שלד למסלול - התייעצות
-
הי,
אנו זוג+3 (13,17,17)
נוסעים לארה"ב בין יום ה' 28.7 וחזרה ב יום ב ה- 22.8.
מבקשת חוות דעת לגבי המסלול המתוכנן.
לאור:
(1) Crowd calendersשל דיסני ואולפני יוניברסל שמראים ירידה בסוף הטיול
(2) רצון לטוס בטיסות ישירות
(3)רצון לסיים את הטיול עם דיסני. יוניברסל וסיוורלד
להלן שלד הטיול:
28.7 - ה' - טיסת לילה לניו יורק והגעה בבוקר לניו יורק. לינה בניו יורק (1)
29.7 - ו' - ניו יורק (2)
30.7 - ש' - ניו יורק (3)
31.7 - א' - ניו יורק (4)
1.8 - ב' - ניו יורק (5)
2.8 - ג' - טיסה לסן פרנסיסקו. לינה בן פרנסיסקו (1)
3.8 - ד' - סן פרנסיסקו (2)
4.8 ה' - סן פרנסיסקו (3)
5.8 - ו' - סן פרנסיסקו (4)
6.8 - ש' - כביש 1. לינה במונטריי
7.8 - א' - כביש 1. לינה במורו ביי
8.8 - ב' - כביש 1. לינה ?
9.8 - ג'- ניסעה לכיוון ה Grand Canyon אולי דרך ג'ושוע טרי פארק (5 ש' נהיגה)
10.8 - ד' - המשך נסיעה ל Grand Canyon שקיעה לינה Grand Canyon (חמש)
11.8 - ה' - זריחה אימקס בגרנד קניון. "פרסת הסוס" ולינה ב פייג'.(שעות נהיגה?)
12.8 - ו' - שייט בלייק פאוול - קניון אנטלופ. לינה בפייג' (2) או לינה בברייס.
13.8- ש'- ברייס קניון ולינה בציון.(2 שעות נסיעה פיי'-ברייס. ציון - ברייס 2-3)
14.8 - א' - פארק ציון ולינה בלאס וגאס (1). 3 שעות נסיעה
15.8 - ב' - לאס וגאס (2)
16.8 - ג' - נסיעה 6.5 שעות ל Annheim.
17.8- ד' - Disneyland ולינה ב - Annheim
18.8 - ה' - לוס אנג'לס (שדרת הכוכבים ובברלי הילס). לינה לייד אולפני Universal
19.8 - ו' - Universal studios. לינה לייד אולפני יונברסל (2) או בסן דיאגו.
20.8 - ש' - נסיעה3.5 שעות לסן דיאגו.לינה בסן דיאגו.
21.8 - א' - סיוורלד ולינה בסן דיאגו
22.8 - ב' - טיסה ישירה מלוס אנג'לס לת"א
23.8 - ג' - נחיתה בת"א
-
שלד למסלול - התייעצותבוקר טוב,
יש לי כמה בעיות עם התכנית שלכם.
1.חסר לי ביקור ביוסמיטי ,לדעתי אתר תיירות של טבע מהמובילים בארה"ב ובעולם.
2.לא מסתדר לי נסיעה ישירה מכביש 1 לגרנד קניון.
3.סדר הטיול -הייתי הופך את סדר הטיול:
ס.פ.>יוסמיטי>כביש 1 >ל.א. כולל דיסני וכו' -בכלל לא חייב להיות בסוף.>סן דייגו>ג'ושוע טרי פארק>גרנד קניון>פייג'>ברייס>ציון>וגאס>נ.י. וחזרה לארץ.
אם זה מתאים אפשר לעשות תכנון פרטני.
-
שלד למסלול - התייעצותהי,
תודה רבה רבה.
אינני מעונינת להגיע ללייק TAHOE, יוסמי סקויה ואזור זה.(היתי שם בעבר)
אני חוששת מאד מאד להגיע לדיסני לפני ה- 15.8 כי עד אז התורים מאד ארוכים.נאם
ראיתי גם שטיסה ישירה מלוס אנגלס זולה יותר מטיסה עם נחיתת ביניים מאס וגאס שזה גם שיקול.
