פוקט פי פי או קוסמוי קופנגן
-
שלום לכולם,
אני ואשתי חוזרים לתאילנד באפריל בפעם הרביעית ל-8 ימים נטו קצר מידי אבל יש מגבלת בייביסיטר ומתלבטים בין קוסמוי וקופנגן או לחזור לפוקט.
בפעם הקודמת לפני שנתיים גם באפריל ל-9 ימים היינו בפוקט וקופיפי ומאוד נהנו.
בקוסמוי וקו פנגן היינו פעם אחרונה בשנת 2000 ובטח השתנו שם המון דברים מאז, וגם בא לנו לחוות את מסיבת הפול מון שלא יצא לנו עדיין לחוות.
חשוב לנו שיהיה מה לעשות מבינת טיולים ואטרקציות וחיי לילה מעניינים ולא רק לרבוץ בבריכה או בחוף.
ההתלבטות שלנו נובעת מההפרש הגדול במחירי טיסות הפנים בין פוקט לקוסמוי שיוצא 1100 ש"ח לזוג ומבחינת מזג האוויר באיזה צד של האיים צפוי להיות יותר נוח
מחכים להמלצות שלכם.
זוהר
-
פוקט פי פי או קוסמוי קופנגןלא בסמוי ולא בקופנגן אין שום דבר שדומה לחיי הלילה בפוקט
-
פוקט פי פי או קוסמוי קופנגןהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו, על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
מבחינת מזג האויר ועפ״י סטטיסטיקת מזג האויר, מומלץ יותר לשהות בקוסמוי וקופנגאן. בפוקט יורד בממוצע כ-11 ימים של גשם בחודש אפריל ובקוסמוי 5 ימים בחודש.
היות ולא הייתם בקוסמוי לדעתי, כדאי לכם לבקר בקוסמוי ולהגיע עם סירה בערב הפולמון לקופנגאן ולחזור בסירה לקוסמוי לאחר המסיבה. המלונות בקופנגאן מחייבים במינימום שהייה של 5 לילות בתקופת הפולמון.
שיקול נוסף, בפוקט כנראה שכבר יצאתם לטיולים ובקוסמוי עדיין לא.
בקוסמוי אתם יכולים לצאת לטיול 42 האיים שהוא מאוד מומלץ, טיול יום לקוטאו, טיול טרקטרונים, בנג׳י, ספורט ימי, טיול דיג באי, שנורקלים וצלילות, טיול ספארי באי, קורס בישול.
-
זוהר888- להגיע בפסח ל 8 ימים?-זה לא נופשון-הזויאתה מתכוון להגיע בפסח ל 8 ימים?-זה לא נופשון..
..זה גם לא משתלם אחרי חישוב הטיסות והמלונות..
..האם את סוכנת נסיעות?..(זוהר888)
..הפורום מיועד בעיקר למטיילים בפעם הראשונה לתאילנד..
..בבקשה..
-
זוהר888- להגיע בפסח ל 8 ימים?-זה לא נופשון-הזויבוקר טוב,
תודה לכול מי שענה,
לדן אני לא סוכן נסיעות אלא אדם פרטי שאוהב מאוד את תאילנד כמו רבים מחברי הפורום הזה ואף נעזרתי בו רבות גם בביקור הקודם שלי בתאילנד באפריל 2014,ולא מצוין בשום מקום בפורום שהוא מיועד למטיילים בפעם הראשונה.
הגעה לפרק זמן קצר של 9 ימים אולי הזויה בעינייך אבל כפי שציינתי יש לי מגבלות של זמן ושל בייביסיטר ולא כול מי שמגיע לתאילנד יכול להגיע למינימום 3 שבועות, וגם בפעם שעברה שגם הייתה מאוד קצרה מאוד נהנו וכמובן שנשאר טעם של עוד ולכן חוזרים שוב.
גם בפרק זמן קצר כמו שלנו בשימוש בטיסות פנימיות והתמקדות במקום אחד או שניים כמו פוקט ופיפי או קוסמוי ופנגן מאפשרת להנות מאוד בלי להתרוצץ ממקום למקום ולבזבז זמן על מעברים.
טיול ארוך בתאילנד כבר חווינו פעמיים ועכשיו חוזרים כדי לקחת פסק זמן מהחיים והשיגרה השוחקת ואין מקום טוב יותר ובטח משתלם כמו תאילנד לעשות את זה.
למרות מחירי הטיסות היקרים כול חופשה לאותו פרק זמן באירופה או בארה"ב תעלה יותר ותיהיה חופשה של התרוצצות ממקום למקום רק לסמן וי שראינו.
