טסה ללונדון
-
היי כולם,
אני משתחררת באפריל וסגרתי לונדון לשבוע
קראתי כבר כל מה שאפשר לקרוא, כל המלצה וכל אכזבה
אני רוצה להיות בטוחה ב100 אחוז שאני לא יפסיד כלום
יש פה מישהו שהיה בלונדון ויכול להגיד מה אסור לפספס?
אשמח לכל תגובה
-
טסה ללונדוןהיי שלי,
איזה כיף לך!
אם היית כבר בלונדון אז את מן הסתם יודעת מה מצפה לך ואם לא - כפי שנשמע - אז עוד יותר כיף לך.
ברור שיש פה בערך מליון אנשים שכבר חוו את לונדון וכל אחד יאמר לך את מה שהוא אוהב. השאלה היא מה את אוהבת? גם אחרי מס' ביקורים בלונדון קשה למקד את התשובה למי שטרם היה בה. השתדלי לגוון עמ"נ שלא להרגיש שהפסדת משהו (ברור שבשבוע אחד אי אפשר לראות הכל). נסי לכלול בביקור לפחות מוזיאון אחד, שוק אחד, הצגה אחת, טבע (פארק/אגם וכו'), תצפית על העיר, שופינג..
בקיצור: מילת המפתח היא גיוון והכל עניין של טעם אישי.
והעיקר שתהני!
-
טסה ללונדוןשלי, אם תבקרי בכל המקומות המומלצים בפורום, לא תפסידי כלום, אבל בשביל זה לא יספיקו לך שבוע ימים.
-
טסה ללונדוןהי שלי,
ברכות לשחרור ולנסיעה הקרובה ללונדון.
לונדון ענקית ומלאת אתרים שכל אחד מהם הוא תענוג בפני עצמו. גם אם תשוטטי ברחובות, תשבי בבתי קפה, תציצי (או תבלי זמן רב....) בחנויות ופשוט תנשמי את העיר, תהייה לך חוויה מהנה. אז אל תסעי בהרגשה שאולי תחמיצי - בטוח תחמיצי, כי גם בכמה שנים - ולא ימים! - אי אפשר למצות את העיר הזאת.
תסתכלי על זה כעל חוויה ראשונית שהיא הראשונה בסדרה של ביקורים בעיר לאורך השנים הבאות (מישהו אמר כאן פעם "ללונדון תמיד חוזרים").
תיהני,
נעה
-
בואי תספרי לנו מהם אתרי החובה לדעתךאלו שאת מצאת.
כך גם נלמד מהו הטעם שלך כדי לתת המלצות שמתאימות לך וגם לא נחזור על דברים שאת כבר ממילא יודעת.
-
טסה ללונדוןתודה לכולם על התגובות
אני מתעניינת בעיקר בעולם הקולנוע התיאטרון והמוזיקה
כמובן שאלך להסתובב בפארקים היפים ויעשה המון קניות
-
אני אחכה בסבלנות שתספרי אלו אתרי חובה מצאתואז אדע אם ואיזה אתרים להוסיף