ויזה להודו
-
שלום
הבת שלי נמצאת כעת בהודו , הויזה שלה אמורה לפקוע ביולי , והיא כרגע יוצאת לחודש מהודו ומתכוונת לחזור ביוני חזרה להודו, ולהמשיך בטיול עד אוגוסט. האם הוא תוכל להאריך את הויזה ( לצורך העניין בויאטנם או קמבודיה) בטרם פוקעת הויזה ביולי, כדי שלא תצטרך לצאת ביולי במיוחד לחידוש ויזה, או שהיא לא יכולה להאריך ויזה בטרם המועד פוקע? או לעשות ויזה חדשה לעוד חצי שנה?
איכשהו מקווה שמישהו הבין ויוכל לעזור כי זה חשוב

תודה
-
ויזה להודושלום לך,
אין אפשרות להאריך ויזה הודית.
אין אפשרות להוציא ויזה בתוך הודו, אלא, מחוץ להודו.
אפשר להוציא ויזה חדשה, לאחר מועד פקיעת הויזה הישנה.
-
ויזה להודואי אפשר להוציא ויזה חדשה לגמרי בטרם פקיעת הויזה?
האם אפשר להגיש בקשה לפני פקיעת הויזה? או שקודם צריך שהויזה תפקע ואז להגיש בקשה?
בתי הבינה שניתן לבקש ויזה חדשה מחוץ להודו גם אם לא פקע מועד הויזה, אבל אולי לא הבינה נכון
תודה
-
ויזה להודוועוד דבר , היא אמרה לי שיש לה אישור רק לשתי כניסות להודו , האם ניתן לשנות את זה ? לבקש כניסות מרובות? היא כעת בסרילנקה וב 28.4 חוזרת לדלהי טסה לויאטנם ורוצה להכנס שוב ביוני להודו אבל זה אומר שהיא כבר לא תוכל. יש מה לעשות? אנחנו אמורים לפגוש אותה ביולי לטיול משפחתי בצפון הודו.
תודה
תמר
-
ויזה להודוברגע שהיא מנצלת את שתי הכניסות, היא יכולה להוציא ויזה חדשה מחוץ להודו. זו ההזדמנות להוציא ויזה בטרם תם תאריך הויזה הראשונה. היא בעצם נגמרה ברגע שהיא ניצלה את שתי הכניסות.
אני עשיתי זאת בעבר. תאריך הויזה לא פג, אבל ניצלתי כניסה אחת שהיתה לי ובנפאל הוצאתי ויזה חדשה. הפקיד בגבול לא כל כך הבין.... אבל בסופו של דבר קלט את הענין...
-
ויזה להודוקודם כל אם זה נכון, גרמת לי היום רגע קטן של אושר, כי אני כבר התחלתי לחשוב איך כל התוכניות נהרסו במחי ויזה אחת..
אז בעצם אחרי שהיא מגיעה לויאטנם ( סייגון) לבקש שם להוציא ויזה חדשה ?
אני יודעת שהיא נוסעת גם לקמבודיה ואמורה לחזור מתאילנד /בנגקוק לדלהי ( זאת התוכנית) , אז מאיפה הכי כדאי לבקש ויזה חדשה?
ושוב
תודה
אין מילים בפי להודות לך בשם כל המשפחה

️
️
️
️
️

-
ויזה להודולדעתי הכי טוב לעשות את זה מבנגקוק ואני שמחה תמיד לעשות משהו במיוחד שזה גורם אושר למישהו....

-
ויזה להודואם היא רוצה להשאר הרבה זמן בהודו כדאי להוציא את הויזה בקמבודיה, משם יש הכי הרבה סיכויים לקבל ויזה לחצי שנה, לעומת תאילנד שנותנים ל3 חודש