בריטני , צרפת ,בחודש יוני
-
הי,
יש לנו יומיים לבקר באיזור בריטני בצרפת . יציאה בבוקר ממונט סנט-מישל (לא כלול ביומיים) וסיום (הגעה ללינה ) באיזור ׁNANTES
איך אתם מציעים לי לחלק את היומיים האלו? איזה אתרים/אטרקציות חובה להגיע אליהם ?
(למעט סן-מלו שכבר הבנתי שזו עיר חובה).
מדובר במבוגרים , ללא ילדים.
תודה מראש למשיבים!
-
-
בריטני , צרפת ,בחודש יוניתודה! ברור לי שהאיזור שווה יותר מיומיים , אבל לפעמים זה מה שיש.
יתכן שנצליח להוסיף יום נוסף לאיזור . נבדוק.
המסלול שנתת כולל בעיקר את החוף הצפוני. מה לגבי החוף המערבי של בריטני?
איזה אתרים מומלצים שם , שלא כדאי לפספס ?
בכתבות למינהן , מוזכרים מקומות רבים מידי , וקשה לבחור !
אני מעוניינת לאסוף את עיקר האתרים המומלצים באיזור ע"י מטיילים שהיו שם ,ואח"כ לבחור מתוכם חלק ולבנות מסלול הגיוני בינהם ובהתאם להזמין מקומות לינה , כטיול מתגלגל..
שוב , תודה מראש.
-
בריטני , צרפת ,בחודש יוניבתאור הטיול הראשון שבין השנים מופיעים גם אתרים בחוף המערבי, שהרי אנחנו התחלנו בנאנט ונסענו בכיוון ההפוך, לאורך החוף המערבי מדרום לצפון, ואחר כך על החוף הצפוני ממערב למזרח.
לא כללתי אותם, כי הם מאריכים בהרבה את המסלול שלכם, שגם כך צפוף מאד.
כמובן שאפשר לנסוע גם לשם...
-
בריטני , צרפת ,בחודש יוניסליחה, ראיתי רק את מה שהיה תחת המילה 'מסלול',
תודה על מסלולים המפורטים , אני אעבור עליהם בערב בעיון רב.
תודה!
-
בריטני , צרפת ,בחודש יוניאין לך ימים

אבל בהנחה שזה מה שיש---
סנט מאלו- דינאר- דינאן- קנקל(גידול צדפות אם מעניין אתכם) ואולי ל"סחוב" עד כיף פרהל--
או לחלופין (אני פחות מעדיפה כי הערך המוסף של בריטאני הוא הצוקים והים) דרך רן ומרכז בריטני.
-
בריטני , צרפת ,בחודש יוניאם יהיו לנו 3 ימים , האם זה הגיוני מסלול כזה:
1. סן מאלו , דינאן ,כיף פרהל עד סנט-בריוק
2. מסנט-בריוק דרך PERROS -GUIREC עד איזור ברסט
3. לאורך החוף המערבי עד VANNES
האם מסלול כללי כזה אפשרי ? או הגזמתי פראית ?
-
בריטני , צרפת ,בחודש יוניפראית

-
בריטני , צרפת ,בחודש יוניאכן פראית.
חבל מאד על הקצאה כזאת מצומצמת של זמן לאיזור מיוחד שלא רבים מגיעים אליו.
קשה עד בלתי אפשרי להמליץ מה מוכרחים לראות ועל מה לוותר מתוך מסלול חופים מדהים בין נאנט למון סן מישל.
אולי תעשו שינוי "דרמטי" ותוותרו בפעם הזאת על איזור זה ותגיעו אליו בפעם אחרת ליותר זמן.
בהודעה קודמת שלך אני רואה שתהיו בנורמנדי, שהיא כשלעצמה עתירת יעדים מעניינים מעבר לחופי הפלישה. מה עם הונפלר ואיזור דוביל-טרוויל, למשל? וגם אטרטה?
קראי גם כאן.
-
בריטני , צרפת ,בחודש יונינכון. הטיול שלנו מתחיל בנורמנדי. כל האתרים שציינת מתוכננים במסלול שלנו. נחיתה ב 1.6. גיברני רואן אטרטה ומשם 3 ימים בחופי נורמנדי. ממשיכים ליום שלם במונט סן מישל. עד לכאן הכל מתוכנן. מלונות מוזמנים. זה בעצם הטיול המקורי שרצינו. אבל נשארים לנו אחרי זה 5 ימים לטיסה חזרה. התלהבנו מפארק שנקרא poy du foi והחלטנו להגיע אליו. אנחנו צריכים יום בשבילו ויום חזרה לשדה התעופה , מה שמשאיר לנו 3 ימים לדרך שעוברת בבריטני. אז מה שנספיק נספיק. והשאר נראה אולי בטיול אחר .
-
Puy du Fou, כנראה...שנמצא כ- 400 ק"מ משדה התעופה בפריז, תעשו ביום אחד ותגיעו כ-3 שעות לפני ההמראה? אפשרי, אבל לא ממש תענוג.
זמן לאתרים יחסית לזמן אספלט יהיה נמוך.
לנאנט עצמה, לא תקדישו זמן בכלל?
נראה לי, שבטיול זה, "תפסת מרובה, לא תפסת"...
אבל, זה כמובן לשיקולכם ולטעמכם.
