איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?
-
שלום חברים

אני וחברה מתכננות לטוס לנפאל ואח"כ להודו בחודשים מרץ עד יוני.
הסתבכנו ממש עם קניית הכרטיסים והכל נראה יקר בהגזמה..
אשמח לשמוע מכאלה שכבר היו שם איך הדרך המומלצת ביותר להגיע.
תודה רבה!!
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?הי תמר
לא ברור שיש דבר כזה "דרך מומלצת"..................... כל אחד ומה שטוב לו.
אני טסתי פעמיים בטורקיש ופעם אחת בקטאר איירליינס ואפילו לא יודע אם ועל מי מהן להמליץ.
יש כאלה שטסים עם אלעל להודו ומשם ונדמה לי שיש גם טיסות דרך חברות של חבר העמים???
אני מציע שתבדקי את פלייאיסט כסוכן לטיסה לנפאל. עבדתי אתם בשלושת הפעמים שטסתי והם היו בסדר.
תבדקי מה האופציות שהם מציעים
טיילו בכייף.
נפאל מדהימה
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?אני מבין שאת שומרת מצוות אז לידיעתך החברה הקטארית לא מספקים אוכל כשר. ואם למישהו יש רעיון על אוכל צמחוני. אי אפשר לסמוך על כך .
כי לא ידוע היכן מבשלים.
הם נחשבים כחברה מצויינת ומאידך הייתי חושב פעמיים אם לטוס עם חברה שהמדינה שלה תומכים בחמאס.
טורקיש חברה די טובה והם טסים גם לנפאל וגם להודו.למרות שגם ארדואן תומך בחמאס
על החברה האוקראינית הייתי ממליץ לוותר חברה פשוט גרועה.
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?תודה לשניכם

האם אתם מכירים חברות תעופה ממולצות שלא עוברות במדינות ערביות?
או לחלופין סוכן נסיעות מומלץ? בנתיים אלו שפנינו אליהם הציעו לנו מחירים גבוהים בהרבה מאלה שמצאנו באינטרנט
ועוד שאלה - אם אנחנו מתכננות לטייל בצפון הודו לאחר נפאל, עדיף לרכוש כרטיס הלוך חזור מישראל לדלהי ומשם לטוס לקטמנדו? או כרטיס הלוך לקטמנדו וחזור מהודו?
תודה!
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?אני ממליץ על איסתא ובכל מקרה אפשר לרכוש כרטיסים באינטרט או באתרים של החברה עצמה.
תשימו לב לאותיות הקטנות... כרטיס זול יכול להיות שאין אפשרות לבטל או לדחות ,או שיש פרק זמן קצר או ארוך מאוד, בטיסות המשך.
אני ממליץ על טורקיש אחלה חברה , שירות טוב, מטוסים מרווחים ומודרניים.אפשר לרכוש את הכרטיס באתר החברה.
גם האוכל הכשר שלהם טעים . בארוחות חמות יש דגים טובים.
לגבי השאלה השניה כמובן עדיף לטוס עם אותה חברה גם בחזור ולטורקיש יש טיסות גם להודו וגם לנפאל
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?אם לא טסים דרך קטר כמעט תמיד יהיה יותר זול להזמין טיסה לדלהי ובנפרד להזמין טיסה מדלהי לקטמנדו. הסיכון בהזמנה נפרדת זה שאתן לא מכוסות אם הטיסה הבינלאומית הראשונה תאחר ולא תספיקו לטיסה השניה. אם אתן ממילא רוצות להמשיך להודו אז בכל מקרה תהיה לכן ויזה ואז אין בעיה להתחיל ביום יומיים בדלהי להמשיך בטיסה זולה לנפאל ואז לחזור להודו.
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?אל על זאת החברה היחידה שאינה טסה מעל מדינות בעייתיות.
היתרון עם אל על, שיש לה טיסות המשך על הכרטיס שלה עד לקטמנדו והם אחראים על הנוסעים עד שיגיעו ליעד הסופי.
טיסות אל על לקטמנדו לרוב דרך מומביי הכי זולות אבל תלוי בתאריכים ויש להם גם דרך הונגקונג.
ככל הנראה שאפשר להשיג יותר זול מאל על, אבל המחיר שהטיסה עוברת מעל מדינות בעייתיות וצריך גם לשים לב כמה זמן המתנה בין הטיסות.
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?גם אוזבקיסטאן אייר ליינס לא טסים מעל מדינות ערב בדרך להודו . אבל החברה אינה מומלצת...
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?האמת עם האוזבקים חברה סבירה לתרמילאים
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?הי יורם כמה אתה משלם באלעל?
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?היי דרור טסתי ביוני לדלהי דרך בומביי ב 754 דולר.
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?ישבת על הכנפיים בחוץ?.במחיר הזה מי יודע....
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?עדיין לא הזמנתי, אבל התאריכים שלי כרגע עומדים על 1300 בערך
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?גולני
נשמע מחיר מעולה!
יורם
1300 נשמע סביר.
שילמתי בטורקיש פעם ראשונה 1150 ופעם שניה 1400.
בקטאר שילמתי 860 שזה כבר מתקרב למחיר של גולני
אני יודע שאתה מוגבל לאלעל
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?- יש סיכוי לדעתך שיהיו מבצעים באל על לחגים הבאים?
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?להיפך, המחירים יעלו...
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?תאי, זה מה שאמר לי חבר סוכן נסיעות בשנה שעברה (פסח) כשחיכיתי ש1400 יוזל.
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?תודה תאי, אני מקווה שיישארו יציבים עד שנחליט על תאריכים סופייםם..
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?אנחנו רכשנו לספטמבר (2016) דרך טורקיש ב 1400. זה יקר בגלל החגים בעיקר. בתחילת נובמבר המחיר כבר צונח ל 1050. דרך קטאר יצא לנו 700 דולר אבל העדפנו לא לקחת אותם.
-
איך הכי מומלץ להגיע לנפאל?מהניסיון שלי, הקצר יש לומר עם אל על נושא המחיר זה עניין של תזמון. צריך לשחק עם התאריכים עד שנופלים על מחיר טוב. את ה 754 קניתי חצי שנה לפני ולהפתעתי כי רבה המחיר לא ירד ממש עד הטיסה. כאשר טיסות שלהם שבוע לפני ואחרי כבר היו יותר יקרות. מתאים למי שגמיש קצת עם התאריכים.