ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בודפשט בינואר

פורום טיולי משפחות
    9
    37
    12168
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אמה
      אמה נערך לאחרונה על ידי

יום הקניות הגדול! יש שקנו טלויזיות,שעונים,מחשבים..ואני,טיסתblush

דצמבר השנה מאוד לחוץ לי,סוף שנה יקר הן בטיסות והמלונות עוד יותר..

בחלק מקומות זה יום חופש/חג אז יהיה סגור וודאי..למה לי?

ואז,שוב וויז אייר בהנחה,לא שהיא כל כך הזיזה למחיר הנמוך מלהתחילה..

לא הספקנו  לטעום את עוגות רוזוום,לא אכלתי גלידה רוזה,לא הצלחנו להיכנס לטרופיה גריל ובא לי ספא!

אז מה יש לנו? 6.5 ימים לקראת סוף ינואר.בא לי מנוחה,ובילוי,לא גילוי מקום חדש. אין לי כוח לתכנן האמת..אז חשבתי שמלון ספא,עיר מוכרת, מחירים סבירים וטיסות כמעט חינם יהיה ממש במקום.

ועכשיו לשאלות..מנוחה,מספיקה לי ליומיים  בערך ואחר כך מה?

בינתיים הזמנתי את מלון גלרט ואת המלון Danubius Grand Hotel Margitsziget 

באי מרגרט.יש שני מלונות באי,שחולקים את מרכז הספא..Danubius Health Spa Resort Margitsziget

לא הבנתי בדיוק באיזה מהם ממוקן הספא,ואיך המעבר עליו מהמלון השני..

תחבורה בדקתי משניהם(גלרט והאי) יש תחבורה .לפני שנה שקלתי אותם לחופשת דצמבר אך השווקים ניצחו.בינואר אפשר להתרחק..

באי מרגרט הכניסה לספא חינם,בגלרט כניסה ראשונה חינם והיתר בהנחה.

לשניהם יש חבילת חורף עם קצת הנחות..איזה נחשב לטוב יותר?

ואם כבר יש 6.5 ימים...אולי לצאת מחות לעיר?לאן?אם לא יהיו שלגים אפשר לשכור רכב..איזה מקומות יהיו מתאימים לביקור בינואר.ליום אחד?

וינה?האם נכון יהיה לצאת לוינה ליומיים?נגיד להישאר לילה בעיר?ברכבת זה 3 שעות..רכב?

פעמיים היינו בבודפשט ופעמים לא מצאתי לנכון לצאת רחוק מחוץ לעיר.היינו בסנטאנדרה ומוזיאון הפתוח,קצת בוישגרד.

בקייץ,מוזמנת טיסה  לבודפשט אך אז יוצאים לכיוון סלובקיה גם שבוע..זה הרצון..

מה ההמלצות?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • pai123
        pai123 נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

אמה   את מבקשת עזרה?????????????????????? הרי את מלכת האתר שממליצה לכולם אבל בכל זאת  כאחת שהייתה בבודפשט 4 פעמים וביום ה נוסעת שוב בפעם  החמישית אז נכון ש 5 6 ימין לבודפשט  למי שנוסע בפעם השלישית ובמזג אוויר כזה זה המון זמן . וינה? הייתי לפני 3 חודשים בוינה לא התלהבתי בכלל 

וספק אם בחודשי החורף היא נעימה. אלא אם כן כן את אוהבת מוזאונים. נראה שהיית בוינה לא ? אם ביקרת בוינה אז תעשי את השיקול אם  הנסיעה הארוכה הלוןך ושוב כדאית לך

• אמה
          אמה נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

מסמיקה!

אני תמיד מוכנה ללמוד,מכולם!

לחורף,לא מצאתי הרבה סיפורים..

אתמול בלילה כבר חשבתי שזה קצת הרבה..לקייץ יצא לי קצר לטעמי..

כך אני,כשקונה בשעת לילה מאוחרת הראש כבר עייף.

לקייץ יש לי תוכנית לשבועיים שיהיה צורך להכניס ל6 ימים.