אשמח מאד על שינוי התוכנית החל מה- ב' ה- 8.8.כך שהסיבוב במדבר יהיה הגיוני יותר.
ניסיתי מסלול מכביש 1 - LV-ציון-ברייס-פייג'-גרנד קניון-אנהים. החסרון הוא שכדי להגיע לאנהים עלי לנהוג ביום אחד 8 שעות יום לפני סידני וזה חסרון לעומת התכנון המקורי בו אני יכלה לפצל נהיגה ארוכה ליום וחצי.
יש עוד הצעות?
-
שלד למסלול - התייעצותפארק ג'ושועה ממש לא נחוץ. חשבתי עליו רק כדי לעשות יום נסיעה מעניינת יותר מנסיעה נטו...אני מבינה שזה לא יוצא בדרך שהצעתי. אין בעיה להוריד אותו לחלוטין מהתכנון....
-
שלד למסלול - התייעצותלמה לא נחוץ? הפארק יפה ושווה כמה שעות ביקור.
8.8 - כביש 1 והגעה ללינה בפאלם ספרינגס
9.8 - ג'ושוע טרי והמשך עד הגראנד קניון לשקיעה (6 שעות נסיעה - קשה אך אפשרי)
10.8 - זריחה + IMAX והמשך לפייג'.
יוצא שחסכתם יום. אם היום מג'ושוע עד הגראנד קניון עמוס לכם מידי, תוכלו לעצור ללינה ב Lake Havasu City או Kingman.
-
שלד למסלול - התייעצותהאם הטיסות כבר מוזמנות ?
האילוצים שהכנסת מסבכים ומאריכים את המסלול המקובל ביותר מ-1,000 ק"מ.
מקובל לטייל את האטרקציות של חופי קליפורניה ואז למשוך מזרחה אל הקניונים של אריזונה ויוטה, או להיפך, להתחיל איתם ולסיים לאורך החוף.
אתם הכנסתם את לאס וגאס והקניונים בתווך, מה שאומר שאחרי שכבר כמעט הגעתם ללוס אנג'לס, אתם מתרחקים יותר מ-1,000 ק"מ מזרחה, רק כדי לחזור לשם מאוחר יותר.
אם ניתן לשנות יעדי טיסה וסדר הביקור, כדאי להיצמד לאחד מהמסלולים הקלאסיים המקובלים.
אם לא ניתן, אז לפחות הייתי מחליף את סדר הביקור בין פארקי השעשועים. הוליווד היא צפונית ל-LA ואנהיים היא דרומית לה. סן דייאגו עוד יותר דרומית. במקרה שלכם, וכדי שלא לנסוע דרומה-צפונה-דרומה-צפונה, הייתי מתחיל קטע זה בסן דייאגו, ממשיך לאנהיים, משם להוליווד ומשם לשדה התעופה. כך האתרים מסודרים בכיוון נסיעה מדרום צפונה וגם שדה התעופה קרוב יותר להוליווד מאשר לאנהיים. ראו: מסלול לקטע זה.
-
שלד למסלול - התייעצותהי
לא כרטסתי עדין
יש הבדלים משמעותיים בעלויות הטיסה
להתחיל בסן פרנסיסקו ולחזור מניו יורק או להתחיל בניו יורק ולחזור מוגס שניהם יקרים ומסורבלים יותר מלטוס לניו יורק ולחזור מלוס אנגלס
טיסה לארהב אני אעשה לילה ישיר
טיסה חזרה אפשרית עם נחיתת ביניים אבל מה שראיתי גם יוצא יקר יותר בסהכ המסלול וגם עם המתנה ארוכה
אולי עדיף שאוותר על הגרנד קניון?
