טיול משפחתי ליפן
-
אנחנו מתכננים בסוף אפריל טיול משפחתי ל- 3 שבועות.
התכנון הוא לטוס בבייג'ינג, לטייל בה מספר ימים, לנסוע ברכבת לשנחאי, לטייל גם שם יום-יומיים, ולטוס ליפן.
בינתיים אני רק בשלבים הראשון של ליקוט מידע ראשוני וקריאה.
אני מאוד מתלבטת כמה ימים להקדיש לטיול ביפן. בהתחשב במגבלת הזמן הכולל שלנו , אני חושבת שכדי לחוות כמה שיותר צריך לפחות 10 ימים, מצד שני אני מאוד חוששת מהעלויות לינה ל- 5 נפשות.
הדרישות שלנו ממקום לינה פשוטות - שיהיה מקום נקי להניח בו את הראש בלילה.
אשמח לשמוע טיפים ממשפחות שנסעו ליפן למקומות עם לינה במחיר סביר.
ובכלל, אשמח לשמוע תובנות ממי שטייל ביפן לטיול קצר יחסית, כמו הטיול שאנחנו מתכניים
-
טיול משפחתי ליפןעשרה ימים להערכתי זה זמן קצר מדי ליפן. יש הרבה מה לראות והמדינה מאוד מעניינת וייחודית. אנחנו הקדשנו עשרה ימים שהיו לנו לטוקיו בלבד. אם השיקול לטיול מצומצם הוא מחירי הלינה- אני יכולה לספר שיש מבחר גדול של מלונות ומגוון מחירים וניתן גם לשכור דירה בair bnb. אם כבר מגיעים למדינה מדהימה זו, לדעתי כדאי להקדיש לה את כל השלושה שבועות.
-
טיול משפחתי ליפןברור ש 10 ימים ביפן לא ממצה כלום אבל אם זה זה שאתם רוצים בהחלט אפשר. הייתי מחלק 5 ימים לטוקיו ו 5 ימים קיוטו וזהו
-
טיול משפחתי ליפןהתכנון המסתמן שלכם הוא טיול שכולל ארבע ערי ענק ומעברים ביניהן - בייג׳ין, שנגחאי, טוקיו וקיוטו. נכון שכל אחת שונה, אבל עדיין. לא מכיר את הילדים שלכם, אבל שלי היו מבינים את הפרינציפ ומפסיקים לקלוט ולהנות איפשהו בשליש הטיול... לדעתי צריך ״לחשב מסלול מחדש״ שיהיה יותר מגוון, קצת איזורים כפריים, קצת טבע, מה שאוהבים. אם תצמצמו למדינה אחת ותצאו מהערים הגדולות, גם העלויות ירדו.
-
טיול משפחתי ליפןהאמת שכתבתי את שמות הערים פשוט בכללי, התכנון הוא לטייל רוב הזמן באמת באיזורים הכפריים שמסביבן, ואת איזור הערים החלטנו פשוט בתור נ.צ התחלתי ממנו לתכנן את הטיולים באיזור.
על יפן עוד לא הספקתי לקרוא, אבל בינתיים מהרפרוף הראשוני שלי מאוד התלהבתי מהתמונות שראיתי של איזור ניקו, והאמת הוא מסקרן אותי עם כל המעיינות והמקדשים שראיתי בתמונות הרבה יותר מטוקיו
-
טיול משפחתי ליפןכנראה עדיין לא בדקת באמת את כל מה שיש לראות ולעשות בטוקיו....מקדשים ממש לא חסרים שם.
-
טיול משפחתי ליפןאנחנו טיילנו שלושה שבועות והצטערנו שלא יכולים להישאר עוד.
ישנו בעיקר בריוקאן, מינשוקו ודירות של airbnb העלויות סבירות ביותר- בטח יחסית לארץ
-
טיול משפחתי ליפןאני קצת רוצה לעשות משהו שקשור לטבע עם הילדים.
ראיתי את האתר הזה http://www.shibazakura.jp/והתלהבתי, אני שוב מתלבטת בגלל החג שיתחיל ובגלל המרחק מטוקיו, לא הצלחתי להבין כל כך את האתר הזה
-
טיול משפחתי ליפןלדעתי התמונה מתייחסת ל"אתר" שאת מזכירה וגם התאריכים מתאימים .ובכן זו פיסת אדמה עם הרבה פרחים צבעוניים ומטיילים להנאתכם ובסוף אוכלים גלידה או ערמונים.ובכן זה לא אתר אלא פרסומת לבקר במקום. קצת רחוק מ"טבע" פשוט גינה גדולה עם פרחים יפים לא רחוק מהאגמים והפוג'י. לא טיילתי עם ילדים וקשה לי להשיא עצות.אבל בכל זאת אולי אחת "קטנה". קיימת מעבורת/אוניה משנחאי לאוסקה.
נדמה לי הפלגה של יומיים. מעניין?
-
טיול משפחתי ליפןשימו לב - עלויות הלינה סבירות מאוד עם טווח מחירים מגוון. בכל רמות המחיר הנקיון שולט. מאידך יש להביא בחשבון את מחיר הנסיעות הגבוה יחסית.
בילוי נעים (-:
-
טיול משפחתי ליפןהיינו ביפן חודש בתקופת הפריחה והרגשנו שלא מיצינו כלל יפן נהדרת ויש המון מה לראות
בתקופה שאתם מגיעים כדאי לשקול להוסיף את מעבר ההרים האלפינים מטטאימה למאטסומוטו
עלויות לינה הן זולות בהרבה ממה שמקובל בארץ תבדקי בבוקינג קום או באתר דומה
באופן כללי יפן היא מדינה זולה ביחס לארץ (בתנאי של קונים דברים מיובאים )
בהצלחה