טיולי יום בדולומיטים
-
מנסה את מזלי גם כאן

מישהו היה בדולומיטים (בקיץ) ויכול להמליץ על טיולי יום שווים?
אנחנו שני מיטיבי לכת, אבל לראשונה נטייל עם קטנצ'יק בן שנה וחצי, אז צריך להתחשב גם בו

נשמח לכל המלצה שיש לכם!
תודה!
-
טיולי יום בדולומיטיםהיי,
קצת קשה לי להמליץ מבלי לדעת מהיכן אתם מגיעים לדולומיטים, היכן אתם לנים בכלל.....
אנחנו היינו בדולומיטים לפני שנה.
יכולה להמליץ לטיול לאורטיזיי, עיירה מקסימה וציורית, משם אפשר לקחת רכבל ולעלות לאלפ דה סיוזי. זאת רמה ירוקה, בכייף ניתן לטייל בה, לא יודעת לגבי גישה לעגלות, אבל בהחלט ראיתי מטיילים שם עם תינוקות וקטנטנים על מנשאות על הגב.אפשר להגיע גם לאגמים מיסורינה או ברייאס ( יותר מרשים) ולשוט....
אם רוצים עיר ממש, אפשר בולצנו אבל לדולומיטיים לא מגיעים בשביל הערים אלא בשביל הנופים המדהימים....מקווה שעזרתי קצת בתנאים הקיימים...
-
טיולי יום בדולומיטיםמעולה! תודה רבה!
עדיין לא החלטנו איפה נישן, בגלל חשבתי דווקא לקבל המלצות לטיולים ואז להחליט, אז זה בהחלט עזר

-
טיולי יום בדולומיטיםאנחנו ביקרנו בקיץ שעבר חמישה ימים בעמק גרדנה. יש שם אינספור מסלולי הליכה, לכל הרמות. לא ביקרתי במקומות אחרים אז אין לי שום בסיס להשוואה איפה "הכי טוב". השיקול המרכזי שהנחה אותי לבחור שם הוא שבמרחק נסיעה קצר אפשר להגיע לכל הרכבלים שבעמק, אבל אני מניח שגם במקומות אחרים לא חסרים מסלולים שנגישים בקלות.
היות ויכול להיות גשום ואתם עם פעוט אז כדאי למצוא מקום עם פעילויות שמתאימות לימים גשומים (בריכה מחוממת, עיר עם מדרחוב מקורה וכו').
-
טיולי יום בדולומיטיםקישור למפת אטרקציות שפורסמה באתר
אנחנו נעזרנו במפה המצויינת שפורסמה כאן בשנה שעברה
ממליצה על מגלשות האלפיניות ברכס לאטמר. מגיעים מהעיירה פדרצו pedrazzo . יש שילוט. שעה או שעה וחצי נסיעה מצפון אגם גארדה שם היה הצימר המקסים שלנו. http://www.bbalfiume.com
היינו יום אחד בדולומיטים וסיימנו בעיירה בולצאנו כיוון שירד גשם (אבל לא היה קר כלל), תוך שעה משם כבר היינו בחזרה בצימר בעיירה רוברטו צפונית לריבה דל גארדה (20 דקות מאגם גארדה)