הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרה
-
שלום לכולם,אם אני מעוניין בהגעה מ JFK למנהטן , לקחת מונית במחיר הקבוע של 50$ - מה אני עושה עם החזרה לשדה ? אני לא מעוניין בשירותיהם של "המובילים" למיניהם שלא יודע אם ניתן לסמוך עליהם. איך מסדרים חזרה מהמלון עם מונית ? יש חיה כזאת "להזמין מונית למלון?" או שצריך להרים את היד ברחוב ולקוות לתפוס אחת ?או שבכל זאת - ההמלצה היא כן להשתמש באחד משירותי ה"לימו" לימניהם ? אם כן אשמח לקבל המלצה על מישהו ראוי או חברה ראויה שכזו.תודה. -
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרהפקיד הקבלה/שוער ישמחו לארגן לך מונית (לשוער אם יש מקובל לתת טיפ).
-
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרהבוודאי שיש תבקש בקבלה של המלון
-
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרה -
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרהתודה על ההתייחסות
-
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרהאז זהו.....כבר ניתקלתי בהם. ואפילו בדקתי את מערכת ההזמנות שלהם.
הכל נראה מצויין... עד שעוברים לטיפים פה באתר, ועל כל המלצה חיובית עליהם יש אחת שלילית. מאד.....מבלבל את הצורה...
-
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרההיה לנו איתם נסיון ממש טוב. הזמנו ובאו בזמן וגם המחיר היה ממש טוב.
אפשר לנסות גם את איזק שהוא מאד נחמד ויש עליו המלצות.
ניתן להתקשר אליו בטלפון 1-917-406-3171. יש עליו המלצות בטיפים של המטייל. היה לנו ניסיון אחד טוב איתו.
פוריה
-
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרהאנחנו פשוט ירדנו לרחוב ועצרנו מונית. שאלנו כמה זה לשדה והוא בדק ואמר 52$ (כמו בהלוך). אבל אולי סתם היה לנו מזל...
-
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרהקודם כל, זה לא 50$. יש מחיר בסיס לזה מוסיפים TOLL וטיפ.
בקשר לכרמל ושאר שירותי הלימו. אתה חושב ש 5 חוויות שכתבו פה, ביחד למאות הסעות ביום שהם עושים, זה איזשהו משהוא מייצג ?
השתמשתי מלא פעמים בכרמל, ותמיד מרוצה.
-
אנחנו הזמנו את כרמל ותמיד היינו מרוצותגם בטיול הקודם לפני 6 שנים וגם לפני שנה.
קל מאוד למצוא קופון להנחה של 5-6$
מהשדה תמיד הגענו במוניות שתופסים בשדה.
אני לא אוהבת הפתעות כשזה נוגע להגעה לשדה התעופה
(גם ככה יש לי כאב בטן לפני טיסות)
דווקא בארץ הזמנתי מונית מראש והיא לא הגיעה.....
נסיעה טובה
יעל
-
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרהמהשדה לעיר אני לוקח בדרך כלל מונית . מהעיר לשדה השתמשתי מספר פעמים בכרמל והכל דפק כמו שצריך .
בפעם האחרונה , היה לנו מלון בקווינס עם חניה . השתמשתי ברכב שכור .
-
הגעה מ JFK אל מנהטן וחזרהGet Taxi (Gett)
Uber
שתי אפליקציות שעובדות טוב בניו יורק... יש להם גם מחירים קבועים לנסיעות האלו ואתה יכול לעשות הזמנה מראש לאיזו כתובת שתרצה.