טיול למזרח בדצמבר
-
שלום לכולם,אני מתכנן טיול של בערך חצי שנה למזרח הרחוק,בדצמבר הקרוב
צפון הודו, אשמח להצעות ושיפורים במסלול שתיכננתי:
-
טיול למזרח בדצמבר-עזרה בתכנון מסלול?
-
טיול למזרח בדצמברהחלק הראשון די בסדר באופן כללי. בחלק השני התזמון קצת מאוחר - באמצע אפריל כבר די חם בדרום הודו וכדאי גם להקדים את נפאל - באמצע מאי כבר די גשום וקשה לעשות טרקים. בנוסף נראה לי שאפשר לקצר/להוסיף לחלק מהמדינות שבהתחלה (פיליפינים-קמבודיה-לאוס), אבל זה עניין של העדפות אישיות
-
טיול למזרח בדצמברתודה על התשובה חבר,
מה היית משנה במסלול בשביל להתאים טוב יותר לטיסה בדצמבר?
-
טיול למזרח בדצמברכמו שאמרתי - להקדים את ההגעה להודו (דרום הודו) לסוף פברואר (עניין של שבועיים-שלושה מוקדם יותר). זה אומר שתצטרך לקצר את השהות באחד היעדים הראשונים. באיזה יעד לקצר? - זה העדפה אישית. אני חושב ששלושה שבועות בקמבודיה הם הרבה זמן וגם את לאוס ובורמה אפשר לקצר מעט (בשבוע-שבועיים לשתיהן) אבל זוהי דעה אישית על סמך התרשמות סובייקטיבית ומטיילים אחרים יחשבו אחרת. חשוב לדעת שדברים יכולים גם להשתנות ותרצה להשאר יותר זמן בחלק מהיעדים ואז הכל יכול להשתנות. אבל בקצרה: הרעיון הכללי הוא בסדר - למעט ההגעה להודו שהיא קצת מאוחרת בגלל העונה החמה, וכתוצאה מכך גם ההגעה לנפאל קצת מאוחרת
-
טיול למזרח בדצמברמה אתה אומר על האופצייה הזאת?
-
טיול למזרח בדצמבראני אומר שהיא סבירה מבחינת העונות ומזג האויר אבל לא סבירה מבחינת הסיבוב - חבל לנסוע מהודו כל כך מזרחה כדי לחזור אליה בהמשך. תתחיל במסלול שרצית בהתחלה ורק תקדים את ההגעה לדרום הודו