הזמנת קרוז בקריביים
-
לחברי הפורום בוקר טוב ושלום רב!
אני מתכוון לבדוק הזמנה לקרוז לשייט בקריביים לחודש מרס 2016 .
אבקש ללמוד מניסיונכם בעניין הזמנת הקרוז ,ושאלתי היא :
האם יש יתרונות להזמנה באחת מהאפשרויות הבאות:
מסוכן נסיעות בארץ.
מאתר עולמי כמו אקספדיה ,פרייסליין ואחרים.
מאתר חברת הספנות של האנייה הספציפית בה ברצוני לשוט.
תודה מראש לעונים!
-
הזמנת קרוז בקריבייםהייתי ממליץ לך על סוכן בשם שי (נמצא בפורום)
עשיתי דרכו הזמנה ,
האיש מקצועי (הוא סוכן קרוזים במיאמי)
עוזר ומיעץ בכל נושא .
-
הזמנת קרוז בקריבייםהיי
לפני כארבע שנים הזמנו באמצעות סוכן מהארץ קרוז לקריביים
הייתה לנו בעייה עם ההזמנה ומימושה מול חברת ההפלגות.
ובקיץ השנה הטסים שוב.. הפעם הזמנו מסוכן בחו"ל הפערים אדירים במחיר.
ההזמנה השנה בוצעה באמצעות- cruisedirect
בהצלחה
-
הזמנת קרוז בקריבייםמאתר חברת הקרוז הכי זול אני נוסע עם הרויאל קריביאן בפסח ל7לילות עלה לי 840 דולר שתדע פלוס מינוס את המחיר אבל זה מצריך אנגלית טובה בהצלחה
-
הזמנת קרוז בקריבייםככה -
בדוק דרך אתר החברה בדיוק איזה קרוז, ואיזה תא מדוייק פנוי ואתה רוצה.
אחכ נכנסים ל cruisecompete.com מזינים את כל הפרטים, וסוכנים אמריקאיים מתחילים להתחרות עליכם.
ויציאו כל מיני הצעות והנחות.
קנייה בארץ - בזבוז כסף. יקר.
אני אישית ממליץ על
http://www.cruises-n-more.com/
-
הזמנת קרוז בקריבייםמספר חברות קרוזים אסרו על סוכנים אמריקאים למכור לאלה שאינם תושבי ארהב וקנדה.
בכל אופן אני הזמנתי פעמיים מסוכנת אמריקאית של אתר
Crowncruisevacation. פניה במייל הניבה קרדיט והנחות מעבר למה שניתן דרך האתר
הפערים לעומת הארץ והאתר הרשמי של חברת האניות היו גדולים מאד
-
הזמנת קרוז בקריבייםתודה לכל המשיבים עד כה.
אכן חברות שונות מגבילות הזמנה באינטרנט לתושבי ארה"ב וקנדה בלבד.
האתר cruisecompete.com הודיע שאינו מאפשר לסוכנים מארה"ב וקנדה לתת הצעות ולא קבלתי עד כה שום הצעה.
האתר Crowncruisevacation אכן לא פסל אותי כישראלי לקבל הזמנה וכנראה ניתן לבצע הזמנה ,אף כי יש לציין שלא סיימתי הזמנה עד כה ,כי אני רוצה לראות אפשרויות נוספות.
שבוע טוב לכולם ואשמח לקבל עוד התייחסויות.
-
הזמנת קרוז בקריביים -
הזמנת קרוז בקריבייםככלל פערי המחירים אינם כה גבוהים בין האופציות השונות.
יש אתרים אמריקאיים רבים שאינם מאפשרים למי שאינו אמריקאי להזמין דרכם באינטרנט.
גם סוכן ישראלי טוב יכול לעשות את העבודה ,אבל סביר להניח שינסה לשכנע אתכם להזמין טיסה ומלון דרכו.
הייתי מעדיף להזמין במקום בו ניתן להזמין חדר ספציפי במרכז האנייה כך שהטלטולים יהיו מינימאליים.
-
הזמנת קרוז בקריבייםדור -כפי שציינתי cruisecompete.com אינו מאפשר לסוכנים לתת הצעות ללא אמריקאים .
שיהיה שבוע טוב!
, -
הזמנת קרוז בקריבייםאני הזמנתי קרוז דרך אתר החברה עצמה (קרניבל) כחצי שנה לפני השיט שכלל הנחה של הזמנה מוקדמת.
-
הזמנת קרוז בקריבייםזה קצת מוזר. אני ביקשתי וקבלתי הצעת מחיר מ-CRUSECOMPETE , ואפילו אחרי יומיים קיבלתי תזכורת בדוא"ל ממנכ"ל החברה ששמו בוב לוינשטיין.
-
הזמנת קרוז בקריבייםזה תלוי בחברת הקרוזים בה אתה מבקש לנסוע
-
הזמנת קרוז בקריבייםההצעה שהם נתנו לא היתה ישירות מחברת הקרוזים אלא מאחת הסוכנויות הגדולות.
-
הזמנת קרוז בקריבייםשלום-אני נמצא בתחום הרבה זמן. CRUISE-COMPETE לא אמורים לאפשר מכירה לתושבים מחוץ לארהב. אני חי בפורט לורדייל ויודע את חוקי השוק. חברות גדולות כמו נוריגיאן וקארניבל בדרך כלל לא עושות בעיות לסוכנים בארה"ב/לעומת חברות קטנות כמו פרינסס, הולנד אמריקה ועוד כמה קטנים שכן עושים בעיות לסוכנים על מכירה ללקוחות שהם לא תושבי ארה"ב. מקווה שזה מעט יותר מסביר את הענין-שי מפורט לורדייל
-
הזמנת קרוז בקריבייםשי מדייק. אולי לא הסברתי מספיק טוב קודם
כשפניתי ב 2014 להצעות לשייט של נורבגיאן דרך קרוז קומפיט- קיבלתי הודעה שהחברה נורבגיאן לא מאפשרת השתתפות בתחרות על הצעות למי שאינו תושב ארהב או קנדה, אבל סוכנת אמריקאת נתנה לי הצעה וסגרתי איתה עסקה דרך המייל.
כאשר ביררתי השנה אפשרות לרכוש שייט מהולנד אמריקה או פרינסס ( לאלסקה) אותה הסוכנת הודיעה לי בצער כי הפעם לא תוכל למכור.
זה מה שהתכוונתי כשכתבתי שהדבר תלוי בחברת הקרוזים בה מעוניינים לשוט.
-
הזמנת קרוז בקריבייםיש אתרים של סוכנים כמו cruises-n-more.com שלא מאפשרים אונליין רכישה למי שלא תושב ארהב, אבל דרך המייל/טלפון הם ישמחו לבצע העסקה.