ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סן פרנסיסקו בסוף ינואר.

פורום צפון אמריקה
    6
    7
    2843
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hihi
      hihi נערך לאחרונה על ידי

ביקור בסו פרנסיסקו בסוף ינואר.

מתכנן לקחת טיסה מוגאס לסן פרנסיסקו ,

ימים חמישי עד ראשון.

להשכיר רכב ולהתמקד באתרים המומלצים ביותר בלבד. 

אנחנו זוג בשנות ה50+

אני מעריך שבקיץ נהנה יותר.

ובכל זאת  1 האם מתיירים מבקרים בתקופה זו והיכן.

2 האם נכון לוותר ,ולהישאר בוגאס עוד שלושה ימים ,מה שנשמע ארוך מידי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ari0252
        ari0252 נערך לאחרונה על ידי

סן פרנסיסקו בסוף ינואר.

בוקר טוב,

אפשר לבקר בס.פ. בינואר.

יש מספיק מבקרים ולא תהיה לבד .רק אל תשכח להגיד תודה,שלום ,בבקשה.

• אושרה קמחי
          אושרה קמחי נערך לאחרונה על ידי

סן פרנסיסקו בסוף ינואר.

הי,

אני באופן אישי הייתי נשארת בסביבות וגאס.

גם שם לא חסר מה לעשות ומזג האוויר אמור להיות יותר נעים.

• alonmore28
            alonmore28 נערך לאחרונה על ידי

סן פרנסיסקו בסוף ינואר.

היי, מהניסיון הדל שלי סן פרנסיסקו היא יפה מאוד להסתובב ברגל. ודווקא רכב יכול להיות עול בגלל חניה ועומסים וכו'... יש תחבורה ציבורית טובה בתוך העיר.

אפשר להסתובב באזורים המעניינים והמרכזיים, mission, להגיע לאלקטרז אם רוצים, גשר הזהב וכו'.

עם זאת רכב זה גם מקנה תחושת ביטחון לפעמים, ויכול להיות שתעדיפו את זה. אם כך, הייתי ממליץ על רכב קומפקטי ככל האפשר - יקל עליכם בענייני חניה ועומסים.

• עמיחי13
              עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

סן פרנסיסקו בסוף ינואר.

אין שום בעיה לטייל בס.פ. בינואר. מזג אויר כמו כאן - אתם עלולים ליפול על גשם וגם על מזג אויר יפה.

אם זה מתאפשר - אולי כדאי לשמור את האפשרות פתוחה. כלומר בזמן השהות בוגאס לברר מה מזג האויר - אם מזג אויר יפה לרכוש כרטיסי טיסה ולהגיע. האפשרות להיות גמישים שווה לדעתי את העלות של הכרטיס זמן קצר לפני הטיסה.

בכל מקרה אין בעיה לטייל גם בגשם - אם אתם יכולים לטייל בתל אביב בגשם, אפשר גם בס.פ.

אפשר להגיע לאתרים בעיר עם תחבורה ציבורית, אבל יש מקומות יפים מחוץ לעיר שבשבילם צריך רכב (יער מויר, תצפית על שער הזהב, סאוסוליטו וכו). גם לפארק שער הזהב יותר קל להגיע עם רכב.

• mandi a
                mandi a נערך לאחרונה על ידי

סן פרנסיסקו בסוף ינואר.

הבעיה העיקרית שעלולה להיות שם זו הרוח. הייתי מטיילת שם לבושה חם יחזית. קצת יותר מבתל אביב כי סתל אביב אין רוחות כאלה. זוג בני חמישים יכולים להנות מאוד משיטוט בעיר. הייד פיר לאוהבי סירות עתיקות. לומבארד הטיילת ופיר 39. הפישרמן וורף ומוזיאון המכונות הישנות. ממליצה על אלקטרז- בדרך כלל מומלץ לקנות כרטיסים מראש. מוזיאון הטבע בגולדן גייט פארק. כנראה שהייתי מוותרת על מוזיאון המדע. סוסליטו ונסיעה על גשר הזהב. אם לא אוכלים כשר הייתי מתנסה במסעדות המעניינות שיש שם. מסעדות קוריאניות. מסעדות hot pot, לאוהבי הסושי מתנסה באוניגלי. לא הייתי מוותרת על מסעדת הצדפות בבניין המעבורת. בימי שלישי ושישי יש שוק אומנים נחמד באמברקדרו. לא הייתי הולכת סמיוחד. ביום בלי ערפל הייתי מטפסת למגדל קויט.

• mandi a
                  mandi a נערך לאחרונה על ידי

סן פרנסיסקו בסוף ינואר.

לגבי הרכב. אין צורך ברכב בעיר. יש שם תחבורה ציבורית מעולה לאפשר ורצוי לטייל  ברגל. 

על מנת להשתמש בצורה היעילה ביותר בתחבורה הציבורית כדאי להעזר האפליקציה של גוגל מפה ללחוץ על אייקון האוטובוס. 

לסוסליטו ואלקטרז יש מעבורות.

אםאתם מתכננים לצאת ליער או למקומו מרוחקים יותר אז כדאי לשכור רכב. למרות ששלושה ימים בעיני עדיף לבלות במקום כמו סאן פרנסיסקו ולספוג אותה ולא לתזז החוצה. לטווין פיקס צריך רכב אבל אז עדיף מונית או עובר, משמעותית יותר זול מלהחזיק רכב רק בשביל זה.

אם נוסעים בתחבורה ציבורית כדאי לבדוק אם יש כרטיסי נסיעה יומיים (אנחנו השתמשנו בכרטיס קליפרס נטען אבל לא נראה לי שהוא משתלם לשלושה ימים. מצד שני זה משחרר מהצורך לשלם המדוייק). 

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון