מועדון AAA בארה``ב
-
אשמח לקבל הנחיות לשמוש בשרותי דרך של aaa .אני מתחילה את הטיול בשדה התעופה בלוס אנגלס ונוסעת לכוון הגראנד קניון.מעונינת לקבל מפות והנחיות כבר בתחילת הדרך. -
מועדון AAA בארה``ב:Reבקשתך לא כל כך ברורה. אילו הנחיות את מעוניינת לקבל? את החברות ב AAA עושים בממסי. שם גם יסבירו לך מה כוללת החברות. במשרדי AAA הראשונים שתכנסי אליהם - יתנו לך כל חומר שתבקשי. (מפות שעולות בממסי הרבה כסף - תקבלי בחינם). אני מדגיש - שאת תבקשי. מה שלא תבקשי או תשאלי - לא תקבלי. מפות, טיפים, מידע רלוונטי אחר, צריך לחלוב . ככה זה האמריקאים. הם לא ינדבו מידע ככה סתם מעצמם, אלא אם תשאלי ותבקשי. נכון שהבעיה לפעמים היא שלא יודעים מה לשאול, אבל צריך למצוא את הדרך איך להוציא מהם את המידע. אשמח לעזור, אם תבהירי את שאלותיך. -
מועדון AAA בארה``ב:Reחשוב! החברות שממסי נותנים היא לא חברות ב-AAA, זה מיועד רק לאמריקאים. מה שממסי נותנים- חברות במועדון ששייך ל-AAA ונקרא: SHOW YOUR CRAD AND SAVE. במסגרת המועדון הזה אי אפשר כמעט להזמין באינטרנט, ואפילו רשימה של מקומות שמכבדים את זה לא הצלחתי למצוא. בממסי נתנו לי את כתובת האתר של AAA, שם אמורים להיות הדברים הנכללים בSHOW YOUR CARD, אבל אני עדיין בחיפושים... -
מועדון AAA בארה``ב:Reערב טוב דודו כוונתי היא בעיקר לקבל מפות של האזורים בהם נטייל. והיות ואנו נתחיל מלוס אנגלס לכוון הגראנד קניון אני רוצה לדעת היכן המקום הראשון והקרוב ביותר של סוכנות aaa לתחילת הטיול. תודה דליה -
מועדון AAA בארה``ב:Reהי, מפות טובות של AAA עולות בממסי 24 ש``ח, שווה לקנות כבר בארץ ולא להתעסק עם זה שם. תהנו -
מועדון AAA בארה``ב:Reראשית, קראתי את התגובות האחרות ואני רוצה להבהיר כי החברות היא בארגון הישראלי, ממס``י ולא ב- AAA. החברות בממס``י מקנה אפשרות לקבל שירותי תירות ושירותי דרך הניתנים ע``י ה- AAA בעקבות הסכם בין הארגונים. שירותי התירות כוללים קבלה של מפות בחינם - גם מפות של states וגם מפות של ערים. כמו כן, ניתן לקבל שירות יעוץ למסלול שתעברו ואפילו הזמנה של חדרי המלון בהתאם לתכנון. הרמה של היעוץ משתנה בהתאם לסניף בו אתם מבקרים והאנשים שעובדים שם. לי היה מזל ליפול על יועצת נהדרת בדנבר, אבל נתקלתי בלאס וגאס, למשל, בשירות הרבה פחות טוב. כרטיס show your card and save, שניתן למנויי ממס``י מאפשר להנות ממחירי AAA בבתי מלון (אגב, אלו לא בהכרח התעריפים הטובים ביותר) וכן מהנחות באתרים מסוימים. ספציפית, בלוס אנג`לס יש הרבה סניפי AAA. כדי לבדוק את הכתובות המדויקות אני מציע לבדוק בלינק המצורף
חיפוש סניפי AAA בלוס אנג`לס -
מועדון AAA בארה``ב:Reבעוד שלגבי רוב ארה``ב AAA מספקים רק מפה כללית של המדינה כולה - שלפעמים אינה מספיקה ואינה וכללת כבישים צדדיים - בקליפורניה יש להם מפות יותר מפורטות של דרום, מרכז וצפון המדינה וכן של מחוזות ספציפיים. בנוסף יש להם מפות מפורטות של דרום יוטה ודרום נבדה. כפי שהבנתי שם המסלול שלכם, כך שכשתגיעו לסניף AAA תבקשו לקבל מפות אלה ולא רק את מפת המדינה כולה. -
מועדון AAA בארה``ב:Reאני קיבלתי מהם ממש ארגז של מפות וחוברות של כל ארה''ב. אבל כפי שנכתב כאן חייבים להגיע מוכנים. -
מועדון AAA בארה``ב:Reבשורה התחתונה האם כדאי ומומלץ לעשות יברות ב AAA דרך ממסי ישראל? אני אטייל במערב (פארקים וערים גדולות) במשך חודש ביוני. מפות חינם פחות רלוונטי מצידי כי אני שוכר אוטו עם GPS ומדפיס מראש את המפות החשובות מ GOOGLE MAPS. אז האם לדעתכם יש ערך מוסף לכרטיס AAA (דרך ממסי) ואו האם כדאי להנפיק אותו בשטח? תודה ! שי