-
Puy du Fou, כנראה...הטיסה שלנו היא מאוחר בלילה. כך שיש לנו יום שלם לנסיעה. לא אידיאלי אבל לפי המפות אלה כבישים מהירים. וה 400 קמ אמורים לקחת 4 שעות של נסיעה בלבד. אחפש אתרים על המסלול הזה לעצירות. זה הרעיון בינתיים. אבל שום דבר בקטע הזה לא סגור, אנחנו בהחלט נשב שוב על האפשרויות . לפי התגובות בפורום הזה ממטיילים רציניים מאד, שאני מכירה אותכם כבר הרבה שנים מהפורום, אני בהחלט מקבלת שכנראה אני טועה פה בגדול. תודה לכולכם. אחשוב על הכל שוב.
-
Puy du Fou, כנראה...הפארק מקסים (בגדול! וגם למבוגרים)
אבל---
לא הייתי מעיזה לנסוע ממנו בחזרה לטיסה אחרי הפעילות ,גם אם מדובר בטיסת חצות- מספיק תקלה אחת בדרך ונתקעתם.
ההיבט היותר משמעותי
אתם כבר בשולי ברטאני -- קחו אותה,טיילו בה, סעו במסלול שציינת (או כל אחד אחר) לאורך הצוקים והכיפים לברסט ואף הלאה- (אם אפשר להקיף אותה דרך החופים והאיים) כמה זמן?< לפחות שבוע.
תסיימו בRENNES תשאירו את המכונית וסעו ברכבת מהירהTGV לCDG- (בדקו שיש רכבת ישירה ולא רכבת לפריז והחלפה-וגם אם כן, לא נורא) או--במכונית חזרה לשדה התעופה.
את הפארק (אגב אינו בננט אלא ליד עיר שנקראת cholet ) ,תוכלו פעם אחרת לצרף לביקור במערב לואר (אנג'ר ,סומור וכו).
-
חופי בריטניהי,
יש 2 נקודות נוף בבריטני שקיבלתי המלצה עליהם : Pointe de Pen-Hir
ו- Pointe du Raz
לשניהם ההגעה היא בנסיעה ארוכה בלשון יבשה . לא יהיה לי זמן לשניהם.
איזה מהם עדיף ?
שאלה בלי קשר למסלול, האם בתחילת יוני ניתן להכנס לים בחופי בריטני ,
כלומר כמה קרים המים ?
בתודה מראש!
-
חופי בריטניהמים קרים כמובן.
ואין לי יכולת השוואה הייתי רק בפונט דה רז.
-
חופי בריטניגם אני הייתי רק בפוינט דו רה.
למים לא נכנסנו.
בלוח הזמנים שלכם, תוותרו על נקודות אלו.
-
חופי בריטניבינתיים עשיתי שינוי במסלול. הורדתי יום מנורמנדי והעברתי לבריטני. וגם יום נוסף ששמרתי למעבר איטי מנורמנדי למונט סן מישל הורדתי. כך שעכשיו יש לנו 6 ימים לנורמנדי ו 6 ימים לבריטני וחזרה לשדה התעופה. עדיין לא חילקתי בדיוק את הימים. אבל נתרכז בעיקר בחלק הצפוני יותר עד ואן ומשם נחתוך חזרה לפריז.בקיצור עדיין על שולחן התכנון.
-
חופי בריטנימשתפר...
בחזור, בדרך לשדה התעופה, תוכלו לעשות עצירה ב- Chartres, ולבקר בקתדרלה המפורסמת.
אם תפרטי את התכנית בהמשך, יום אחרי יום, עם יעדי ביקור בכל יום, מיקום לינה וקילומטרז' מתוכנן, נוכל אולי לעזור יותר.
-
חופי בריטניראי מסלול שעשיתי עם אישתי לפני מספר שנים (פעם שניה שלנו באזור הנפלא הזה)
אישית לא מעניינים אותנו חופי הנחיתה ובתי הקברות וגם ויתרנו על קאן ועל דוביל וטרוביל שהיינו בהן בפעם הקודמת ופחות התלהבנו.
אנחנו זריזים. אפשר לעשות את המסלול הזה בנחת עוד 3-4 ימים.
יום 1 - LES ANDELYS - Chateau Gaillard
לינה ב- ROUEN
יום 2
נסיעה דרך ה- JUMIEGES+ SEINE
ETRATET (ניתן להגיע falaised'amont הצוק ברכב)
לינה ב- HONFLEUR
יום 3
דרך בגבינות
טיול בנורמנדי השוויצרית
לינה ב- LE MONT SAN MICHEL (מאד מומלץ ללון במלון באי עצמו ולא ליד בלילה זו חוויה קסומה כשהאי מתרוקן)
יום 4
SAN MALO
DINAN
CAP FREHEL + LA LATTE
TREGUIER
יום 5
טיול דרך המוכסים Chemindes Douaniers; – חוף הגרניט הורודה
מחוף טרֶסטְרָאוּ (Trestraou) שבפרו-גירק ניתן להפליג לשיט מסביב לשבעה איים(Sept Iles) - שמורת טבע, ובה עופות נדירים, כמו הפינגווין הננסי
ליסוע דרך מפרץ Morlaix נחשב לאחד המפרצים היפים הצרפת.
Morlaix- עיירה ציורית עתיקהLOCRANON
QUIMPER
יום 6
POINT DU RAZ מסלול הליכה, Point Du Van
CONCARNEU (האי המבוצר)
JOSSELIN (הארמון)
VANEES
יום 7
VANNES
שיט במפרץ MORBIHAN
יומיים באזור לואר והמשך לפריז
-