מקרה חירום !!!
-
שלום חברים
אני צריך את עזרתכם ככל שאפשר...
אני כרגע נמצא במקסיקו, פלאיה דל כרמן... ונגנב לי סכום רב של כסף במלון בו אני שוהה... אני בטוח במיליון אחוז לא במאה אחוז שזה גניבה פנימית של עובדי המלון...
מה עליי לעשות ? מה ממליצים ? בבקשה, אני דיי חסר אונים !!
תודה מראש לעוזרים...
-
מקרה חירום !!!קודם לפנות לקבלה של המלון- בטח יש מצלמות, וניתן לראות מי נכנס לחדר שלך.
דבר שני, לפנות למשטרה.
-
מקרה חירום !!!היי תודה רבה על העזרה...
השאלה היא - האם המשטרה המקומית, באמת יכולה לעזור ? והפחד שלי הוא לגשת לקבלה של המלון ושהם "ינקו" ראיות .
-
מקרה חירום !!!בכל מקרה אתה צריך ללכת למשטרה, בגלל הביטוח- שתחזור לארץ, תפנה לביטוח שלך, על מנת לקבל את הכסף שלך, ולכן אתה צריך להראות אישור מהמשטרה על הגניבה של הכסף שלך.
תפנה לקבלה- בטוח יש מצלמות, תבקש לדבר עם הקב"ט שם.
-
מקרה חירום !!!אני מאוד מודה לך על העזרה, תודה רבה ושבת שלום...
בעזרת ה' אני מקווה שהכל יסתדר... מדובר בסכום כסף רציני מאוד!!!
-
מקרה חירום !!!לצערי, שום חברת ביטוח אינה מכסה אובדן\גנבה\שרפה\העלמות של כסף מזומן! (לעיתים רחוקות מאוד, רק סכום זניח). אל תבנה על 'החזר' מחברות הביטוח!
פנה למשטרה. אני חושב שעליך לא לעזוב את המלון עד שהעיניין יתברר. יש לברר מה היו התנאים במלון מבחינת 'אחריות' המלון לגנבות. האם הפקדת בכספת במלון? האם הייתה כספת בקבלה? האם סתם החזקת כסף בתרמיל? האם היה פרסום בכתב של המלון המזהירה מצורת הפקדה או שמירת כסף במלון?
כל הנקודות הללו חשובות מאוד
-
מקרה חירום !!!תלוי גם איזה מלון, יכול מאוד להיות שחלק מהעובדים אופרטונוסטים ומשתפים פעולה, ואני גם לא אתפלא אם שוטר שיבוא לבדוק את העניין גם יהיה חלק מהמזימה או שיזהה את הגנב וינכס לעצמו את הכסף. מה גם שכמו בארץ, יש מספיק בעיות אחרות למשטרה ותלונה על גניבה נשארת כטופס תלונה בלבד.
תתלנון בפני כמה שיותר בכירים במלון, שתהיה מודעות, מאוד יכול להיות שקבט ונער קבלה ישתפו פעולה, אבל אם תבקש גם לדבר עם כמה מנהלים זה יכול להועיל.
ממליץ לך מאוד לשמור על נימוס לאורך כל התהליך ולא להפנות אצבע מאשימה לשום אדם ספציפי, כי בסופו של דבר אתה תלוי בהם בלבד לעזרה. נסה גם לפנות לבית חבד...