אני מבינה את ההגיון בלהתחיל בסן דיאגו ומשם לעלות לדיסני ומשם לטוס הביתה אבל אז אהיה בדיסני ויוניברסל בשישי שבת או ראשון וזה גם לא רצוי
עדין מתלבטת
-
שלד למסלול - התייעצותהייתי מוריד לילה אחד מסן פרנסיסקו כדי לרווח אולי במקום אחר.
8.8 - במסלול שתכננת ממליץ על לילה נוסף במורו ביי מה שיתן לכם יום אתנחתא במקום - זה מה שאנחנו עשינו כולל השכרת גלשן ובילוי בים.
היות ומורו ביי נמצאת בערך בסיום הקטע הנופי של כביש 1 כדאי לשקול את המשך המסלול: מורו ביי - לאס וגאס - זאיון - ברייס - פייג' גראנד קניון - סן דייגו -אנהיים - ל.א.
זה יכלול יומיים של נהיגה קצת מאומצת: מורו ביי - וגאס , גראנד קניון - סן דייגו , אבל מנסיון זה לא כל כך נורא.
גם אני בדעה שהפארקים בל.א ובעיקר יוניברסל יכול להיות סיום מצויין לטיול.
עופר
-
שלד למסלול - התייעצותאינני יודע באיזה חברות תעופה בדקת, אבל אפילו מבלי לשנות את הטיסות הבינלאומיות שציינת, אני הייתי בודק החלפת הטיסה הפנימית ובמקום מניו יורק לסן פרנסיסקו, טס מניו יורק ללאס וגאס, עושה לולאה של הקניונים בהם רצית לבקר, וחוזר ללאס וגאס לשהות (כפי שתכננת) ולטיסה קצרה משם לסן פרנסיסקו ואז כל האטרקציות שרצית תהיינה במסלול פשוט על הדרך מצפון דרומה עד סן דייגו ותידרש רק חזרה כדי לחזור ללוס אנג'לס לטיסות הביתה.
יתכן ששינוי הטיסות הפנימיות טיפה ייקר לכם את כלל הטיסות ואולי לא, אבל בכל מקרה כדאי לשקול תוספת כספית מול רווח בעלות ונהיגה ארוכה של יומיים-שלושה.
אני ממליץ שתיכנסי ל-Google Flights ותבדקי משמעות של האלטרנטיבות בתאריכים הרצויים לכם.
אגב, החל מאפריל ליונייטד תהיינה טיסות ישירות (ועוד טיסות לילה) בין ת"א לסן פרנסיסקו ובטיול הבא שלי אופציה זו יצאה לי טובה יותר מהאלטרנטיבות שאני שקלתי, פרט לחברות שבהן אינני מוכן לטוס.
-
שלד למסלול - התייעצותיש לי סלידה גדולה מאוד מסיוורלד, ומההתעללות הקשה ביונקים ימיים אינטיליגנטיים ורגישים שיש שם. לא רק לי - הכיוון הוא שמקומות כאלו לא יהיו חוקיים בעתיד הקרוב.
אבל גם אם אתם תתעקשו להגיע לשם, הגיחה לסן דייגו נראית קצת מיותרת. אחרי בילוי של יום שלם ביוניברסל בטח תרצו רק לאכול משהו וללכת לישון, בטח לא לנסוע לסן דייגו.
אולי לוותר על הגיחה לסן דייגו ולהוסיף ימים למקומות אחרים? וגאס?
-
שלד למסלול - התייעצותהי,
במסלול שהצגת הייתי מוותרת על סן דיאגו.
מוסיפה עוד יום לווגאס - בכל זאת סיבוב הפארקים די מתיש וווגאס זה סיום טוב למנוחה ולקניות.
כמו כן הייתי מוסיפה עוד את היום בסנטה מוניקה - רצוי שיצא בשבת.
את השייט בפייג' ממליצה להזמין מ Antelope Point Marina
את הסרט ב IMAX שלדעתי הוא חובה אם מבקרים בגרנד קניון הייתי בודקת אם אפשר לראות לפני הכניסה לפארק.
עשינו מסלול ממש דומה בספטמבר.
