צפון איטליה ואוסטריה
-
שלום לכולם,
אנחנו משפחה של 5 נפשות : זוג ושלושה בנים 5,10,13.
הטיול שלנו הוא לקיץ ואנו מתחילים אותו באגמים לאחר נחיתה במילאנו והשכרת רכב. עלינו להגיע משם לאוסטריה לאחר שבוע וחצי וכפי שהבנו לא ניתן לעבור עם רכב בין מדינות לפחות לא בין איטליה לאוסטריה.
אשמח לקבל מידע כיצד אנו יכולים להגיע לוינה מורונה או ונציה. חשבנו על רכבת רק שאני לא ככ מצליחה להבין כיצד?
תודה מראש
-
צפון איטליה ואוסטריהאפשר לעבור ברכב מאיטליה לאוסטריה. זה אפילו מאד מומלץ עם שלושה ילדים המזוודות.
מה שכן, כאשר שוכרים במדינה אחת ומחזירים במדינה אחרת, חברת ההשכרה גובה תשלום נוסף.
-
צפון איטליה ואוסטריההשאלה מאיפה טיסת החזור?
אם הטיסה ממילאנו- אין שום בעיה, צריך לציין רק בפני חברת ההשכרה כי בכוונתכם להיכנס לאוסטריה .זה הכול.
אם הטיסה חזור מיעד אחר שאינו באיטליה- אז צריך לוודא מראש מול חברת ההשכרה כי:
1. גודל הרכב מאפשר החזרתו במדינה אחרת (לעיתים אוטומטי וגדול במיוחד יש בעיה-לא בכל החברות!)
2. עלות הקנס של החזרה במדינה אחרת (לעיתים מאות יורו)
אבל אפשרי בכל מקרה.
-
צפון איטליה ואוסטריהתודה על התשובות אך כל חברות השכרת הרכב כולל סוכנות הנסיעות דרכה אנו מבצעים את ההזמנה טוענים שמאיטליה לא ניתן לצאת ברכב ולהשאיר במדינה אחרת כמו אוסטריה. טיסת החזור שלנו היא מאוסטריה.....
אני אישית גם שוחחתי עם סוכנות השכרת רכב שטענה אותו הדבר.
מה עושים???
-
צפון איטליה ואוסטריהמוזר מאד.
לפני כשש שנים שכרתי רכב במינכן ונסעתי לאיטליה דרך אוסטריה.
את הרכב החזרתי במילאנו בשדה התעופה.
הסוכנות הישראלית היתה אופרן.
האם אתם מזמינים רכב מיוחד (אוטומטי? גדול?)
-
צפון איטליה ואוסטריהעדיין לא הגענו בכלל לעניין של סוג האוטו. נאמר לנו שפשוט האיטלקים לא מאשרים להוציא רכבים מאיטליה. יכול להיות שלהיכנס עם רכב ממדינה אחרת אפשר אך לא לצאת.
אני מנסה לברר על רכבת אך זה ממש מסובך ולא ברור. אני גם חוששת להיתקע ברגע האחרון. חייבת להגיע לאוסטריה לאחר הטיול באיטליה.
אולי פשוט ניסע למקום אחר, לצערי....
-
צפון איטליה ואוסטריהמי אמר לכם שאי אפשר להוציא רכב מאיטליה? דיברתם על כל סוכנות שמשכירה רכב במלפנסה? יש בשדה הזה המון חברות השכרת רכב.
אפשר גם להחזיר את הרכב בעיר שקרובה לגבול האוסטרי, להמשיך ברכבת ולשכור רכב באינסברוק או בעיר אחרת. מידע על רכבות אפשר למצוא ב google maps.
אם נחיתה מאיטליה לא מסתדרת, אפשר לנחות באוסטריה ולטייל באגמים שלה במקום באגמים של איטליה.
-
צפון איטליה ואוסטריהתודה רבה. אנסה לבדוק את זה..
-
צפון איטליה ואוסטריהלא יודעת מאיפה המידע.
אולי חברה או סוכן מסוים?
אולי רכב מדגם מסוים (נכים? גדול מאד? אוטומטי? )
אולי לא ניתן להחזיר את הרכב בוינה העיר, אבל ניתן בשדה התעופה?