ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה בנוגע לבגד נושם

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    2
    4
    3899
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • guest26
      guest26 נערך לאחרונה על ידי

שלום

אנו יוצאים לחופשה הכוללת פעילות באיזור קר (סנט מוריץ בשוויץ) הכוללת הליכה וכמובן גם הזעה.

שאלתי האם חולצות מיקרו פליז של קולומביה הן בהכרח מנדפות זיעה או לאו דווקא (כשכבה שניה)? למשל:

http://www.columbia.co.il/Products/1352472/%D7%97%D7%95%D7%9 C%D7%A6%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7 %99%D7%A1_%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D_Klamath_Range _Half_Zip

איך יודעים מה מנדף זיעה ומה לא?

שאלה נוספת זה - קניתי בלמטייל חולצה טרמית ממותג לא מוכר(לא זוכר את שמו) בערך ב- 150 ₪. האם בהכרח זה ינדף זיעה או יתכן ובגלל שזה לא שווה הרבה וכדאי להשקיע במשהו יקר וממותג יותר?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • amir_sapir
        amir_sapir נערך לאחרונה על ידי

שאלה בנוגע לבגד נושם

פליזים, לסוגיהם השונים, הם כעיקרון מנדפים טוב. כמובן שזה תלוי באיכות המוצר.

למיטב ידיעתי קולומביה לא עושים שימוש בסיבים של פולארטק, שהם הטובים בתחום, אבל בשורה התחתונה זה אמור להיות מספיק טוב.

איך יודעים? מנסים, או שואלים.

ספציפית לגבי מה ששאלת, כנראה שאתה מתכוון לאחד מהשניים: Native planet או Wildcat. המוצרים שלהם ברמה טובה מנסיוני האישי. מבחינת נידוף, זה תלוי בדגם. ברמת המחיר הזו יש ביגוד מאוד מאוד חם ולא מנדף שמיועד לפעילות סטטית בלבד, ויש ביגוד קצת פחות חם אבל מנדף ברמה טובה.

• guest26
          guest26 נערך לאחרונה על ידי

שאלה בנוגע לבגד נושם

היי

אז ככה. הסתכלתי ומדובר על Native Planet R3 כתוב על זה:

Mid Plus - best suited for moderately cold to cold condition. Can be used as first or second layer. Wicks moisture and dries quickly

לגבי קולומביה קשה לי לדעת עד כמה המוכר אמין או סתם רוצה למכור לי דברים יקרים. 

באתר של קולומביה רשום:

• לבוש מבד זה מתאים לשימוש מגוון, החל מלבוש אופנתי ליום יום, וכלה בלבוש טכני לפעילויות שטח אקטיביות

אציין שאני לא עושה פעילות ממש מאומצת אבל מזיע די מהר בהליכה. פעם שעברה לבשתי סתם  כמה שכבות של בגדים רגילים הזעתי והתקררתי. הפעם מנסה להימנע מהטעות. מניח שיהיה בערך מינוס  חמש או מינוס שבע מעלות

• amir_sapir
            amir_sapir נערך לאחרונה על ידי

שאלה בנוגע לבגד נושם

אני לא הייתי מוטרד במקומך.

הביגוד שיש לך הוא ברמה מספקת לדעתי.

כמובן שזה תלוי בשאר השכבות (בטמפ' כזו כנראה שתצטרך עוד שכבה לפחות בחלק מהזמן).

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון