויאטנם ל10 ימים, אז מתי בעצם ישאר לך זמן לדברים מיוחדים ולא בנאלים שהם מעבר לטיול החומוס הרגיל ?
וגם אם מישהו ירשום עכשיו שהוא עשה אטרקציה באיזה אי נידח בתאילנד
או ישן במלון מטורף אי שם בצפון הרחוק, אז זה אומר שאתה תסע לשם ?
עדיף לך לתכנן לו''ז ומקומות באופן כללי (נניח 5 ימים בצפון תאילנד באזור צ'אנג מאי+10 ימים באזור פוקט וקראבי) ולחפש את האטרקציות והמקומות המיוחדים שם, ע''פ אזורים גאוגרפים. מה גם שיש לך טיסה לויאטנם שמצריכה מין הסתם יציאה וחזרה לבנגקוק.
-
שאלות למומחי תאילנדבקשר לקראית חומר ומידע על תאילנד אני יושב כל היום על פורומים ואתרים ולומד ואוסף מידע,
ולזיקו- אנחנו טסים ל10 ימים וויאטנם ואז רק חודש שלם מוקד לטובת תאילנד.
וכן אני חושב שאם יש משו מיוחד שמישהו מכיר ועשה בתאילנד אז חבל לפספס את זה אם אני כבר שם וזה מסתדר..סתם לצורך הדוגמא משו שלא שמעתי עליו הוא מופע הנחשים (קוברות) שיש בצפון, לא ראיתי על זה באף פורום ובאף המלצה, אם בני דודים שלי שהיו לא מזמן לא היו אומרים לי על ה לא הייתי יודע למשל.ברור שאם זה לא יתאים ויהיה באיזשהו חור לא נגיע לשם רק כדי לסמן "V"...
לגבי הלוז שלנו אז זה ככה:אם משו לא נראה מבחינת זמן אשמח להערות
25 לינואר טיסה לבנגקוק והמשך ישר לוויאטנם עד ל5 בפברואר(12 בצהריים נוחתים בבנגקוק)
התכנון הוא לעלות ישירות לצפון ל8 ימים,עד לתאריך ה13 לפברואר,
ב13 בטיסת פנים לרדת לאיים המזרחיים קופיפי וכל האזור לשבוע ימים,
ב21 להגיע לקופנגן לפול מון(ברור שנסגור מלונות והכל לפני, שמעתי כבר שאללה ייסטר שם בתקופה הזאת מבחינת מקומות פנויים)
מה21 עד ל26 ליהיות בקופנגן וכל האזור,
ועכשיו פה יש לי קצת בעייה, הטיסה שלי חזרה לארץ היא ב4 למרץ, להקדיש9 יום לבגקוק נראלי המון המון המון זמן, יש למישהו רעיון לפתרון לזה? להקדיש אולי יותר ימים לצפון או שזה גם מספיק? -
שאלות למומחי תאילנדתשמע...אם אתה כל היום יושב וקורא, והדוגמא הראשונה שהבאת היא של מופע נחשים עלוב שזה הדוגמא הכי טובה למסחר'ה הכי נחותה שיש בתאילנד,
אז או שיש לך עוד לקרוא או שהמקומות שמהם אתה שואב חומר לא בדיוק יובילו אותך למקומות מעניינים. חפש ביוטיוב "מופע נחשים בתאילנד"
בדרך כלל זה יקח אותך לסירטון קצר שבו רואים חבורה של ישראלים קרועים מצחוק שאיזה תאילנדי משתולל עם נחשים וברקע שירים במזרחית ובדיחות של קריין בסיגנון "אחשלי...ציצי....חמוד שלי...." וכל מיני כאלה.
קצת קשה לענות מה זה בדיוק מקומות מיוחדים כי כל אחד מגדיר "מיוחד" באופן אחר, על פניו התכנון הראשוני שלך הוא התיכנון הרגיל שכמעט כל תייר של פעם ראשונה בתאילנד עושה, לדעתי אם מראש אתה מחפש מיוחד ושונה אז תנסה לצאת קצת מהשבלונה הקבועה....
סתם לדוגמא, באזור קופיפי ופוקט יש לך מקומות כמו קו לאטנה וקאו לאק וקאו סוק,
פיתרון לימי בנגקוק יכול להיות הואה הין ומפרץ הדולפינים או אפילו קו סאמט
גם קאו יאי בא בחשבון, צפון תאילנד כבר אמרנו...אם אתה מחפש קצת מעבר לטיולי אל המעיין אז ג'יפים ונחשים זה בדיוק ההפך ממה שאתה מכוון אליו -
שאלות למומחי תאילנדאו! אתה מבין על מה אני מדבר! הדוגמא הכי טובה שאתה עכשיו סתם זרקת לי פה על האוה הין ומפרץ הדולפינים. עכשיו אני אתחיל לברר מידע לגבי המקום מה מו מי, והנה סגרת לי עוד משו מיוחד לעשות שם..תודה!
-
שאלות למומחי תאילנדתקרא גם על "איסאן". שמעתי שיפה שם.טרם הייתי.
-
שאלות למומחי תאילנדאבדוק אחי תודה,
אגב מישהו יודע להגיד בוודאות מתי יוצא הפול מון בחודש פברואר? -
שאלות למומחי תאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
תאריך מסיבת הפול מון בחודש פברואר חל ב- 23 לחודש כפי שתוכל לבדוק בקישור הנ"ל http://fullmoonparty-thailand.com/schedules.html
-
איסאןחבל ארץ של מעל 20 מליון תושבים,
בערך פי כמה וכמה מהגודל של מדינה ישראל כולה.
אם כבר אז לקרוא על אזורים ספציפים באיסאן. מעבר לזה בהכללה חבל איסאן לא אטרקטיבי למי שבא לעשות טיול סטנדרטי בתאילנד. זה אולי לטיילים מנוסים שביקרו כבר כמה וכמה פעמים בתאילנד ומחפשים ריגושים חדשים שלא מצאו באזורים המתויירים פחות או יותר. -
איסאןזה מה שהוא ביקש..." אני מחפש משו מעבר, משו שלא כולם טוחנים,משו מיוחד בתאילנד, יכול ליהיות שאני מחפש סתם ו"זה מה שיש לתאילנד להציע"?"
-
תיקח את חברה שלךותלכו לעשות בודי מסאז , ואם לא בא לה אז תלך לבד