דרום אמריקה
-
אני מגיעה לסלטה ומשם רוצה להמשיך לפוארטו מדרין ואז לברילוצה יש הגיון? איך כדאי לעשות בטיסה או אוטובוס
-
דרום אמריקהמסלטה לפוארטו מדרין זה מרחק נורא גדול... לא תרצי לעבור במקומות בדרך למשל מנדוסה/קורדובה/בואנוס איירס/רוסאריו/מאר דל פלטה/כולם?
השאלה איך כדאי תמיד מוזרה בעייני. מי יגיד שכדאי לנסוע עשרות שעות באוטובוס? ברור שעדיף בטיסה, אבל זה יקר. אז מה שעדיף זה מה שמתאים לתקציב שלך. שימי לב גם שאין טיסה ישירה, הכי קצר עובר דרך בואנוס איירס.
-
מזותומרת מי? אני, כמובן!ברור שעדיף אוטובוס, אם יש זמן וכוח. הרבה יותר כיף, וגם הרבה פחות מזהם!
-
מזותומרת מי? אני, כמובן!חתול, אני מסכים איתך בהחלט, בשנה וחצי בדרום ומרכז אמריקה לא לקחתי אפילו טיסה אחת. אבל, אני לא מכיר הרבה אנשים שימליצו לאדם לנסוע 2-3 ימים רצוף באוטובוס ולא לקחת טיסה. אתה תמליץ לעשות את זה? אני ממליץ (ואף המלצתי) פשוט לא לעשות נסיעות כל כך ארוכות אלא לעצור ולטייל בדרך. כשהנסיעה מתחילה להיות ארוכה מדי, סימן שמדלגים על מקומות בדרך.
-
אתה תמיד צודק
לא הבנתי שהתכוונת למרחק כולו [ואם להודות על האמת, אני גם לא יודע כלום על פוארטו מדרין]. התכוונתי יותר באופן כללי. אם מדובר בכמה ימים אז אפילו אני אעדיף טיסה...

-
לא תמיד, אבל ברוב המוחלט של המקרים