ירח דבש
-
שלום לכולם,
אנחנו רוצים לתכנן ירח דבש שיכלול גם חופים, בטן גב וגם טיולי טבע. חשבנו על חודש בברזיל, אנחנו מאוד אוהבים מוזיקה לטינית אז חשבנו לנסוע בנוסף גם לקרנבל.
כמה שאלות לעזרתכם:
האם ברזיל מתאימה למה שאנחנו רוצים?
איך מומלץ להרכיב טיול של חודש בברזיל?
האם שווה לנסוע לקרנבל, והאם אפשר עדיין להזמין כרטיסים?
מתי כדאי לקנות כרטיסים.
תודה רבה!!
-
ירח דבשברזיל אכן היא יעד מצוין למה שאתם מחפשים. אני עצמי חזרתי לא מזמן מירח דבש של חודש שם.
יש הרבה חופים לבטן גב, ערים מגניבות (ריו, סלבדור...) יש יערות גשם, מפלי האיגואסו, ועוד יעדים לראות טבע ובעלי חיים. וכאמור - הקרנבל (עליו אין לי כל כך עצות כי הייתי בספטמבר).
יש הרבה אפשרויות להרכיב חודש שם, אבל זה תלוי מאוד על מה אתם רוצים לשים דגש - חופים / קרנבל / טבע...
תקראו גם על המחירים כדי שתבואו עם ציפיות מתאימות מבחינת העלות (כי למרות ירידת ערך המטבע המקומי, ברזיל היא עדיין יעד לא זול בתקופת הקרנבל, בפרט בשילוב טיסות פנים שהן די נדרשות שם). -
ירח דבשברזיל זה לא מוזיקה לטינית, במיוחד לא הקרנבל...
כל השאר יש, רק תיקחו בחשבון שירח דבש מן הסתם תרצו להתפנק
והמחירים בחודש של הקרנבל עולים דרסטית
-
ירח דבשאיך היית מגדיר את המוזיקה בקרנב
-
ירח דבשהיי חן, תודה על התשובה, תוכלי להגיד לי מה סדר גודל של מחיר לטיול ירח דבש של חודש בברזיל?
-
ירח דבשברזיל בהחלט יכולה להתאים לכם!
הייתי ממליץ לבקר בקרנבל של ריו, האופי והסגנון שלו יותר יתאים לכם כזוג נשוי מאשר לדוגמא "הפוגרומים" שמתקיימים ברחובות סלבדור. רכשו כרטיסים למצעד המנצחות, כל שאר אירועי הקרנבל פתוחים לקהל הרחב. בהצלחה
-
ירח דבשמוזיקת קרנבל זה מוזיקה ברזילאית, בריו זה יהיה בעיקר סמבה (במקצב מקפיץ),
חוצמזה יהיה אשה, פופ ברזילאי, פורו ואולי מוזיקה אמריקאית סטנדרטית.
אם אתם רוצים לטיני, כלומר סלסה, בצ'טה, מרנגה וכו' תצטרכו לחפש מקומות ספציפים בכל מקום בו תהיו, מועדונים בכל אופן ינגנו מגוון של מוזיקה -
היי היי!עד למוסיקה הברזילית - היא לטינית בדיוק כמו שהמוסיקה ההיספאנו-אמריקנית היא לטינית. זה פשוט לטיני מסוג אחר.

-
היי היי!היי היי היי
היא לטינית בשפה ובגיאוגרפיה,
חוצמזה שום ברזילאי לא יגיד לך שהיא לטינית והיא לא תגיע לרשימות השמעה של latin music, ברזיל היא עולם בפני עצמה באמריקה הלטינית -
לגבי עלות ירח הדבשהמחיר הכולל היה כ-6000 דולר לשנינו יחד, לא כולל טיסות אל ברזיל.
אבל:
החודש היה כאמור בספטמבר, העונה הזולה ביותר לטיול בברזיל. כבר ציינו פה שהמחירים עולים מאוד בתקופת הקרנבל. כמו כן, בדרך כלל לא ישנו במלונות אלא בהוסטלים, שהם יותר זולים ופחות מפנקים.
מצד שני, עשינו לא מעט טיסות פנים ואטרקציות שקשורות לטיולים בטבע (ג'ונגלים, פנטנאל, סיורים בבוניטו) שהן די יקרות.
-
לגבי עלות ירח הדבשתוכל לכתוב את התוכנית שלכם לחודש בברזיל? אני גם מתכנן לטוס עם אישתי במאי..
-
לגבי עלות ירח הדבשהערה קטנה - לפעמים שווה לבדוק מלונות 2-3 כוכבים, הם יכולים להיות זולים יותר מחדר פרטי בהוסטל