צפון איטליה
-
באמצע דצמבר, בעלי ואני טסים למילאנו.
יש לנו 4 לילות, 3.5 ימים מלאים.
אנחנו לא כל כך אנשי ערים ומעדיפים מחוץ לעיר ולכן חשבנו להקדיש למילאנו רק את חצי היום הראשון ולמחורת בבוקר לצאת לכיוון הצ'ינקווה טרה.
כמה שאלות - יש טעם לנסוע לצ'ינקווה טרה באמצע דצמבר?
יש צורך להזמין מקומות לינה, או שבתקופה הזאת אין בעיה למצוא בדרך?
מה עוד שווה לבקר בעונה הזאת, באיזור הזה?
תודה!
-
צפון איטליהצינקו טרה זה כפרים יפים ליד הים הם יפים גם בחורף כך שמומלץ לטייל באיזור
לגבי מלונות בידקו באתר בוקינג אפשר ממש תוך כדי טיול אבל הטיול מתוכנן אז כדאי לבחור מלון טוב ולהזמין ממליץ לשלב עוד מקומות מאחר ו"לחרוש" את צינקו טרה אפשר ביום \יומיים אם מתאמצים.
-
צפון איטליהתודה!
אילו עוד מקומות כדאי לשלב?
-
צפון איטליהאני לא הייתי מתכננת מראש לנסוע לשם בימים שלפני חג המולד. דצמבר זה חודש קר, האזור הזה מועד לגשמים, לשטפונות, סביר שמלונות ומסעדות יהיו סגורים, זה לא רעיון טוב בדצמבר.
אפשר לבלות את הימים בגנואה, שלדעתי היא עיר מעניינת מאוד ואם חלק מהימים יפים, לקחת רכבת לצ'ינקווה טרה ולבלות את היום. אבל מראש להזמין מקום שם? לא.
-
צפון איטליהתודה!
אנחנו נהיה עם רכב.
לא ממש מתחשק לנו לבלות את כל הימים במקום אחד וגנואה, לדעתי, לא מספיק מעניינת בשביל לתכנן שם שלושה ימים... אני טועה?
עוד רעיונות מלבד גנואה?
-
צפון איטליהעם תחומי העניין שלי אני הייתי גם מוכנה להיות בה גם שבוע.
אתם רוצים לקחת רכב באמצע דצמבר באיטליה, לשוטט בטבע, להסתכן בגשם, ערפל או שלג ולבזבז זמן על שינוי מקומות לינה בטיול של פחות מ-4 ימים? בבקשה, זה הטיול שלכם ובהצלחה. אני חושבת שמראש לתכנן הגעה לאזור כפרי בדצמבר ממש לפני חג המולד ומחוץ לעונה, בלי גיבוי של שהות בעיר גדולה, זה רעיון גרוע אבל אולי מזג האוויר יהיה מצוין, מלא שמש והטבע יחייך אליכם. ואולי אפילו תמצאו מקום לינה שאינו סגור.
-
צפון איטליהאמצע דצמבר הייתי מתרכזת בערים. גם מי שלא מת על טיול עירוני לא יכול שלא להתעלף מונציה- אבל צריך לוודא שהיא לא מוצפת.
אם לא ונציה, אז פירנצה.
לשתיהן אל תנהגו ממילנו, יש רכבות נוחות.
-
צפון איטליהאוקי, תודה.
נחשוב על זה
-
צפון איטליהתודה.
וונציה היינו, נחשוב על פירנצה.