מוזיאוני,לא הצד החזק של החצי השני.למרות שהתאהב במטזיאון ויקטוריה אלברט.

יזכור לי לעוד שנים רבות את מוזיאון הפרגמון בברלין.החזרתי את חובי,סבלתי בשקט במוזיאון הצבא בוורשהangry

חשבתי,לצאת בבוקר מבודפשט לוינה,ללון שם לילה,ולחזור לקראת הערב לבודפשט.

מקסימום היה לילה נוסף בתשלום.לעשות צק אוט ולחזור שנית,לא בא לי עם מזוודות בחורף.

לא נשכור רכב מראש,נשכור במקום לפי מזג האוויר.

ברכבת לוינה זה 3 שעות.לא מעט...

מה בא לי בוינה?סיבוב בכרכרת סוסים ואם אפשר בשלגlaugh סתם העיר העתיקה,בית העיריה,לא משהו ספציפית..

• pai123
            pai123 נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

לדעתי   בשיא החורף לא יהיה ממש כייף להסתובב שם העיר העתיקה היא פיצפונת ולא יפה במיוחד למשל כמו פראג בחורף. אם את הולכת במטרה יותר  בראש של לנוח אז אולי כדאי שתשארי  בבודפשט קצת מרחצאות. קצת אופרה.מסעדות. בתי קפה. קצת קניות והכל באיזי. אין לוינה לדעתי לפחות בתקופה זו להציע יותר מבודפשט חוץ ממוזאונים

• lbd
              lbd נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

1. אורי מהפורום היה בחורף במרחצאות באי מרגיט. הוא יוכל לעזור לך. המרחצאות בגלרט מעולות, במלון לא היתי.

2. אני מאוד ממליץ על יום או יומיים בוינה. כמו שקודמתי כתבה בתערוכות ומוזאונים עולה על בודפשט. אני מפעם לפעם נוסע מבודפשט ליום אחד לוינה. לאחרונה ביקרתי ב 3 תארוכות מעולות. אגב, הנסיעה היום רק 2.5 שעות וברכבות חדישות ונוחות. אפשר להספיק הרבה ב-9 שעות. אין מה לנסוע במכונית ובמיוחד בחורף.

• אמה
                אמה נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

תודה רבה!

אכן זאת הייתה המחשבה.

אני בוחנת את הפלוסים של כניסות וטיפולים באי מרגרט מול גלרט.

החדרים בגלרט נראים בסדר,הייתי מעדיפה מלון דירה עם חדר מרווח גדול..

אך ביקור במרחצאות בינואר והגעה בתחבורה ציבורית קצת מפחידה אותי..פולניה ,לא?

אני עדיין זוכרת את התמונה של אורי בספא ומחלונות רואים שלג..האשכול ההוא שמור לי למרות שהיה לפני שנים..

אני שמחה לשמוע שהגעה לוינה לא בעייתית. מאיזה תחנה יוצאת הרכבת?

זוכרת שפעם ראיתי מתחנת רכבת דאלי,מטרו דאלי היה מטרו הבית שלנו ממלון מרקיור בודה.

עוד שאלה,כרטיס נסיעה ברכבת הוא רק עד תחנת רכבת וינה ומשם צריך לרכוש כרטיס יומי נגיד?

אם ללון לילה בוינה,למצאות קצת יותר..איפה כדאי ללון?

• R e e F
                  R e e F נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

הרכבת יוצאת מתחנת קלטי Keleti, ברגע שאת קונה כרטיס נסיעה ברכבת לוינה יש לך אפשרות לקנות בתוספת 8 או 9 יורו, כרטיס ל-48 שעות תחבורה ציבורית בוינה, פשוט לבקש מהקופאית, לנו היא אפילו הציעה.

הנסיעה לוינה היא עד תחנת Wien Westbahnhof, ממליץ לך לקנות את הכרטיסים ביום שבו את נוסעת, מקסימום יום לפני בתחנת קלטי או לא רחוק מ- Deak fernec ter במשרד של חברת הרכבת ההונגרית

מבחינת לינה בוינה לתקופה של לילה או שניים, עדיף במרכז בתחום הרינגשטראסה.