פוריה
-
שלד למסלול - התייעצותתודה לכולם
בדקתי חלופות לגבי טיסות ולצערי לא הצלחתי למצוא אלטרנטיבה סבירה
מה דעתכם על התוכנית הבאה
ב 8.8 סנטה מוניקה ולינה לייד יוניברסל
ג 9.8 יוניברסל
ד 10.8 אלאי ומנוחה
ה 11.8 נסיעה בסיור מודרך שיוצא מלוס אנגלס ללאס וגס
ו 12.8 גרנד קניון עם הסיור המודרך
ש 13.8 לייק פוואל בשייט וברייס
א 14.8 ציון נסיעה ללאס וגאס סיום הסיור המודרך
ב 15.8 לאס וגאס
ג 16.8 לאס וגאס.
ד 17.8 נסיעה לדיסני ולינה באנהים
ה 18.8 דיסני ולינה באנהים
ו 19.8 נסיעה לסן דיאגו
ש 20.8 סיוורלד
א 21.8 סן דיאגו
ב 22.8 טיסה מלוס אנגלס
כך אני לא נכנסת יותר מפעם אחת לעיר לוס אנגלס
-
שלד למסלול - התייעצותהי
ממה שאני רואה הסיור מודרך הזה מאד לחוץ.
זה ממש לסמן V. אי אפשר באותו יום לעשות שייט בפיייג' לנסוע לברייס ולבלות בברייס ולמחרת ציון.
אפשרות יכולה להיות לדעתי:
8.8 נסיעה לבילוי אחה"צ בגרוב ולינה ליד יוניברסל
9.8 יוניברסל - אפשר לקנות כרטיס קיצור תורים אולי דרך האתר של פרימיום אאוטלט בהנחה
10.8 נסיעה לווגאס
11.8 נסיעה להובר דאם , IMAX ושקיעה בגרנד קניון
12.8 גרנד קניון בבוקר ונסיעה לתצפיות לצד המזרחי בגרנד, פרסת הסוס , לינה בפייג'.
13.8 שייט בפייג' - אפשר בבוקר קניון אנטילופ - לינה בפייג'. יוצא יום שבת אז להזמין את הסירה כבר עכשיו
14.8 קניון אנטילופ אם לא עושים אתמול נסיעה לברייס - לינה בברייס
15.8 ברייס ונסיעה ללינה בציון
16.8 ציון ונסיעה ללינה בווגאס
17.8 ווגאס
18.8 בוקר בווגאס ואחה"צ נסיעה לאנהיים הגעה בערב
19.9 דיסני
20. יום בלוס אנג'לס
21. סנטה מוניקה
22. טיסה
אם לא רוצים שייט עצמאי בפייג' אז אפשר ב-13.8 שייט של שעתיים בפייג', קניון אנטילופ ונסיעה לשקיעה בברייס - אפשרי אבל קצת לחוץ.. ולתת עוד יום לווגאס.
שוב.. אני הייתי מוותרת על סן דיאגו ומרווחת יותר.
