השכרת רכב מSicily By Car ממילאנו
-
שלום
אשמח לעזרה בבחירת השכרת רכב
ראיתי באתר של rentalcars הצעה של השכרת רכב מחברת Sicily By Car( מצורף תמונה)
יש לי כמה שאלות
1. האם החברה אמינה ?
2. חשוב לי לנסוע בראש שקט ואני מעוניין לעשות ביטול השתתפות עצמית שלא אשלם כלל אם יקרה נזק
וראיתי שהרבה התלוננו שלמרות שהם עשו ביטול השתתפות עצמית החברה גבתה מהם כסף על נזקים,
מה אוכל לעשות שלא יקרה לי זאת ? (מי האחראי על הביטול ההשתתפות עצמית Sicily By Car או rentalcars)
3. לגבי רכב VW Up האם יכולים להיכנס בו זוג+תינוק בכסא תינוק +2 מזודות גדולות 2 תיקים קטנים?
תודה ....
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנושבוע טוב.
צר לי לאכזבך,אך זה עמוד ההמלצות והתגובות,הנמוכות מאוד ברובן,מלבד חברת האם rentalcars ,שציוניה כאן
נראים כבעלי עניין,ולכן הם גבוהים מאוד,ביחס לרוב הממליצים.
http://www.bing.com/search?q=Sicily+By+Car+reviews&src=I E-SearchBox&FORM=IENTTR&conversationid
לשיקולך !!!!!.
בכל שתחליט עלה והצלח,טיול כייפי ומהנה.
שבוע טוב ומבורך,וחג אורים שמח ומואר חיים.
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנונ.ב.
בכל השכרת רכב,חובת השוואה ובדיקת כיסויים,בין מס' חברות,כולל קבלת ההסכם הסופי,בידיך האישיות,
ולא שום סידורי מישלוח מעורפלים.
" אין ארוחות חינם ",ולכן יש לשים לב - " לאותיות הקטנות ".
גם החברות הגדולות,יוצאות לעיתים במבצעים,גם כאן מחוייבת בדיקת החוזה וכיסוייו,למניעת מוקש עתידי.
ואם המחיר זול במיוחד,מומלץ לבדוק המלצות לגבי החברה המדוברת,והשוואה לחברות אחרות,וזאת כדי
להמנע,מצרות עתידיות,במקרה של אירוע,מכל סוג שהוא.
ויעידו על כך חברי הפורום שנפגעו,בצורה זו או אחרת,והיו דיוני פורום רבים בנושא.
עדיף ללמוד מנסיונם של אחרים,ועל כך נאמר - " מכל מלמדיי השכלתי ".
נסיעה טובה ובטוחה,שבוע טוב חיים.
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנותודה על המענה
אך אשמח לקבל תשובה מאנשים שלקחו רכב מהם ויודעים לענות ספציפי ע"ז.
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנואנחנו נסענו באוקוטבר לאיטליה ושכרנו רכב מסיסילי בי קאר בשדה התעופה מלפנסה. למרות ששילמנו בעת הזמנת הרכב באתר על השתתפות עצמית, הם טענו שאיננו מבוטחים וכי הם הודיעו זאת למנהלי האתר. כיוון שרצינו את הביטוח כדי להינות בראש שקט הוספנו תשלום על ביטול השתתפות עצמית. כמו כן היה תור ארוך מאד עד לקבלת הרכב. אבל הפקידה היתה אדיבה וקיבלנו רכב משודרג מעבר לזה שהזמנו. רכב חדש, דיזל, וגדול יותר כך ש2 המזוודות שלנו נכנסו לבאגז' באופן שאי אפשר היה לראותם מבחוץ... סך הכל היינו מרוצים. בהצלחה
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנותודה לך פו הדוב על המענה.......
אשמח אם תוכלי לעזור לי אם אני יזמין דרך האתר של סיסילי בי קאר
ואעשה שם השתתפות עצמאית זה בטוח יעבוד?
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנוהאמת שאין לי מושג. לא ניסינו. אנחנו הזמנו דרך האתר שציינת. שילמנו 1200 שח על רכב מיני אוטומטי ל10 ימים. ובאתר היה מצוין שזה כולל נהג נוסף וביטוח ביטול השתתפות עצמית אך לא מלאה. בקבלת הרכב היינו צריכים להוסיף תשלום הן על נהג נוסף והן על ביטול מלא של השתתפות עצמית. הפקידה טענה שהם הודיעו לבעלי האתר שזה לא תקף. הוספנו לנהג נוסף וביטול מלא, אם אני זוכרת נכון, 110 יורו ל10 ימים. בנוסף, כיוון שלא ידעתי איך הווייז יעבוד הוספנו גם GPS שאפילו לא פתחנו מנרתיקו, כיוון שהווייז עבד מצוין ועוד בעברית...
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנותודה פו הדוב ...
לגבי הוויז את מתכוונת שהקול וההגדרות היו בעברית
והכבישים והרחובות באיטלקית .
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנוכדי להעמיד דברים על דיוקם:
חברת רנטלקארס הנה סוכנות מתווכת או מה שנקרא בלעז חברה ברוקרית שדרכה ניתן לשכור כלי רכב, בין היתר מ- Sicily by car כאשר רנטלקארס מציעה מחירים "שוברי שוק" לרוב אפילו פחות מהחברה המשכירה.
חושב לציין שלרנטלקארס אין סוכנויות, אין צי רכב ואין משרדי שירות. המדובר על סוכנות של פרייסליין שבבעלותה חברות אינטרנטיות בתחום התיירות כמו בוקינג ואגודה.
ולעניין שאלתך,
עשינו בדיוק את מה שאתה כותב ושואל, שכרנו רכב כאשר רנטלקארס נתנה את הצעת המחיר וגבתה את התשלום ובפועל חברת סיסילי ביי קאר סיפקו לנו את הרכב (בשדה התעופה של מילאנו).
השירות היה בסדר גמור, אפילו שודרגנו באיזו דרגה אחת יותר כאשר הזמנו רכב ממשפחת גולף או משהו דומה ובפועל קיבלנו סיטרואן C3 פיקאסו דיזל, חדשה עם כמה מאות בודדות של ק"מ.
את הרכב החזרנו בשעת לילה מאוחרת לתיבת ה- DropBox ולא הייתה שום בעיה.
בהמשך קיבלנו חיוב על העברת פרטי הנהג בגין עבירות תנועה, אולם אין מה לבוא אליהם בטענות אלא לנהג שלא ציית לחוקי התעבורה, לכן אין לנו שום מילה רעה לומר עליהם.
אם היום הייתי חוזר על השכרה דרכם, או ממליץ לחברים לשכור דרכם, בהחלט כן.
חשוב לציין שאת נושא קבלת הצעת המחיר, המידע והמחיר הזול קיבלתי דרך האתר של אורן מרום - Toureply
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנולגבי הוויז אני מתכוונת שהוראות הנהיגה הקוליות היו בעברית. בקיצור הוויז "דיבר" בעברית.
-
השכרת רכב מSicily By Car ממילאנואוקי .....
המנונון תודות.............