וברכות על הכרטיסים החדשים Smile

• lbd
                    lbd נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

1. תוספת לכרטיס ליומיים תחבורה בוינה עולה 10€. אם נוסעים ליום אחד אפשר לקנות כרטיס ל-12 שעות במחיר של 6.10€.

2. לא צריך לנסוע עד  WESTBAHNHOF. אפשר לחסוך 25 דקות ולרדת ב-HAUPTBAHNHOF ומשם 2 תחנות במטרו ואתם במרכז העיר.

3. החנות  של הרכבת נמצאת ב-JOZSEF ATTILA U. 16.פתוח בימי חול מ-9 עד 18.

4. נסיעה לוינה ברכבת.

• אמה
                      אמה נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

תודה רבה חברים יקרים!

מיקי,רק שתדע כי לקחתי יום נוסף רק בזכות ספסל עם שלג מטיול שלכם בוינהblush

אז כן רוצה את וינה..בלי להסתובב עם מזוודה..

יופי שאפשר לרכוש מראש כרטיס תחבורה ציבורית לוינה.יחסוך לחפש ולהבין מה לקנות שם.

נחליט שם לפי מזג האוויר האם ליום אחד או יומיים.

אחרוש קצת אתרים ומה יש בוינה בימים שלנו..

LBD תודה רבה על שם מיקום משרד מכירות הכרטיסים. צריך לנקוב בשם רכבת מסוימת? אם רוצים את המהירה יותר? יש כמה רכבות?

בקולמר עלינו בטעות לרכבת מהירה,נכנסה בהפרש דקה לתחנה, ושילמנו קנס..ואוי לבושה.

שלחתי מיילים למלונות דנובס, לברר עלויות כניסה לספא ובכלל..

בחבילת חורף מקבלים כניסה אחת חינם לספא נוספים או 50% הנחה לסצ'אני.

המחירים בבוקינג ומלון עצמו,זהים..

• mishel2910
                        mishel2910 נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

אמה !!!!

גם אני קניתי טיסות

גם בסוף ינואר.

אבל ... לורשה.

הפעם אין  טיסה משותפת .  indecision

ואם לא יהיה שלג מה אני אעשה ?  

אבל כרטיס טיסה ב 150 ש"ח הלוך ושוב -פיתוי וגירוי ברמה כזאת שאי אפשר לעמוד בו.

• אמה
                          אמה נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

וואו! מסכימה איתך!!!!!!!

כמעט רכשתי לוורשה..כמעט היינו על אותה טיסה נראה לי..

אבל היה צריך לשחד במשהו את ה"קר לי" אז שלפתי את מרחצאות בודפשט.

אין שווקים, יהיה ספא! בוורשה אין ספא,יש במלונות אבל לא טרמלי..

שקלתי לרגע נסיעה לחויז,אבל בטוח אמות משעמום שבוע בחורף.

בודפשט,אף פעם לא משעממת.

יש לך כבר לינה?תלכי על מרכז העיר העתיקה,על רחוב  נובי סביאט.

• סקר סביונית
                            סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

אם החלטת לשלב את וינה,השילוב נהדר.

מומלץ לדלב את וינה באמצע ללילה אחד או שניים,לשים את המזוודות בשמירת חפצים במלון ולחזור ללילה נוסף.לקחת תיק קטן לוינה עם דברים מינימלים.

אני שהיתי במלון צמוד לתחנת הרכבת

One wine westbahanhof מאוד נוח לאילו שמגיעים מבודפשט וחוזרים אליה.

מכיוון שlbd עידכן שהרכבת מגיעה לתחנת hoptbahanhof אז יש את מלון באותה הרשת

One wine hoptbahnhof המלון נפתח לפני שנה ונגיש ביותר לעיר.בבוקינג יש אפשרות לבטל עד שעה 18:00 ביום ההגעה שזה פלוס ענק.כנסי ותתרשמי.מה שחשוב זה לא להתבלבל ביניהם כי הם מאוד דומים.

