פאסו טונאלה שבוע הבא
-
נשמח לעזרה!
הזמנו חופשה דרך סקי דיל לפאסו טונאלה, יוצאים סופשבוע הבא ולא נראה שיהיה שלג עד אז.. מספרים שה- Presena Glacier ליד פתוח, אבל אני לא מכירה... מישהו היה ומכיר? זה ממש אתר סקי?
בנוסף, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות מול סקי דיל כדי למקסם את הנסיעה הזו?
המון המון תודה!!!
-
פאסו טונאלה שבוע הבאלא נשמע טוב
ה Presena Glacier מדהים אבל: כל הירידה שחורה
זה חלק די מצומצם באתר
וגם ההגעה אליו היא בגלישה
-
פאסו טונאלה שבוע הבאתודה רבה.. מבאס כמו שחשבתי... יודע במקרה אם יש עוד איזשהם אתרים באיזור?
-
פאסו טונאלה שבוע הבאלסגור חופשת סקי בתאריך כזה זה חתיכת סיכון, שלדעתי ידעתם שאתם לוקחים.
כרגע איטליה נקייה משלג, אולי מעט בצ'רבינייה ממה שאני יודע.
תצטרכו לדבר עם סקידיל, הקרחון לא רלוונטי, ההגעה אליו בגלישה. -
פאסו טונאלה שבוע הבאמאדונה די קמפיליו נמצא 45 דקות נסיעה ואפשר להרחיב את הסקי פס לשם אבל אין לי מושג אם יש שם שלג או לא....
-
פאסו טונאלה שבוע הבאנבדוק, תודה רבה!
-
לפי המצלמות - במדונה DC המסלולים לבניםמסביב נראה יותר דומה לצאלים מאשר לאלפים, אבל זה מה יש.
סקי דיל לא אחראים לכך שיש או אין שלג באתר. למען האמת, אם תקראי באתר שלהם את התנאים והאחריות (מגיעים לשם באותיות הקטנטנות בסוף דף האינטרנט), הם לא אחראים ליותר מדי דברים. למשל, אם החבילה כוללת ציוד והחנות תיסגר, הם לא אחראים לכך:
יובהר כי ייתכן מקרה בו הנוסעים יגיעו לאתר בו חנות השכרת הציוד תהיה סגורה. במקרה שכזה לסקי-דיל לא תהא אחריות לכך.
-
פאסו טונאלה שבוע הבאשלום,
אכן מורט עצבים. נקווה שימצא ההר המושלג בקרבת מקום.
נשמח לשמוע חוויות מהגלישה, וגם תובנות על טיפול החברה המשווקת.
זאת בהחלט סוגיה שראויה לקבל תשומת לב בפורום.
-
פאסו טונאלה שבוע הבאאעדכן.
מה שקרה במקרה שלנו ספציפית זה גם שסקי דיל די "שידלו" אותנו להזמין שם (היינו חייבים להזמין מוקדם... אבל אמרו לנו ששם יהיה שלג כשהמחשבות היו יותר לכיוון אוסטריה/צרפת), והבנתי שאנחנו לא היחידים.
בינתיים מחזיקים אצבעות לסופת שלג בסופשבוע!
-
פאסו טונאלה שבוע הבאאכן מצבכם עגום...שולח סימפטיה.
תבדקו מול סקי דיל לאן הטיסה (בטח לברשייה) ויתכן שהם יוכלו לשנע אותכם לאחד היעדים האחרים שלהם. הם מוציאים הרבה לקמפיטלו ומסלולי הסלה רונדה בדרך כלל נפתחים מוקדם כי יש להם מערכת שלג מלאכותי מצויינת
הבעיה היא שזה חנוכה ומי יודע כמה חבילות הם מכרו...
בהצלחה.
-
פאסו טונאלה שבוע הבאאני יודע שיש שלג בצ'רביניה, קצת יותר רחוק ופחות נגיש מברשיה, אבל זה יותר טוב מכלום...
-
פאסו טונאלה שבוע הבאכבר שנים שאני מזהיר מאלו שמוכרים את האתר הזה כבטוח שלג בגלל גובהו ולא בצדק.זכורה לי 2006 הפעם הראשונה והאחרונה שהייתי שם שעמוק לתוך ינואר האתר היה חום לגמרי.רק ימים ספורים לפני שהגענו ירד שלג והאתר נפתח.
בכלל מי שרוצה לצאת בתחילת דצמ' צריך להזמין ימים ספורים לפני.
-
פאסו טונאלה שבוע הבאהמון תודה, נבדוק את האפשרויות באיזור... הבנתי שגם בפאסו טונאלה יש אחלה תותחי שלג וחלק אמור להיות פתוח. סביר להניח שננסה שם ביום הראשון (וגם ניקח את כל הציוד מסקי דיל, שממילא שילמנו עליו) ומקסימום נשכור אוטו ואפילו נצא מוקדם בבקרים למקום אחר.
שוב המון תודה על העצות והתמיכה!
-
פאסו טונאלה שבוע הבאממתינים לעדכון, בכל אופן שיהיה בהצלחה.
-
פאסו טונאלה שבוע הבאהי לכולם. אז איך היה בסוף בפאסו טונלה לאלה שהיו בדצמבר? היה ניתן לגלוש עם התותחים או יבש?