נהלים חדשים בויזה!
-
שלום חברים יקרים מישהו יכול להסביר לי איך עובדים הנהלים החדשים של הויזה? אני מתכוון לשהות בתאילנד בסביבות החצי שנה.. תודה מראש!!
-
יש ויזה חדשהMultiple-entry Tourist Visa fee NIS 750 Visa validity is six (6) months with up to sixty (60) days of stay permitted from the date of each entry. To apply for the Multiple-entry Tourist Visa the following documents are required: 1. Passport with 6 months validity 2. Israeli permanent residence permit . 3. Bank Statement with the balance of at least NIS 25,000 , 4. Letter of guarantee from employer 5. Flight ticket and hotel reservation
-
יש ויזה חדשהחוקי הויזה של התאילנדים משתנים אחת לכמה חודשים, מה שתקף היום לא יהיה תקף בטח עוד חצי שנה....

-
נהלים חדשים בויזה!הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו, על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
למיטב ידעתי כיום ניתן להוציא 2 סוגי ויזה בשגרירות תאילנד בישראל
1. ויזה ל-60 יום "כניסה אחת" הניתנת להארכה בעוד 30 יום בכל משרדי ההגירה בתאילנד בעלות 1900 באט.
2. ויזה לחצי שנה מרובת כניסות בעלות של כ- 750 ש"ח המקנה שהייה רציפה של עד 60 יום. -
נהלים חדשים בויזה!האם אני יכול לצאת מהמדינה אחריי שנגמרו לי ה-3 חודשים בתאילנד ולעשות ויזה לעוד חודשים במדינות כמו לאוס או קמבודיה או המדינות השכנות של תאילנד?
-
נהלים חדשים בויזה!תאורטית כן אבל בפועל השגרירויות שם מערימות קשיים גדולים מאוד בקבלת ויזה נוספת אחרי ששהית כבר 3 חודשים , ענייין של מזל ...