• סקר סביונית

בודפשט בינואר

וארוחת הבוקר שלהם 9.5 אירו שווה ביותר.

• אמה
                                אמה נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

אני די זריזהwink כבר אתמול נכנסתי למלון One wine hoptbahnhof הוא מתאים ללילה..מה שלא ראיתי על המפה בגוגל זה את הגישה ממנו למרכז העיר.

ושאלתי את עצמי,אם בינואר,לא עדיף לקחת מלון ללילה אחד ממש במרכז כדי לטייל ברגל באזור.מחשיך מוקדם,קר על בטוח,במרכז נכנסים לאיזה בית קפה לתה חם/קפה להתחמם..אם ההגעה מתחנת רכבת נוחה ולא ארוכה,אז הוא ממש יתאים לנו.מכיוון שעדין לא הוחלט על יום ספציפי לוינה,חשבתי אפילו לא לבטל את הלילה בבודפשט..

האם יהיה פייר או נוח,לעשות צק אוט,לבקש שמירת מזוודה ולחזור ללילה נוסף...

מבחינתי שלא ינקו ולא יחליפו מצעים בחדר.לחסוך עלות לילה..angel

• lbd
                                  lbd נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

אני לא היתי בוחר מלון הזה משתי סיבות.

1. יושב ממש על הפסים של תחנת הרכבת.

2. עד לתחנת המטרו יש ללכת כ 500 מטר.

• אמה
                                    אמה נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

תודה,

באיזה צורה הכי נוח להגיע מתחנת הרכבת למרכז העיר,או למיקום מתאים יותר ללינת לילה אחד בעיר,בתקופת ינואר?

ההבדל הוא בעונת השנה. יצא לנו ללכת כ15-18 דקות בערב מתחנת רכבת קולמר בדצמבר בערב קר במיוחד והיה לא קל. היה 10-..

לקחנו מונית,בשעות בוקר הלכנו ברגל.

• lbd
                                      lbd נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

2 תחנות במטרו ואת המרכז העיר. ליום אחד אני היתי לוקח מלון במרכז העיר.

• סקר סביונית

בודפשט בינואר

לדעתי לא צריכה להיות בעיה להשאיר את החפצים במיוחד שחוזרים.מומלץ לתאם עם המלון מראש.

לגבי המלון הנ״ל הוא לא בדיוק יושב על פסי הרכבת,הכניסה אליו דרך קניון.לנו הוא היה מאוד נוח ונגיש.באוקטובר היו המון פליטים בסמוך למלון,אני מקווה שהם כבר עזבו.

אני מצרפת לך את מפת התחבורה בוינה,תוכלי להגדיל אותה במחשב רגיל ולהתרשם.מה שמבומן בעיגול זה מרכז העיר בהמשך stefenplatz זה המידרחוב

image.jpg
                                        • אמה
                                          אמה נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

תודה ,היום בדקתי את מפת המטרו..

LBD ארני מבינה שמטרו צמוד לתחנת הרכבת? 

בינתיים בודקת מלונות..לא אכפת לי פחות "מפנק" את הפינוק יהיה לנו בבודפשט.

משתפת במייל שקיבלתי היום ממודיעין של רשת מלונות Danubius Hotels Budapest

מחירי טיפולים שונים ממלון למלון,יש חבילות שאפשר לקחת ולהוזיל קצת עלויות.

רציתי את  Danubius Grand Hotel Margitsziget 

נראה טוב,בתוך האי,הספא חינמי אך חוששת מהגעה פחות נוחה,במיוחד לינואר.

גלרט,מואר יפייפה,חדרים לנהר יקרים כמובן יותר ,יקר יותר בטיפולים וכניסות...אבל קל הרבה יותר ממנו להגיע לכל מקום..

בינתיים נשארת עם שניהם..

מצאתי את האשכול של אורי..

• אמה
                                            אמה נערך לאחרונה על ידי

בודפשט בינואר

מצאתי את זה המופע הזה.

איפה מציגים? נשארו כמה כרטיסים,נראה לי מעניין...

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון