לראות את טוקיו ביומיים
-
אהלן,
לראות את טוקיו ביומיים - אל תדאגו אני יודע שזאת משימה בלתי אפשרית...
יש לי קונקשיין של יומיים בטוקיו (בדרך לניו זילנד) ואני רוצה להספיק לראות כמה שיותר דברים ביומיים האלה.
איפה שווה לי לבקר?
מעניין אותי בעיקר לראות תרבות, אוכל מיוחד, מועדונים, נוף / גנים.
תודה מראש!
-
לראות את טוקיו ביומייםזה כמו לשאול על יומיים בניו יורק. יהיה קשה להמליץ. הכנס ל japanguide.com ותבחר לפי ההמלצות, התמונות, וטעמך האישי. ממליץ להתרכז ברוע אחד או שנים וללכת ברגל.
-
לראות את טוקיו ביומייםיש לך המון אופציות אבל שני אזורים שאני יכול להמליץ לך שיש בהם חלק ממה שאתה מחפש:
1. במיוחד אם אתה נמצא בסופשבוע (גם אם לא) אז רובע הרג'וקו מכיל מקדש מרשים עם חתונות בסופ"ש ולידו את אחד האזורים היותר צבעוניים ותוססים בטוקיו. יש באזור גם גיוזה מצוינת. מרחק תחנת JR אחת אתה יכול להמשיך לשיבויה שם תוכל למצוא מועדונים, המוני אנשים , מעבר החציה הגדול בעולם וסושי מעולה ב No Midori. אם יש לך עוד כוח אתה יכול להמשיך גם לשנג'וקו שקרובה מאוד ופשוט להסתובב בערב באחד האזורים היותר נוצצים (הרבה אורות נאון , חנויות , מסעדות ומועדונים ) .
2. אזור Asakusa . מקדש יפיפה שממנו אפשר לצאת ברגל או במרחק רכבת קצרה ל yanaka או Ueno
בכל מקרה יש כמובן עוד אופציות . תקרא ותחליט מה מעניין אותך. אפשר סך הכל להספיק לא מעט בכלל בכל יום בטוקיו
-
לראות את טוקיו ביומייםאם אתה מתעניין באוכל מיוחד אל תחמיץ את קומות המרתף בבתי הכלבו הגדולים.
-
לראות את טוקיו ביומייםבסופו של דבר תיקח בחשבון שטוקיו זו רק תחנת מעבר מדהימה שלך בדרך לאחת המדינות היפות בעולם ככה שכל מה שתראה ותחווה שם זה בונוס. אפילו רק שוטטות ברחובות טוקיו היא חוויה מסעירה.