כרטיס טיסה
-
כשהתחלתי לברר לגבי כרטיס טיסה המליצו לי לקנות כרטיס חזור עם אפשרות לשינוי ראשון חינם. כשביררתי עם סוכנויות כמו איסתא אמרו שאין דבר כזה והציעו לי כרטיס עם שינוי בעלות של 200-400$. אשמח לדעת איפה אפשר לקנות כרטיס כזה ובאופן כללי המלצה על סוכנות נסיעות טובה לכרטיסים לדרום אמריקה. התכנון הלוך לארגנטינה בתחילת מרץ וחזור ממקסיקו ביולי. תודה

-
כרטיס טיסהאני לא יודע איך סוכניות עושות שינוי ראשון חינם, אני מניח שהן מגלמות את זה במחיר או שזה משהו שהן סוגרות מול חברות התעופה (סוכנות גדולה כנראה)
אני ממליץ לך להשתמש במנועי חיפוש באינטרנט כמו קיאק, גוגל פלייטס, אקספדיה... ולחפש את המחיר הטוב ביותר לטיסה שנראית לך הכי נוחה
כשיהיה לך מחיר טוב ביד, תפני לסוכנות נסיעות עם פרטי הטיסה ותראי מה יכולים להציע לך - לרוב תנאי השינוי מגיעים מחברות התעופה ומדובר על שינוי תאריך בלבד ב-150 דולר בערך (תוכלי לחפש את התנאים באתרים של חברות התעופה)
עכשיו, אם לא תרצי לחפש את כל הדברים האלה פשוט תפני לסוכנותותהיי תלויה במחיר שלהם
-
כרטיס טיסהכדאי תמיד לקנות כרטיס שיש בו אפשרות שינוי לפחות עבור השקט הנפשי.
תבדוק בסניפי איסתא שהם מציעים מחירים יחסית זולים.
לגבי חברת תעופה עדיף לא לטוס עם איבריה/ אייר אירופה, או אליטליה החברות הזיפתיות של אירופה. וכל מילה מיותרת.