הפעם הקודמת שלנו גם בפסח כולל טיסות ומלונות טובים בפוקט קופיפי לפי המלצות מהפורום הנפלא (לנטרן ו-palm tree)ולילה בבנגקוק ב-mercure כולל יציאה לטיולים, מסאזים, ארוחות ושאר פינוקים עלתה לנו 16000 ש"ח ל-9 ימים לזוג.
אז אם יש לך חבילה טובה יותר בכול מקום על הגלובוס במחיר הזה נשמח לשמוע.
זוהר
-
פוקט פי פי או קוסמוי קופנגןגם בתקופת הפול מון?
-
פוקט פי פי או קוסמוי קופנגןפול מון פעם היה יפה.היום זה ערסיאדה ישראלית. פוקט הכי אטרקטיבי מבחינת חיי לילה מבין האיים
-
פוקט פי פי או קוסמוי קופנגןהיי איתן,
חשוב לנו שיהיה תוסס וחי ואנחנו כבר לא ילדים שבאים לקרוע את המועדונים.
אז מעבר לחיי הלילה מבחינת שאר הדברים מזג האוויר אטרקציות, חופים יפים ומלונות מפנקים אתה מציע לנו לחזור שוב לפוקט ולשלב גיחה לאחד האיים באזור או ללכת על קוסמוי וקופנגן.
זוהר
-
פוקט פי פי או קוסמוי קופנגןאתם לא ילדים ואתם מחפשים לבזבז זמן יקר מהטיול הקצר שלכם על החלפת דגימות זיעה עם ילדים בני 17-20...בסאטלה מבאקטים מזוייפים שערסים זה מחמאה בשבילם...
אתם זוג מרתק.

יש מצב להפיק עליכם איזה סרט תיעודי או משהו... נראה לי יהיה מעניין...
לגבי חיי הלילה..כתבתם בפתיחת האשכול שזה חשוב לכם..אם כן אז פוקט היא המקום..אפשר לבלות גם בסמוי אבל זה ממש לא דומה!
על קופנגן אני הייתי מוותר אבל אני זה אני ואתם זה אתם
-
פוקט פי פי או קוסמוי קופנגןמר שפילברג,
אני מביו שציניות רדודה היא חלק מהאופי שלך וחבל שאתה מביא אותה לידי ביטוי בפורום הזה שכול מטרתו היא לסייע לאנשים ולשתף במידע מועיל כפי שעושים מרבית חברי הפורום וזאת גם ההזדמנות להודות לאורית, איתן, עמליה ורבים וטובים אחרים ששמחים לסייע ועונים תמיד לעניין.
תגובתך הצינית והמתחכמת רק מורידה אותך לרמתם ילדים בני 17-20...בסאטלה מבאקטים מזוייפים שערסים זה מחמאה בשבילם...
-
זוהר888- להגיע בפסח ל 8 ימים?-זה לא נופשון-הזוי...ציינתי שהפורום מיועד בעיקר למטיילים בפעם הראשונה אבל לא רק..


-
תודה זהרמעריך מאוד את ההשקעה והוקרת התודה.
אגב...
אם את פוקט מיציתם אתם יכולים לחשוב אולי בכיוון של פטאייה או בנגקוק..
יש לא מעט מועדונים טובים בשני המקומות..
אני יודע שעכשיו יקפצו כמה צדיקים ויגידו "פטאייה...זונות זונות זונות" אבל זונות יש לא פחות גם בפוקט ולמי שאוהב לשלב חיי לילה ובילויים זה לא צריך להפריע בכלל.
חיי הלילה מאוד מזכירים את אלה של פוקט ופרועים יותר
מה שכן החופים שם מאוד לא מזמינים אבל יש אי נחמד בשם קוה לארן במרחק יריקה מהעיר ויש גם מלונות מפנקים על רצועת החוף וקניונים מפוארים.
זה ישאיר לכם אולי גם איזה יום יומיים לחוויה פתטית בקוםנגן ב FOOLS MOON PARTY כדי שתוכלו לסמן וי ביומן
-
תודה זהראם אין לך משהו מועיל או חכם להוסיף אני מציע שתשקע לך בנחת בספה ותחזיר אחורה את הסרט שאתה חי בו אולי זה ימנע ממך להמשיך לכתוב "דברי חוכמה"
-
קוסמוי תתאים לכם לתקופה הקצרה לדעתי -
קוסמוי תתאים לכם לתקופה הקצרה לדעתיתודה,
אני גם חושב ככה ונסגור טיסות פנימיות.
-
זוהר888- להגיע בפסח ל 8 ימים?-זה ממש מקסים וכיפייהיה לכם אחלה נופשון 8 ימים קצר וקולע , אתם תהנו מאד , לכו על פוקט