בקשה לעזרה ביצירת מפה ב- google maps
-
שלום רב,
אודה לכם אם תוכלו להנחות אותי כיצד ניתן ליצור מפה ב-google mapsו ובעיקר איך לשמור אותה בצורה כזאת שהיא לא ״תזוז״ ולא ״תימרח״ כי זה בדיוק מה שקרה לי.
יצרתי מפה, קבעתי עליה איזה 7-8 נקודות שאנחנו רוצים להגיע אליהן, שמרתי.
אבל פתאום גיליתי שכל הנקודות זזו לי למקומות רחוקים .......
הבנתי שלמעלה מצד שמאל של המפה שיצרתי ישנם כפתורים שלחיצה על כל אחד ואחד מהם זאת פונקציה של המפה.
בתודה מראש לכל המתייחסים,
פרן
-
בקשה לעזרה ביצירת מפה ב- google mapsשמרת לך קישור למפה שיצרת במפה הפתוחה או שמרת אותה ב"my maps" ?
האם נפתח לך חלון עם שמות המקומות שסימנת?
לדעתי כדאי לך קודם כל לנסות לחזור למפה ולראות אם קורה אותו דבר. לפעמים יש תקלה/עיכוב בעלית המפה.
אני נתקלתי בקשיים ופרסמתי הודעה.
מאז חלו כמה שינויים בדף המפות. למשל סמליל הכיוונים שינה צורה. הואעכשיו ריבוע שעומד על קודקוד ובתוך חץ כיוון בזוית. הרקע לכתב מופיע אצלי בכחול ומשגע אותי כשאני רוצה למחוק או להעתיק..
ברגע ובוחרים בסמליל Directions מופיעים אפשרויות הבחירה בסוג תחבורה ואין צורך לפתוח את החלון הצדדי/תפריט. אני משתמשת בתפריט זה ליצירת קישור (...share) וכשאני רוצה לראות את סימוני הגבהים בשטח (Terrain).
בינתיים לא נעזרתי באפשרויות האחרות
-
בקשה לעזרה ביצירת מפה ב- google mapsתודה רבה לך על התגובה.
אני שמרתי את המפה ב״my maps".
לא כ״כ מבינה את כל הסימלולים שכתבת.
אצלי יש סימלול של יד (שלא הבנתי בדיוק מה הוא עושה) וסימלול של y שכשלוחצים עליו, כל השינויים שעשינו נשמרים. עוד סמלול של סרגל שלחיצה עליו מתחילה למדוד מרחקים ו....זהו.לא רואה שום חלון עם שמות הנקודות שקבעתי.
שוב תודה ,
פרן
-
בקשה לעזרה ביצירת מפה ב- google mapsהסבר לסימנים "מפה שלי":
הסרגל: מדידת מרחק בין שתי נקודות.
החץ: מוסיף מסלול בין שתי נקודות.
נקודות עם קוים: מצייר מסלול הליכה או נסיעה בין שתי נקודות.
נקודה שחורה: מוסיף נקודת ענין על המפה.
כף היד: בעזרתו בוחרים נקודת ענין, ועם לחיצה על העכבר השמאלי מקבלים את הקישור או התמונה של הנקודה. לחיצה על העכבר הימני מוחק את הנקודה.
-
בקשה לעזרה ביצירת מפה ב- google mapsתודה רבה לך ההסברים.
אנסה להסתדר עם מה אני יודעת עכשיו

-
בקשה לעזרה ביצירת מפה ב- google mapsאני די התיאשתי מ"המפות שלי" למרות שזו גירסה עברית.
משתמשת בגירסה הפתוחה ושומרת קישור בקובץ וורד שבו אני המידע לטיול.