ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול סקי עם הרבה ילדים

פורום טיולי משפחות
    4
    8
    3775
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • cigale2
      cigale2 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם. כפי שסיפרתי לכם בעבר, אני אמא ל6 ילדים. בקיץ חשבתי לסוע לראשונה עימם לטייל בחו"ל. מרוב חשש איך אסתדר הצטרפנו לטיול מאורגן למשפחות. היה נחמד אבל הבנתי שאני ורוב הילדים הכי נהנים מפעילות גופנית בחיק הטבע. עם פרוס העונה הקרה התחלתי לחשוב על נסיעה לסקי עם הילדים באירופה. ראיתי שיש נסיעות מאורגנות למשפחות עם ילדים בחגים. הילדים שלי לא רוצים להפסיד את פורים ופסח עלול כבר להיות ללא שלג. באתר tooty הסבירו איך אפשר לארגן לבד נסיעה די זולה לאתר בבולגריה.אני שוקלת את זה וחושבת אולי להוציא אותם מהלימודים והשבוע לשם נסיעה. אני תוהה האם יש בכלל שיעורי סקי וחברה של ילדים אחרים מהארץ או מהעולם בשבועות רגילים בחורף?

אשמח להארות והבהרות. בוודאי תהיינה לי שאלות נוספות בהמשך. חג שמח. ב

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

טיול סקי עם הרבה ילדים

לא מכירה ספציפית בבולגריה (אנחנו עושים סקי באוסטריה) אבל בעקרון יש שיעורי סקי בכל הזמן שהאתר פתוח ותמיד יש ילדים. עומס ותנועה ערה של ילדים יש בזמן חופשת החורף של האירופאים בפברואר. 

צריך לקחת בחשבון מעבר לטיסה, מלון, אוכל, העברות, סקיפס ועלות השיעורים גם עלות ציוד - לסקי צריך ביגוד סקי ייעודי, שום דבר אחר לא יעבוד - אפשר לקנות, לשכור בארץ או להשיג מחברים. וכמובן לשכור מגלשיים, מגפים וקסדות לכולם. 

מה גילאי הילדים? 

• cigale2

טיול סקי עם הרבה ילדים

4 וחצי עד 17

• שירליץ

טיול סקי עם הרבה ילדים

יש שתי אפשרויות -

לקחת מדריך פרטי לכל הקבוצה - יתרון - כולם ביחד, הגדולים מתרגמים ומתווכים לקטנים. חסרון - קצב הלימוד (וגם השיטות) שונים בין רמות הגילאים השונות. מהר מאד עלולים להווצר פערים שיגרמו לחוסר שביעות רצון ותסכול. 

לחלק את הילדים בין קבוצות מקומיות - יתרון - כל אחד לומד בשיטה שמתאימה לגילו, עם ילדים בגני גילו (מגיל 14 בדרך כלל זה נחשב מבוגרים, אלא אם יש במקרה במקום קבוצות נוער שזה הכי שווה). הלימוד יותר אפקטיבי. חסרון - לקטנים זה בעיה בלי שפה והם צריכים תיווך של מבוגר דובר עברית.  

את מתכוונת ללמוד לגלוש בעצמך? וסליחה שאני שואלת אבל יש גם אבא בתמונה? 

• cigale2

טיול סקי עם הרבה ילדים- עדכונים

היי

זנחתי את המחשבה על טיול סקי עם ילדיי הרבים אבל נתקלתי שוב באתר של tooty שנותנת השראה ומראה איך היא טסה עם ילדים לחופשת סקי-- עכשיו בפולין. 

אני חושבת לסוע על 4-5 מילדיי בגילאים 8-17  ואולי עוד חברים עם 1-3 ילדים  . 

בעלי קצת נכה ומאוד עסוק ולכן לא יבוא. אם יהיה לי קשה אשכור עזרה מקומית. 

בזכות זואי לסרי מאתר tooty אני רוצה לספר לכם מה אני חושבת לעשות ולקבל את הארותיכם המועילות. 

חשבתי לטוס לקטוביץ  בדרום פולין עם וויזאיר  ביום רביעי.  בפחות מ 100 $ . לנחות מאוחר.  לשכור אוטו גדול עם גלגלי שלג.. ללון במלון בקטוביץ ואז לסוע בבוקר ל zakopane.   למרות שיש שם קייטנות סקי בבית ספר strama  , בגלל שלא נהיה בימים הקלאסיים לקייטנה שם ( קייטנה אומרת כ 6 שעות פעילות ביום מתוכם 3 שעות סקי) .  נקח שיעורי סקי קבוצתיים  באנגלית  ל 3-4-5   ילדים בקבוצה.   פעמיים ביום לשעתיים כל פעם. אם יהיה צורך נחזק בשיעורים פרטניים.  נלון במלון עם בריכה מחוממת . ביום א בצהריים נטוס חזרה. 

מה דעתכם? 

תודה רבה ושבת שלום. 

ס. 

נ

• שירליץ

את מתכוונת לטוס ברביעי אחר הצהרים, להגיע לאתר הסקי בחמישי בצהרים, להתארגן על ציוד והדרכה ואז לגלוש שישי-שבת וביום ראשון כבר לחזור? 

• אוליב י
                  אוליב י נערך לאחרונה על ידי

נשמע מעט מדי זמן לחופשת סקי. עדיין לא תספיקו ללמוד ולתרגל וכבר תצטרכו לחזור.

בכל מקרה אם את רוצה - יש בארץ סקימולטור - שזה סימולטור שמדמה גלישה ואפשר להתאמן בו על גלישה.

אחותי טסה כל שנה לחופשת סקי עם המשפחה של בעלה. בפעם הראשונה שהיא הצטרפה, היא הלכה לסקימולטור כמה פעמים כדי לרכוש מיומנות בסיסית כי כולם כבר היו מיומנים והיא מעולם לא גלשה עד אז.

• ronitzaw
                    ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

מסכימה עם מה שאמרו לפני- קצר מדי לחופשת סקי במיוחד אם זו הפעם הראשונה שלכם

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון