צילום עם נמרים
-
אנחנו בפוקט ומתכננים בהמשך להגיע לפאטיה ולבנקוק. מחפשים מקום מומלץ לפגוש בנמרים ולא בקצנבורי. תודה
-
צילום עם נמריםאלו לא נמרים אלו טיגריסים
-
צילום עם נמריםתיירים שלא יודעים להבדיל בין טיגריס לנמר, אבל העיקר הצילום. לא חשוב שהוא מסומם ועבר התעללות.....
-
צילום עם נמריםלא יודע אם יש בפטאיה נמרים...נמרות יש ולא מעט!
עשי טובה לעצמך חגית...תתבגרי!! זה עוד לא מאוחר
-
צילום עם נמריםפאטיה זה פשוט בית זונות הגדול בעולם
עם ים מכוער ומסריח
ומסווה של כמה אטרקציות פתטיות שנועדו לעזור לגברים לשכנע את הנשים שלהם להגיע עם הילדים.
-
צילום עם נמריםתודה על התגובות לא לשאלות ! אנחנו נסתדר
-
חכית יש בפאטיהמקום שנקרא stone park יש שם מלא טיגריסים דובים , תנינים פילים כל מה שתרצו להצטלם ולשחק איתם , בנוסף בדרך בין פאטטיה לבנקוק יש פארק טיגריסים , ויש גם גן חיות ענק ליד האומגות חצי שעה מפאטייה בקיצר לא חסר
יש פה בפורום חבורה שקשורה לגריין פייס , הם מגיני החיות העולמיים והם אוכלים ללא מלח כל אדם שרק מזכיר פה חיה .
-
פאטטיהבתל אביב יש יותר ...... מפאטייה , ההבדל היחידי שבתל אביב זה בחינם
-
אנשים עוברים תהליך ומתקדמים בהבנה שלהם לגבי הסביבהאני משתדל להמנע ממקומות שבהם משגעים חיות כדי לשעשע אנשים.
שייך לעבר (הפחות יפה).
-
אנשים עוברים תהליך ומתקדמים בהבנה שלהם לגבי הסביבהזה אחלה ומצוין , אבל מה בדיוק אותם אנשים מציעים לאותם תושבים בתאילנד שמתפרנסים מהחיות האלה ? שיגועו ברעב , זה נורא איני לשבת בכורסא בבית עם טלויזיה 55 לד ולומר " הניחו לחיות " , אותם אנשים מגיעים למצב שאכפת להם ... מהחיות .. או מהרטוריקה למען החיות יותר מאשר האנשים שחיים שם עצמם , אני חושב שאני אוהב חיות לא פחות מאף אחד פה , אבל לצאת במשפטים כאלה " יאלה שיהי שלום בעולם זה הכי טוב עד מחר בשמונה" זה מס שפתים ולענין הפורום לא צריך להתנפל על כל מי שרוצה לרכב על פיל , ואני יודע איזה בלאגן קורה עם הפיל עד שהוא מגיע לשחק כדורגל , זה מחזה איום .
-
אנשים עוברים תהליך ומתקדמים בהבנה שלהם לגבי הסביבהעד 100 שכנעת אותי.
אז בשם קידוש הפרנסה, זה בסדר לסחור בסמים, לסרסר זונות, לסחור בנשים ואפשר להמשיך לציין עוד עוולות שהם סחלה.....באמת מרגש
-
צילום עם חיות אקזוטיות....רדוד ילדותי ומבייש.
וad החכמולוג, ל"אותם אנשים" בתאילנד שמתפרנסים מזה....
אתה מתכון למי בדיוק ? לאיזה 20-30 גנגסטרים שמעורבבים יופי עם השילטון עד כדי כך שיש להם את האפשרות להתעסק בסחר של חיות אקזוטיות ? אנשים שגם ככה הכסף נוזל להם מהאוזניים ? מצידי שיאבדו את הפרנסה, ממש מעניין אותי...
בקיצור תתבגר, אם החלטת להיות על תקן ליצן הפורום העלק שנון אז לפחות תעשה את זה כמו שצריך כי מאז שחזרת מתקופה השהיה נהיית חלוד משהו... -
חכית יש בפאטיהאתה לא צודק. מה שקורה בתאילנד זו התעללות די מזעזעת בבעלי החיים. התיירים בתמימותם רואים רק את המעטפת החיצונית היפה. טוב שיש כאן אנשים שמעוררים את המודעות, גם אם הסגנון שלהם לא משהו...