מקדשים קיוטו - כרטיסים
-
שלום
האם מישהו יודע אם ניתן לקנות כרטיס משולב איתו ניתן להיכנס למקדשים הפופולאריים של קיוטו במקום לקנות כרטיס כל פעם?
לחלופין האם ניתן לקנות כרטיסים מראש באינטרנט?
אני שואל זאת כי אני רוצה לעשות טיול רגלי בקיוטו בשבת, ובשל מגבלות שמירת שבת, לא אוכל להיכנס למקומות שצריך לשלם בכניסה ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מראש.
תודה מראש!
-
מקדשים קיוטו - כרטיסיםבאופן עקרוני אין אפשרות לשלם מראש לפי עניות דעתי
(אפילו כתוב זאת לפחות בפגודת הזהב)
המרחקים בקיוטו בדר"כ רחוקים. (הזהב והכסף קרובים יחסית)
אולי אפשר לשאול את ~~Mikio ב [email protected] שיעזור לך.
אגב - זה לא שאתה עובד בשבת, אלה הגויים או שאפשר לתת לגוי של שבת לשלם בשבת. אתה יכול לפגוש מתנדב ולתת לו כסף מראש.
בגלל המרחקים תחשוב טוב מה אתה מעדיף לטייל בשבת
-
מקדשים קיוטו - כרטיסיםיש כמה וכמה מקדשים בקיוטו, בהם גם מהמרשימים ביותר, שפתוחים חינם (אני זוכר לפחות את Fushimi Inari ה-מקדש של קיוטו לדעתי, שפתוח חינם ואפשר לטייל בו כמו כלום חצי יום). חוץ ממנו, יש עוד, ויש לא מעט מקדשים שגובים כרטיס כניסה רק על חלקים מסוימים במתחם. כמובן גם שאפשר פשוט להסתובב בהרבה חלקים מאוד מעניינים של העיר בלי להיכנס למקדשים ולא להשתעמם לרגע.
-
מקדשים קיוטו - כרטיסיםתודה
-
מקדשים קיוטו - כרטיסיםאין פאס של מקדשים שאפשר לקנות מראש
פושימי אינארי חינם אבל הוא יצטרך להגיע אליו ברכבת בה אינו נוסע בשבת.
תעשה עבודת מודיעין מוקדמת . יש לא מעט מקדשים שלא עולים כסף בעיר העתיקה ואפשר להגיע אליהם ברגל. בנוסף אתם יכולים להסתובב באזור גיון ובשוק נישיקי (גם ככה לא תרצו לקנות שם את רוב המאכלים..) ..אז כן , זה לא יום מושלם מבחינת היעילות והניצול שלו אך עדיין טוב יותר מלשבת במלון