שמורת Bifengxia Panda Reserve בסין
-
שלום
האם מישהו מכיר את שמורת הפנדות Bifengxia Panda Reserve ויכול לתת המלצות?
תודה מראש

-
שמורת Bifengxia Panda Reserve בסיןאני הייתי שם. יש שאלה ספציפית?
-
שמורת Bifengxia Panda Reserve בסיןשלום ענת
1. האם ניתן ללטף, להאכיל, לראות מקרוב פנדות בשמורה ? ולא כמו בגן חיות
2. האם את מכירה את השמורה Chengdu Panda Breeding Research Center, Chengdu? היא מוזכרת רבות באתר למטייל
תודה מראש
-
חיות בר לא צריכות שילטפו ויאכילו אותם כבידור. -
שמורת Bifengxia Panda Reserve בסיןאני מתחילה מ-2. ברור שמכירה. כל מי שהיה בצ'נגדו מכיר. תכלס, הרבה יותר קל להגיע לשם. לדעתי חבל לטרוח להגיע לביפנגשיה אלא אם את מגיעה לאיזור לעוד משהו.
לכל השמורות של הפנדות מומלץ להגיע מוקדם בבוקר כשהן ערניות ואוכלות.
הבעיה שבשביל להגיע מוקדם לביפנגשיה את צריכה לישון קרוב. אנחנו עשינו טיול יום מצ'נגדו. לא הצטערתי עליו כי 2 מקומות נוספים שהיינו בהם (טיול טבע בתוך שמורת ביפנגשיה והעיירה שאנגלי) היו מהממים, אבל לביפנגשיה הגענו בצהריים המאוחרים והפנדות היו די בשאנטי.. היה הרבה פחות שווה מהמרכז בצ'נגדו עצמה.
למרכז בצ'נגדו הלכנו כמומלץ בבוקר והיה שווה.
לא ניתן ללטף. אפשר להצטלם עם פנדה, ואז תוכלי קצת ללטף, אבל התענוג יעלה לך הרבה הרבה הרבה כסף.
רוב האנשים שכותבים על ביפנגשיה התנדבו שם - זו חוויה מענייינת אם יש לך שבועיים להשקיע, ובדיעבד אני מבינה למה.
-
שמורת Bifengxia Panda Reserve בסיןשלום ענת
תודה עבור תשובתך
אנחנו מתוכננים להגיע בבוקר לשמורה.
האם בביפנגשיה רואים פנדות מקרוב, בגילאים שונים?
האם לדעתך כדאי לשנות את המסלול לשמורה בצנגדו?
תודה
-
שמורת Bifengxia Panda Reserve בסיןלא תהיו בצ'נגדו בכל מקרה?
למרכז הרביה בצ'נגדו הרבה יותר קל להגיע מאשר לביפנגשיה.
אני חושבת שבשני המקומות רואים פנדות בערך מאותו מרחק. אולי אפילו יותר מקרוב בצ'נגדו. זה לא מרחק נגיעה אלא אם את משלמת הון בשביל להצטלם איתן (נדמה לי 1000 יואן).
המרחק תלוי במזל, כי השטח שלהן די גדול ותלוי איפה הן נמצאות בתוך השטח, כמה זה רחוק מהמקום בו את נמצאת.
מה התוכניות שלך בעצם? מה המסלול באיזור הזה?