חנוכה בזולדן
-
חזרנו זה מכבר מסקי משפחתי זוג וארבעה ילדים בארגון עצמי אתר מאוד נחמד
רוב המסלולים היו פתוחים והתנאים למעט היום האחרון היו לא רעים ללא תורים במעליות.
שהינו במלון alphuf מומלץ!!! שירות מצויין אוכל ברמה גבוהה וספא נחמד
מצורף סרטון שערך הבן הגדול
צפיה נעימה
-
NICE!!!!! -
NICE!!!!!מקסים!
בני כמה הילדים?
איך אתם מסתדרים עם רמות הגלישה השונות של בני המשפחה?
-
NICE!!!!!הילדים בני 16 14 11 ו6 גולשים שבוע שלישי כולם פחות או יותר באותה רמה
למעט האישה שמתקשה בשחורים אז זה מסתדר גולשים בטור אחד אחרי השני
החופשה המשפחתית הטובה ביותר שיש גם ספורט משפחתי וגם כיף פשוט ממכר!!
-
NICE!!!!!סחטיין - זה באמת נשמע לי מאוד נחמד. אצלנו הפרשי הרמה מאוד גדולים ולכן גלישה משפחתית לא ממש מהנה...
דרך אגב, לפי הסרטון גם אצלכם יש הפרשים ברמות (-:
-
חנוכה בזולדןאכן מזכיר את החוויה לפני כחודש

לנתי פעמיים בעבר במלון Alphof ותמיד היה מצויין. האוכל לא תמיד ברמה אחידה אך הצוות נחמד ומשתדל. תמורה טובה לכסף.
שאלה לי אליך, איך הילדים למדו לגלוש ואיפה?
-
חנוכה בזולדןהגדולים למדו לפני שלוש שנים בבית ספר בעיירה בשם waidring ארבעה ימים ארבע שעות ביום יצאו משם עם סקי ברמה של כחולים בקושי אבל כבר יכלו להצטרף אלינו להר
הקטן למד עם מדריך פרטי בזאלבאך עדיף בהרבה על הבית ספר אחרי יומיים הצטרפנו לשיעורים וכולנו רדפנו אחריהם הוא כבר גלש מסלולים בביטחון
-
חנוכה בזולדןכמה נחמד... החלום שלי להכניס "לנושא" את הנכדים שלי, בני 3 ו- 7 כרגע. ההורים שלהם חוששים... בן היתר גם מסיבות עלות. אגב אתם קונים חליפות סקי לילדים ומעבירים אותם כל שנה למטה בין הגילאים? באיזה גיל הקטן התחיל? מה המשמעות מבחינה כספית של חופשה כזו (נניח כמו שלכם - 6 אנשים).
-
חנוכה בזולדןכיוון שגם אנחנו נוסעים עם הילדים (מגיל 4) אענה גם אני.
ביגוד סקי קנינו כל פעם לגדולה (יוניסקס כמובן) , עם השלמות לאחים, וזה עבר לאחים שלה וגם לילדים חברים, כך שיש ביגוד ששימש כבר בהרבה חופשות (-:
עכשיו הגדולה (בת 15) כבר במידות נשים, אז עברנו לקנות לה ביגוד שישמש אותה לשנים הקרובות.
הילדים גולשים מגיל 4-5, אבל האמת שאם לא היה מדובר בנסיעה משפחתית לא הייתי לוקחת לפני גיל 6.
עלות זה כבר עניין של איך נוסעים: קבוצה עם הדרכה בעברית, קלאב או ארגון עצמי.
ארגון עצמי כמובן הכי זול ושם אתה קובע את המחיר (מתי, לאן דירה או מלון וכו'), כמו גם בחופשה ללא ילדים, כשההבדל המרכזי הוא שלפחות לשבוע הראשון חייבים הדרכה לילדים ולדעתי אם אפשר אז לילדים קטנים עדיף הדרכה בעברית.
-
חנוכה בזולדןהקטן התחיל בגיל חמש עם הדרכה פרטית ניסינו בגיל ארבע בית ספר עם האחים שלו לא הצליח לפי דעתי לפני גיל חמש זה מיותר
לגבי המחיר לחופשה אנחנו נוסעים רק בארגון עצמי זה חוסך לא מעט אבל עדיין יקר אנחנו לא אוהבים דירות הולכים רק לבתי מלון ורק עם בריכות שיהיה לנו קצת שקט אחר הצהריים
לוקחים מינימום שתי חדרים כמעט תמיד חצי פנסיון עדיף לא להסתובב כל ערב עם הקטנים לאכול . רכב תמיד ואן
השנה הסקי פס כבר היה יקר נורא יצא 1014 אירו ל6 ימים הציוד 780 אחרי הכל יוצא בסביבות ה1200 לאדם בממוצע
הרבה פחות מהדילים המוכנים עולים מינימום 1800
-
חנוכה בזולדןיפה מאוד