כרטיסים לדיסנילנד פריז
-
שבוע טוב
היכן ניתן לרכוש בזול כרטיסים לדיסנילנד בפריז? חוץ מהאתר fnac?
-
כרטיסים לדיסנילנד פריז?
-
כרטיסים לדיסנילנד פריזבעבר באתר פנאק היו כרטיסים מוזלים- לא עוד.
כרטיסים לדיסנילנד פריז במחירים זהים בכל האתרים בהם נמכרים הכרטיסים (כמו באתר עצמו, רשת הסופרמרקטים קרפור, פנאק ואחרים)
יש הבדל בין סוגי הכרטיסים
מיני
מג'יק
וכן הלאה.
העיקרון- ככל שהכרטיס ממוקד על תאריך ספציפי- הוא זול יותר.
ככל שהכרטיס גם תאריך ספציפי וגם מחוץ לימי הלחץ (קיץ,חופשות,סופשבוע) הוא זול יותר.
מעבר לכך אם הילדים מעל גיל 11 - זה משתלם יחסית- כי הם ממילא נחשבים מבוגר.
אם הילדים מתחת לגיל 11- צריך לבדוק טוב מאד האם הסכום הכולל של העלות של כרטיס מוזל משתלם- כי הכרטיסים אחידים במחיר למבוגר וילד (כלומר מפספסים את המחיר המוזל של הילדים).
-
כרטיסים לדיסנילנד פריזכרטיס מיני יעלה לכם 47 אירו לפארק אחד או 62 אירו לשניהם (לאותו יום). המחיר לאדם מבוגר (ראיתי שאתם זוג). אפשר לרכוש באתר או בכל חנות FNAC בעיר (יש בכל פינה).
-
כרטיסים לדיסנילנד פריזיונית, למען הדיוק ההיסטורי: ב-FNAC הכרטיסים לא היו יותר זולים מאשר באתר של דיסני. רק בדיסני קראו להם FRANCILIEN, כי בעבר הרחוק היה מיועד רק לצרפתים. בשנים האחרונות כל אחד היה יכול לקנות אותם, הבעיה היתה שהאתר היה רק בצרפתית לכן הישראלים קנו ב-FNAC שהיה יותר ידידותי.
-
כרטיסים לדיסנילנד פריזמה ההבדל בין המיני לרגיל? מישהו יכול לשים לי פה לינק?
-
תגגל לאתר של דסנילנד פריסכל המידע + מחירי הכרטיסים + אפשרות הרכישה שם באתר.
בגדול כרטיס מיני הוא לימים בהם הביקוש נמוך ולכן המחיר מוזל, מאוד מוזל.
בדף של הכרטיסים באתר יש גם לוח שנה שאומר מתי הימים המוזלים.
בד"כ הימים המוזלים הם בימי חול ולא בשיא עונת התיירות.
כרטיסי מיני לא ניתנים לרכישה בקופות
-
כרטיסים לדיסנילנד פריזאגב, לפני 3 חודשים תפסתי מבצע, כרטיס מיני ל2 הפארקים ביום אחד ב 47 אירו. יתכן והמבצע חוזר מידי פעם, לכן אין טעם למהר ולקנות את הכרטיסים.
-
ימי תוקף של הכרטיסים השונים. -
ימי תוקף של הכרטיסים השונים.כמו שעמיחי כתב, אפשרות היחידה לכרטיסים מוזלים זה לבדוק אם יש איזשהו מבצע בדיסני.
-
ימי תוקף של הכרטיסים השונים.רכישת mini ticket זה ספציפי לתאריך אחד? אני נמצא שבוע בפריס ועדיין לא החלטתי לאיזה יום לרכוש את הכרטיס.
האם המיני יתאים לי במידה ואני מתלבט או שבזמן הרכישה שלו אני גם מחוייב לבחור יום ספציפי?
-
ימי תוקף של הכרטיסים השונים.לא צריך לבחור יום ספציפי. הכרטיס תקף לימי חול (מסומנים ברקע ירוק בלוח שצירפתי). אבל צריך לרכוש אותם לפחות 5 ימים לפני המועד המתוכנן. ניתן גם להדפיס את הכרטיס בבית.
-
ימי תוקף של הכרטיסים השונים.lbd - אין צורך לרכוש 5 ימים מראש. אני קניתי כרטיס מיני בפריס בחנות של FNAC יום לפני הביקור בפארק.
-
ימי תוקף של הכרטיסים השונים.זא אומרת שאם אני מזמין היום כרטיס "מיני" אני יכול להיכנס איתו לדיסנילנד בפריז באחד מהתאריכים הבאים-
05/01--07/01
-
ימי תוקף של הכרטיסים השונים.נכון.