פוריה
-
שלד למסלול - התייעצותהי המון תודה אני מודעת שבפורום של מטיילים עצמאיים לא נוטים לבחור בסיור מודרך ובאופן די עקבי לא ממליצים על סיור מודרך. מפעת קוצר הזמן לפארקי הטבע מחוץ לוגאס מיחד ובעקבות המלצה חמה מאד מאידך וגם כדי לאפשר קצת מנוחה לנהג אני מוצאת את השילוב של סיור מודרך כפתרון אפשרי טוב. ברור שזה לא מאפשר להנות ממה שיש לאזור פייג להציע אבל זה זה מוריד נסיעה מלוס אנגלס ללאס וגאס ברכב וגם נותן לנהג של המשפחה להנות ולנוח במשך ארבעה ימים. זה יתן שינוי חברתי ולפי החברים שלי הטיול מבוצע בנחת ובנועם. שילוב של ארבעה ימים מודרכים בתוך טיול של שלושה וחצי שבועות זה רעיון מגוון וחיובי. אני אף שוקלת לחזור מלאס וגס ביום שלישי כבר ג 16.8 - נסיעה לאנהים ד 17.8 - דיסנילנג ה 18.8 - נסיעה לסן דיאגו ו 19.8 - סיוורלד ש 20.8 - סן דיאגו א 21.8 - סנטה ברברה ב 22.8 - טיסה הביתה
-
שלד למסלול - התייעצותהיי אורית
מצרף שלד לטיול אחרי נ.י. קצת שונה:
28.7 - 2.8 - ג' - טיסה בוקר לוגאס + נסיעה לספרינגדייל
3.8 - ד' - ציון
4.8 ה' - ברייס
5.8 - ו - פייג'
6.8 - ש - פרסת הסוס + גראנד קניון
7.8 - א - השלמות גראנד קניון (אם לנים בפארק או לידו) נסיעה לוגאס + סכר הובר
8.8 - ב - וגאס
9.8 - ג - נסיעה ליוסמיטי עד לממות' לייק/לי וינינג
10.8 - ד - יוסמיטי
11.8 - ה' - יוסמיטי + נסיעה לס.פ
12.8 - ו - ס.פ
13.8- ש - ס.פ
14.8 - א - ס.פ
15.8 - ב - כביש 1 עד מונטריי
16.8 - ג - כביש 1 עד סן סימיון/מורו ביי
17.8- ד - כביש 1 עד אל.אי
18.8 - ה - אל.אי
19.8 - ו - ' - Universal studios. לינה לייד אולפני יונברסל
20.8 - ש - Disneyland ולינה ב Annheim
21.8 - א - Disneyland ולינה ב Annheim
22.8 - ב' - טיסה ישירה מלוס אנג'לס לת"א
23.8 - ג' - נחיתה בת"א
גם אני מאלה שלא אוהבים את הרעיון של טיול מודרך מהסוג הזה, גם בטיול עצמאי
קצר זה רק טעימות אבל עם קצת יותר עצמאות.
-
שלד למסלול - התייעצותאני גם מצטרף להצעה לוותר על סי וורלד ובתמורה אני מתיע להוסיף עוד יום בדיסני לפארק השני
-
שלד למסלול - התייעצותהי הפורום הזה כל כך שימושי. מצאתי מסלול טיסות הגיוני באמצעות southwest .אגיע לניו יורק כמתכונן בטיסת לילה ישיאה ביום ה 28.7 אני מאמצת הצעה לטוס מניו יורק ללאס וגס ביום ג 2.8 . ומלאס ואגס אטוס ביום ב 8.8 לסן פרנסיסקו. לאחר 4לילות בסן פרנסיסקו אקח רכב ואהיה שלושה ימים בכביש אחד. אגיע ללוס אנגלס ומשם ארד עד וכולל סן דיאגו. אחזור בטיסה ישירה מלוס אנגלס.
-
שלד למסלול - התייעצותנשמע לי מוכר

-
שלד למסלול - התייעצותצביקה. תודה על הטיפ הזה. וכל האנשים הנוספים שנתנו לי משוב וטיפים. כעט אני הולכת לראו איך לחלק נכון את הימים בהתחשב גם בשעות נהיגה בסבב הפארקים בוגס. אולי בכל זאת אמצא סיבוב עם מעט נהיגה . אם אשאיר רק יום בוגאס ואוריד יום אחד מכביש אחד יהיו לי חמישה ימים מוגס לפארקים וחזרה לוגאס. או שאקדיש יומיים לוגס ושלושה ימים לכביש אחד ואקח את הסיור המודרך בפארקים של שלושה ימים ?
-
שלד למסלול - התייעצותהיי ,
אני חושב שכולם כאן בפורום באמת רוצים לעזור.
האמת -קבלתי קצת "סחרחורת" מכל השינויים ,ההתלבטויות והשאלות
.אני ממליץ שתגבשי את המסלול הנבחר שלך עד כאן ותצייני את כולו מההתחלה ועד הסוף ואז יהיה ניתן להתייחס.