נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??
-
זוג מטייל עצמאי 60+ מבקש חוות דעת/טיפים על מסלול שאני מתכנן ל-14 יום בקיץ,המסלול בגדול.
יום 1 אוסלו ,מגיעים בלילה,לינה ליד שדה התעופה.
יום 2 יציאה למחרת לכוון Lillehammer ,המשך ל-Dovre לינה. כביש E6
יום 3 יציאה דרך כביש E6 ומתחבר לכביש 70 ל- Kristiansund לינה.
יום 4 יציאה בדרך האטלנטית כביש 64 ל- Molde /Andalsnes לכוון דרך הטרולים,כביש 63 עד Valldal לינה.
יום 5-6 יציאה לכוון Geiranger,Stryn וקרחון Briksdalsbre והאזור והמשך ל-Flam לינה.
יום 8-7 יציאה לכוון Hardangerfjord והאזור למשך יומיים להתפנק. לינה.
יום 9 ברגן. לינה.
יום 10 יציאה Voringfossen לינה.
יום 11-12-13- אוסלו
יום 14 טיסה ת-א בערב. תודה
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??בגדול נראה לי
הייתי מנסה יחד עם זאת לרווח את יום 10- האם כוונתך ביום אחד לטייל את כל המרחב בין ברגן לאוסלו?
אני חושבת שהמינימום הנדרש הוא יומיים (כולל לינה) מלאים.
אבל ציר הנסיעה ובגדול, לגמרי סביר לטעמי.
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??תודה ליונית ,כמובן ביום העשירי לינה ליד voringfossen במלון fossli , יומיים בדרך לאוסלו
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??שלום !
עשינו טיול דומה לפני יותר מעשור ( נתון חשוב שלא אוהבים לציין ) ובדרך למלון בברגן החלטנו לעשות את השבת על שפת פיורד . מצאנו מקום ממש על פיורד הארדנגר וזו הייתה ההברקה של הטיול. גם מקום נהדר ( המרפסת האחורית צופה לפיורד ולא תאמין איזה טעם זה הוסיף לקפה) וגם חצי מחיר מהמלון בברגן . כמובן שביקרנו בברגן הגשומה ( 280 יום בשנה גשם ), הצטיידנו במאכלים משוק הדגים ובדובדובנים אדומים בשרניים ומתוקים שקנינו בדרך.
מצרף כאן את הקישור וממליץ בחום ללון שם .
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??אילן שלום
תודה על ההמלצה,כפי שכתבתי החלטנו להשאר באזור יומיים,והזמנתי מלון הנמצא על קו המים סמוך לפיורד, שוב תודה
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??שלום !
..." מבקש חוות דעת/טיפים על מסלול שאני מתכנן ל-14 יום " ....
מצטער, אך לא הבנתי שלינה זה כבר לינה מוזמנת .
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??שלום לאילן
כן הלינות כולם מוזמנות,אך יש אפשרות לבטל או לשנות תאריכים.
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??היי,
טיילנו בשנה שעברה בחלק מהמקומות שציינת. היה מדהים.
בגדול התכנית בסדר, אם כי במבט לאחור הייתי מורידה מעט את הקצב. קשה, אבל אפשרי עם תכנון מעט שונה.
ללא קשר לקצב, הייתי מורידה יום מאוסלו לטובת עוד יום באזור גריינגר-סטרין.
לא לפספס את כביש 258.
תהנו. -
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??תודה ל -62
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??גם אני הייתי מורידה יום באוסלו-לדעתי עם תכנון נכון אפשר לטייל בה יומיים ולהספיק להנות ממנה.
בנוסף, לטעמי-הדרך צפונה בכביש 55 הרבה יותר מרהיבה מאשר דרך לילהמר.
כלומר צפונה או דרומה שווה לנסוע בכביש הזה.
בנוסף-שוב לטעמי-בטיול קצר יחסית אפשר לוותר על מולדה וקריסטיאנסנד. שווה להתאמץ אולי להגיע לאלסונד, אבל אם מוותרים עליה אין מה לנסוע מעבר לאנדלסנס, לדעתי.
אני חושבת ששווה ללון ביירנגר ופשוט להתרווח שם ולראות אותה בערב, קצת יותר שקטה ובלי כל תיירי הקרוזים.
בכל מקרה, נורבגיה יפהפייה וכל דרך , כביש ומסלול שתבחרו בה יהיו הנאה צרופה.
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??תודה לנירית
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??גם התכנון המקורי שלנו היה לנסוע דרך ליליהמר, ונירית "הורידה" אותנו מזה.
כך שזכינו לנסוע דרך כביש 13 המדהים, ולהתחבר לכביש 55 ולכביש 5 הנפלא.
תודה נירית, על כל עצותייך הטובות.
לא העזתי להציע לך לוותר על מולדה וקריסטיאנסנד, כפי שהציעה נירית, כי לא הייתי שם. אך לתחושתי, מכל החומרים שקראתי, אכן אין טעם להצפין עד לשם.
בכל מקרה, עצתי החשובה ביותר, וותרו על חלק מהמקומות לטובת טיול רגוע יותר.
שלא תמצאו את עצמכם "דוהרים" ליעד הבא כי כבר הזמנתם מלון. זה קרה לנו פעמיים ופשוט חבל.
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??hos 62
תודה על העצות הטובות. אין כבעל נסיון.
-
נורווגיה קיץ 2016 מה דעתכם ??היינו ביולי 15 בטיול עצמאי בן שלושה שבועות בנורבגיה,
אוסלו - אנחנו הגענו בערב ולנו סמוך לאוסלו בקרבת הכביש הראשי, כמו כן רצוי לצמצם את ימי אוסלו,
אנו התאכזבנו מהקרחון Briksdalsbre , לא לצפות ליותר מידי, הקרחון מצומק ומתרחק מנקודת הגישה , רבים אולי לא יסכימו אבל לדעתי אפשר לוותר על הקרחון,
מה שבטוח - תהנו מנורבגיה המקסימה !!!!