ויזה לויאטנם- הסתבכתי...
-
היי לכולם,
מתכנן להגיע לויאטנם במעבר יבשתי דרך קמבודיה במהלך חודש פברואר.
הבנתי שיש כמה דרכים להוציא ויזה, אחת היא דרך שגרירות ויאטנם בפנום פן, תהליך שלוקח מספר ימים ואני לא מתכוון לבזבז הרבה ימים בפנום פן , חוץ מזה אני חושש גם שהשגרירות תהיה סגורה בגלל ה-tet...
הבנתי שויזה on arrival מתאימה רק למי שמגיע בטיסה אז זה לא רלוונטי אליי.
האם ישנה אפשרות להוציא ויזה למעבר יבשתי בשגרירות ויאטנם בארץ?
תודה רבה,
תומר
-
ויזה לויאטנם- הסתבכתי...ויזה שתוציא בשגרירות בארץ טובה לכל מעבר גבול.
-
ויזה לויאטנם- הסתבכתי...הדיל עם ויזה לויטנאם הוא שצריך לקבוע מראש, במעמד הוצאת הויזה, את תאריך תחילת הויזה, ומאותו תאריך יש לך 30 יום להיות בויטנאם. לדוגמה, אם החלטת שבתאריך 1/1 תגיע לויטנאם, והוצאת ויזה לתאריך זה, תוכל להכנס לויטנאם החל מתאריך זה ועליך לצאת מהמדינה עד 30 יום אח"כ, כלומר, עד ה-31/1. לא משנה מתי נכנסת, 30 הימים נספרים החל מהתאריך שקבעת מראש. כשמגיעים יבשתית ממדינה אחרת, קצת קשה לדעת מראש מתי תכנס.
אפשר להוציא ויזה בסיהאנוקוויל בתהליך דיי פשוט, ניגשים לאחת מסוכנויות הטיולים, נותנים את הדרכון בבוקר ובערב כבר יש ויזה. מקסימום, למחרת בבוקר. וגם ככה סיהאנוקוויל זה מקום שכדאי להשאר בו כמה ימים, כך שאין בעייה. אם אתה מגיע מקמבודיה, סיים בסיהאנוקוויל, וכך תוכל להוציא ויזה עם תאריך שיתאים לך.
-
ויזה לויאטנם- הסתבכתי...בסיהנוקוויל ובבאטאמאנג יש שגרירות ויטנאמית.
הויזה מונפקת בו ביום.
אתה הולך בבןקר ובצהרים היא מוכנה....
טאין צורך למסור דרכון
-
ויזה לויאטנם- הסתבכתי...היי לכולם,
המון תודה על התשובות, עזרתם לי מאוד.
אני חושב שאלך על אופציית השגרירות בארץ, אני יכול להעריך פחות או יותר את טווח השהייה שלי בויאטנם ( חודש פברואר בלבד, אני מתכנן ביקור קצר בדרום בלבד) ככה שאני מעדיף לנסוע עם ויזה בראש שקט ולהתעסק בעניינים לוגיסטיים כמה שפחות במהלך הטיול...
דרך אגב- מישהו יודע מה העלות של הוצאת ויזה בשגרירות בארץ? הבנתי שהמחירים התעדכנו לאחרונה.
יש לי עוד שאלה-
אני מתכנן טיול בדלתת המקונג. האם כדאי לקחת טיול מפנום פן לדלתת המקונג שמסיים בסייגון או לחילופין, לעבור יבשתית מפנום פן לסייגון ומסייגון לקחת טיול לדלתת המקונג?
תודה,
תומר
-
ויזה לויאטנם- הסתבכתי...טיול בדלתת המקונג הוא למעשה מכיוון סייגון לכיוון פנום פן או הפוך.
אז אם אינך חוזר בטיסה מפנום פן חבל לחזור לשם.