שכירת רכב בקנדה וארה"ב
-
הי,
אני מעוניין לשכור רכב בטורנטו, ומאחר ואי אפשר להעביר מיניוואן לארה"ב, חשבתי להשתמש בפתרון שהוצע כאן: להחזיר בניאגרה ולשכור שוב בבאפלו. הבעיה היא שכל החברות שהתקשרתי אליהן (הרץ, ממסי-אלמו, אלבר-דולר) ושקיבלו כבר מחירונים לאוגוסט, לא מחזיקות תחנה בניאגרה. מה שאומר שאאלץ לחזור לשדה"ת טורונטו להחזיר את הרכב הקנדי, דבר שיצריך נהיגה מרובה ויבזבז חצי יום לפחות.
מה עושים? אשמח לשמוע מנסיונכם אלו חברות כן מאפשרות להחזיר בניאגרה.
תודה.
-
שכירת רכב בקנדה וארה"בצריך לבדוק אם כל הסוכנויות, הנה רשימה.
אכן קראתי לגבי המיניואן שלא נותנים להחזיר בארה"ב, אבל שווה לעשות בדיקה מחודשת.
אתם חייבים מיניואן או אפשר להסתדר אולי עם פול סייז עד שתגיעו לארה"ב ? כי במקרה כזה נראה לי שאפשר להחזיר בבאפלו תמורת קנס לא כ"כ משמעותי.
כ"כ, למיטב ידיעתי, לחברת אייויס יש סניף בניאגרה בצד הקנדי. גם לאנטרפרייז. ולהרץ יש סניף בניאגרה בצד של ארה"ב.
הנה רשימת סוכנויות, ממליץ לבדוק טלפונית:
-
שכירת רכב בקנדה וארה"במקלידים car rental Niagara Falls, ON במפת גוגל וככה רואים לאיזו חברות השכרה יש נציגות בעיר. תנסה את אוויס - לפי המפה יש להם סניף.
-
שכירת רכב בקנדה וארה"בהי, לצערי גוגל לא מספיק כי ע"פ גוגל לרוב החברות יש תחנה אך בפועל, בהרבה מקרים אי אפשר לעשות בה drop off, במקרים אחרים אפשר אבל לא למיניואן, וכו'. זו הסיבה שאני שואל כאן ולא מסתפק בגוגל.
תודה.
-
שכירת רכב בקנדה וארה"באם אני מבין נכון אתם נוחתים בטורונטו, מבלים עם המשפחה, ממשיכים לניאגרה ומשם לארה"ב.
אפשר גם לנסות להיות יצירתיים
למשל, בפרק המשפחתי, אחד מכם נוטש את המשפחה לכמה שעות (אולי אפילו בערב) ו"קופץ" לבאפולו באוטובוס או רכבת, שוכר רכב וחובר חזרה למשפחה בטורונטו
למשל אני רואה שלמגהבאס יש שני אוטובוסים ביום, האחד ב-7 בבוקר והשני ב-3 אחה"צ שנוסעים 3 עד 3 וחצי שעות. אם למשל תיקח את האוטבווס של 7, תוכל ב-11 כבר לצאת חזרה לדרך ובסביבות 14:00 כבר להיות חזרה עם המשפחה. נכון זה בזבוז זמן, אבל בפרק המשפחתי זה עשוי להיות פחות נורא.
וככה גם תרוויחו שלפחות חלק מהימים בקנדה תהיו עם רכב אמריקאי (יותר זול מקנדי).
אגב, אפשר גם כשעוזבים את טורונטו לעשות את זה באוטובוס או רכבת לבאפולו, ומשם לנסוע עם הרכב חזרה למפלי הניאגרה. נכון שזה שוב בזבוז של כמה שעות, אבל פחות מאשר לנסוע חזרה לטורונטו כל המשפחה.