טיול לדרוםמזרח אסיה
-
היי,אני ועוד חברה מתכננות לטוס לטיול תרמילאות אחרי צבא לדרוםמזרח אסיה .
1.יולי זה החודש הנכון להתחיל איתו את הטיול מבחינת מזג האוויר?הבנתי שזו תחילתה של העונה הרטובה.
2.אם יש לכם המלצה על מסלול בן חצי שנה שייסתדר לנו מבחינת עונות מזג אוויר בשביל הטרקים נגיד הבנתי שטרקים באוגוסט אז צפון הודו זו הנקודה ,זה יהיה מעולה אנחנו נוסעות לפחות בטן גב ויותר נופים וטיולים אנחנו פתוחות להצעות ופחות תאילנד

30,000 שקל יספיקו לנו לתקופה המדהימה הזו ?
תודה לכולם
️ -
טיול לדרוםמזרח אסיהיולי זה זמן טוב להתחיל בהודו מצפון (לה) ולרדת דרומה. אני מציע לכן לטייל רק בהודו המדהימה. תנועו מצפון לדרום ותהיו תמיד במזג אויר טוב. 30000 לשתיכן? כולל הטיסה מהארץ? לחוץ מאד גם בתנאי תרמילאות קשה - מה שנקרא התכלבות. הייתי יותר רגוע עם 40000 (5000$ לאחת). אם תרצו לחלק את התקופה למדינות אחרות התקציב יעלה, כי הודו היא הזולה מכולן ויש גם טיסות ביינים. טיפ ראשון - בנחיתה, דלגו על דלהי או מומבאי בטיסת המשך מידית לצפון הודו. הגיעו לערים אלה קצת יותר מנוסות ומורגלות לתנאים. גם מבחינה זו התחלה בצפון נכונה. ולבסוף - תכננו את המסלול. בעיקר בהתאמתו למזג האויר. אל תצאו בורות מבלי לדעת היכן אתן. וכמו כל תכנית - היא תהיה בסיס לשינויים.
-
טיול לדרוםמזרח אסיההארת את עינינו תודה רבה לך
הכוונה היא 30,000 לכל אחת כמובן
ואתה אומר לדלג על דלהי ומומבאי ולקחת ישר טיסת פנים לכיוון צפון?
- אנחנו מתכננות לעשות פינאלה חודש אחרון בפיליפינים , בוודאות התקציב יעלה לנו יש לך מושג לשער לנו בכמה ?
-
טיול לדרוםמזרח אסיהעוד לא הייתי בפיליפינים אבל להגיע לשם מהודו זה עוד טיסה משמעותית. אני מניח בעלות של 400-500$ הלוך ושוב מדלהי. מבחינת מחייה לחודש אני לא חושב שיהיה הבדל גדול.
לגבי "דילוג" על דלהי - אכן כן. ממה שקראתי וממה שחוויתי, אכן עדיף להגיע אליה בהמשך המסלול. לא מעטים נחתו בדלהי לראשונה וכתוצאה מכך ברחו בכלל מהודו. ביולי היא גם חמה ועדיף להגיע אליה מאוחר יותר. אני הייתי בסוף דצמבר, ממש בסוף חצי שנת טיול בהודו. מזג האויר היה על הצד הקריר עם מעט גשם.
-
טיול לדרוםמזרח אסיהשלום רב יש טיסות מישראל עם האוזבקים לצפון הודו דרך טשקנט ונחיתה באמריצ'ר בצפון הודו. כך תיראו את מיקדש הזהב של הסיקים ונסיעה לא ארוכה לגבול פקיסטן הודו לראות את טקס חילופי המשמרות המצחיק.ולמחרת אוטובוס לדרמסאלה בערך 6-7 שעות נסיעה ואם אני לא טועה אז האוטובוס יוצא מאמריצ'ר בערך ב-12 בצהרים למקלאוד . תיבדקו את הפרטים לפני. נסיעה טובה ובהצלחה
-
טיול לדרוםמזרח אסיהרעיון מעולה לתחילת נמסע. גמני התחלתי באמריצר שזה בהחלט מקום ראוי להתחלה. אבל אפשר גם לטוס מדלהי ללה ומשם להתגלגל דרומה.