סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגו
-
שלום לכולם,
ב1.2.16 אני טסה למזרח ל3 חודשים אחת מהמדינות שאבקר בהן היא סין.
השאלה שלי אם משהו יודע איך מגיעים מצ'אנגדו לשמורת טבע?
הבנתי שיש שדה תעופה במרחק של שעתיים נסיעה מהשמורה. הבנתי שיש אוטובוס של 10 שעות-לפי הלונגי פלאנט שיצא ב2012 הבנתי שיש כביש חדש שמקצר את הנסיעה באוטובוס ל5 שעות האם זה נכון?
והאם יש רכבת שמקשרת בין היעדים האלו?
בנוסף אם משהו יודע איך נקרא שדה התעופה שליד השמורה (אם אפשר לרשום גם באנגלית זה יהיה מצוין)
תודה רבה לעונים
קרן
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגוהקוד של שדה התעופה זה JZH - מספיק להקיש את הקוד באתרי טיסות ותמצאי.
למיטב ידיעתי (לא מניסיון עדיין אלא מתכנון לטיול הבא) הכביש החדש עדיין לא נפתח. אני רוצה לקוות שחלקים נפתחו והנסיעה התקצרה.. לא יודעת בוודאות.
רכבת לשם אין.
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגותודה רבה!
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגואני אשמח אם תחזרי לחלוק מה היה בסופו של דבר.. אני נוסעת לסין אחרייך ומתכננת גם להגיע לג'וג'אייגו - כפי הנראה באוטובוס (אלא אם אמצא טיסה במחיר טוב ברגע האחרון - ממעקב באתר elong נראה שזו האופציה הכי ריאלית למצוא בזול יחסית).
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגואנחנו היינו בספטמבר האחרון.. לא זוכרת בדיוק כמה שעות לקח לנו באוטובוס אבל יצאנו בבוקר והגענו אחהצ, כך שחמש שעות זה לא היה..זכורה לי נסיעה ארוכה מאוד ומייגעת מאוד. ממליצה לפחות כיוון אחד לטוס (אנחנו טסנו משיאן לגוזייגו, ישנו בכפר ליד השדה, למחרת טיילנו בחואנגלונג ונסענו אחהצ לגוזייגו, למחרת יום טיול שלם שם ולמחרת נסיעה לצנגדו)
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגומה שכן בחלקים בהם הייתי ערה- הדרך הייתה מאוד יפה:)
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגואת זוכרת איפה ישנתם? בסונגפאן או ממש ליד השדה?
ואם יש לך המלצה על מקום הלינה..
גם אם ניסע 2 כיוונים באוטובוס בכל מקרה יהיה לנו לילה כנראה בסונגפאן אחרי הטיול בחואנלונג (אני רוצה להתחיל בג'וג'איגו מטעמי התרגלות לגובה).
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגומסונגפאן אמור להיות גם אוטובוס לשמורה אם אינני טועה
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגואנחנו ישנו ממש ליד השדה בchuanzhusi, נחתנו בערב ולקחנו לשם מונית מהשדה.. ישנו אצל משפחה מקסימה (כל המשפחה יצאה לקבל את פנינו שהגענו) הם לא ידעו מילה אנגלית אבל כלכך רצו לעזור שהסתדרנו. המקום היה נקי ומסודר. הבן שלהם לקח אותנו בבוקר בתשלום לחואנגלונג (ואפילו פרגנו לנו הנחה שאמרנו שאנחנו סטודנטים). הזמנו אצלם בבוקינג, אני יכולה לחפש לך את השם אם תרצי.. אבל המיקום היה קצת מבודד.. קצת מחוץ לכפר. לא בטוחה אם האוטובוס עובר שם או לא.. ובכל מקרה אני חושבת שבמצבך אולי כדאי לישון בסונגפאן. גם כי יש בה יותר מקומות לישון לאכול וכו וגם אל תתפסי אותי במילה אבל אני חושבת שיש ממנה אוטובוס לצנגדו שאפילו מקצר קצת את הדרך- שווה לברר עם מישהו שהיה לאחרונה. אולי כדאי לך אחרי יום בגוזייגו לישון אצל המשפחה הנחמדה כדי להתחיל בהואנגלונג מוקדם בבוקר (לעשות את הנסיעה מגוזייגו לחואנגלונג ערב קודם) מצד אחד זה מעייף מצד שני תוכלו להקדים את ההמונים..
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגויש ב6:00 אוטובוס מסונגפן לצ׳נגדו ועדיף לקנות כרטיס ביום קודם.
ממש מול תחנת האוטובוס בסונגפן של מקום קטן שכתוב על השלט שלו youth hostel. חדרים פרטי עם מקלחת צמודה עלה לי 50 יואן שזה הכי זול שהיה לי בטיול. נקי וסביר ועשרים שניות מתחנת האוטובוס - ככה שמומלץ.
-
סין- הפארק הלאומי ג'וזאיגותודה דניאל איילה ופפקין.
האוטובוס מסונגפאן לצ'נגדו ב 6 בבוקר? איזה באסה.. אבל טוב לדעת. יש רק אחד? חשבתי שהאוטובוסים מג'וג'איגו פשוט עוצרים שם.
לגבי הטיפ לישון ליד שדה התעופה ערב קודם זה רעיון שלא חשבתי עליו בכלל, יכול להיות טוב כדי להגיע מוקדם לשמורה כמו שאמרת, לפני ההמונים. הבאסה שזה מחייב עוד מעבר לינה. אני צריכה גם לתפור את כל ההסעות - מהלינה איפה שלא תהיה לחואנלונג ומשם לסונגפאן, בשאיפה שזה יהיה ברכב שניתן יהיה להשאיר בו את הציוד.
איך הגעתם מחואנלונג לגוג'איגו?