תכנון טיול בת מצווה
-
היי חברים, אנחנו מתכננים טיול בן 10 ימים להולנד, צרפת ולקנח איכשהו במשחק כדורגל בברצלונה (בשביל הקטן) , נראה לי כל כך מסובך לתאם כל כך הרבה, כדאי לי לקחת סוכנת נסיעות שתעשה עבורי את הכל? כמה יעלה לי התענוג?
-
תכנון טיול בת מצווהגם לי זה נשמע מסובך...
יש סיבה מיוחדת לבחירת שלוש המדינות האלו דווקא?
נשמע לי ששכרכם יצא בהפסדכם.
יש לכם עשרה ימים [ממתי שאתם נוחתים, או כולל יום הטיסה? עד מתי שאתם ממריאים, או כולל יום החזרה? כי אם זה עשרה מהבית לבית, זה בעצם לא עשרה, זה תשעה או שמונה נטו]
מתוכם תבזבזו לפחות שניים במעבר ממדינה למדינה - יישארו לכם ששה ימים סך הכל לשלוש מדינות - עד שתגיעו כבר תצטרכו לצאת, ולא תספיקו ממש להנות. לא חבל?
אם מדובר בטיול בת מצוה, משחק הכדורגל יכול לדעתי לחכות להזדמנות אחרת. יש מספיק אטרקציות לילדים מכל הסוגים והגילאים גם בהולנד וגם בצרפת [ואני באופן אישי הייתי בוחרת יעד אחד לטיול קצר כזה, לא שתי מדינות].
-
תכנון טיול בת מצווהאני במקומך הייתי מקבל הצעת מחיר מסוכנת אחת או יותר.
אם ההצעה גבוה מדי הייתי מנסה לארגן לבד.
המידע שמסרת על תכנית הטיול שלכם מאוד חלקי ולא מאפשר כרגע לתת לכם הערכה של העלויות.
לדעתי זה ממש לא מסובך לארגן לבד טיול כזה, רוב הגולשים בפורום עושים את זה, אבל ברור שיש מטיילים שמעדיפים לשלם למישהו אחר שיעשה את הארגון בשבילם.
-
מציע שתתחילו מהכדורגללכדורגל יש עונה, לא כל הזמן יש משחקים.
לא כל המשחקים מעניינים.
ואם יש משחק והוא משחק מעניין קשה למצוא כרטיסים במקום טוב.
אם יש במקום טוב מאוד לא פשוט להשיג מושבים צמודים - אפילו אם תחלקו את המשפחה לשניים.
החלק השני הוא נסיעה מיוחדת מצרפת (מאיפה בצרפת?) לברצלונה רק כדי לראות משחק כדורגל.
אם אתם מוכנים לטריק הזה אולי כדאי לטוס עם הילד במיוחד מישראל לרומא בהרכב של שני אנשים כדי לראות משחק.
זמן הטיסה לא יהיה שונה בהרבה ויהיה הרבה יותר זול מאשר נגיד להטיס את כל המשפחה מפריס לברצלונה.
אגב גם בפריס יש משחקי כדורגל ואצטדיון לא קטן.
שנית צרפת ענקית והולנד גם כן לא נסיכות זעירה.
לפי מה נקבעו היעדים ומסגרת הזמן?
מה בת המצווה אוהבת? אני מבין שזהו טיול בשבילה. מה אתם אוהבים?
תוכלו למצוא יועצי מסלולים גם בגיגול פשוט. אם אין לכם רשימת העדפות הם יוכלו לתת לכם קובץ עם מסלול שכבר יש להם. תבקשי הצעת מחיר
-
10ימיםהייתי מקדישהלהולנד לבדה 10 ימים; אנחנו נהננו מכל רגע
-
תכנון טיול בת מצווהמצטערת להוסיף למקלקלים את החגיגה- טיול בלתי יעיל , בזבזני כלכלית, ומפוספס.
חבל מאד.
אם ה"חובה" הוא משחק (בברצלונה) - תתחילו את התכנון משם.
אחרי שתראו את העיתוי של המשחקים וההעדפות שלכם
תראו אם אפשר לשלב משהו נוסף ואם כן מהו.
אם חובה משחק כדורגל כלשהו- לא חובה ברצלונה (אמסטרדם, פריז... ועוד)
(וכל מה שהדרקון כתב)
ככל שיש יותר טיסות פנים, יותר נסיעה, יותר מעברים---מטיילים פחות, מתעצבנים יותר ומבזבזים יותר תקציב.
במחיר של טיול כזה תוכלו לעשות 2.5 טיולים ממוקדי יעד- אז כדאי לחשוב אם צריך בטיול "בת מצווה" אחד- לתפוס את כל העוגה .
מציעה לחשב מסלול מחדש.
-
תכנון טיול בת מצווהתודה על התגובות..זה לא "מקלקל" זה רק מחכים..רצינו מאוד משחק של ברסה בקמפ נו.. אולי נלך לכיוון של פריז וברצלונה ונוותר על הולנד ההחלטה קשה
-
תכנון טיול בת מצווהתבדקי קודם אם יש משחקים בקיץ בתאריכים שלכם (אם מדובר על קיץ)
שנית- פריז וברצלונה מאד רחוקות (טיסה פנימית? רכבת? ) נשרף לפחות יום של טיול במעבר -מתוך 10 ימי טיול ברוטו זה הרבה.
שלישית- אם ברצלונה והמשחק הוא צריח של הטיול-אולי תבלו את כל הטיול בברצלונה +פירנאים או ברצלונה +קטלוניה.
פארק שעשועים טוב (פורט אוונטורה) ופארק מים טוב (פארק המים הקריביים) נמצאים גם שם.
בקיצור- כמו שכבר כתבו לך קודם---- להתחיל מהכדורגל....
-
תכנון טיול בת מצווהאני באמת לא מבין למה לערבב שמחה בששון
שילוב של כמה יעדים בטיול אחד מבזבז די הרבה זמן וכסף.
למעשה המעבר מפריז לברצלונה למשל לא יקרח הרבה פחות זמן מאשר טיסה מתל אביב לברצלונה, ויעלה אומנם פחות אבל לא המון פחות.
טיסה לפריז הלוך ושוב + טיסה לברצלונה הלוך ושוב מול טיסה לפריז משם לברצלונה ומשם לתל אביב - המחיר לא שונה דרמטית.
אז למה לשלב?
אפשר בהחלט לעשות טיול צפוני, ובלי קשר מתישהו בעונה טיול אב ובנו רקלראות כדורגל ולחזור (רבים עושים דברים כאלה היום). במקרה כזה הכדורגל עולה הרבה פחות כי במקום להטיס 4-5 נוסעים מטיסים רק שניים
ברור שאם כולכם חובבי כדורגל זה משהו אחר, אבל זה לא מה שהבנתי ממה שכתבת
-
את רותמת את העגלה לפני הסוסיםתבררי אם יש משחק של ברסה בתאריכים הרלוונטים.
אם יש אז תחליטו איזה כרטיסים מתאימים לכם. האם שווה לכם כרטיס אי שם למעלה מאחורי השוער או משהו יותר טוב.
אחרי שהחלטתם תבדקו אם יש כרטיסים כאלה פנויים, כמה הם צמודים והאם המחיר נראה לכם.
אם לאחת מהשאלות התשובה שלילית תרקמו חלומות אחרים.
עד שהמגדלים באויר ינחתו על הקרקע לא רואה הרבה טעם בשילובם עם הולנד צרפת או טוקיו
סליחה על הישירות אבל נראה לי שהיא תחסוך לכם הרבה זמן.