הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)
-
שלום לכולם
אני רוצה בקיץ לטוס לברצלונה (כמה ימים) ומשם לאמסטרדם.
טס עם KLM מספרד להולנד ואז לארץ.
מישהו הזמין בעבר טיסה עם KLM ויודע אם המחיר כולל מזוודה? או שזה תשלום נפרד?
תודה
-
הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)לאחר שאתה בוחר את הטיסה מצד שמאל למטה יש תיבה אם מופיע כולל או לא כולל,
יש יעדים שזה כולל ויש יעדים שזה לא כולל..
לצרפת והולנד בדרך כלל לא כולל..
מה קורה במקרים אחרים זה משתנה, תקרא טוב טוב בתיבה מה כולל או בפרטים נוספים.
-
הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)המחיר ב KLM לא כולל מזוודה - לפחות לא בסוג הכרטיס שאני קניתי. אבל הוספת מזוודה עולה 15 אירו אם אתה עושה כרטיס מועדון (בחינם).
-
הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)אתה לא מתבלבל עם חברת השכר שלהם, Transavia? חשבתי שהטיסות של KLM כולן סדירות כולל הכל.
-
הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)לפני מספר שנים ההחברה-האחות של KLM, אייר-פראנס, הציגה סוג תעריף חדש שנקרא ״Mini-Fares״. התעריף הזה, בפשטות, מטרתו למכור כרטיס ׳מופשט׳ בתוך טיסה סדירה רגילה עם שירות-מלא. כרטיס כזה לא מזכה במיילים, לא ניתן לביטול או שינוי, לא כולל ארוחה או כבודה (מעבר לתיק יד, שזו חובה). אייר-פראנס הציעו את זה בעיקר כי וועד הטייסים הנוראי שלהם מנע מהם להקים חברת לואוקוסט עצמאית.
זו הייתה רק שאלה של זמן עד ש-KLM תיישר קו. נכון לכרגע עוד לא הוצג כל תעריף מיוחד ומופרד כמו של החברה-האחות, אבל התעריפים המוזלים ביותר של KLM בתוך אירופה אכן לא כוללים כבודה. כפי שציין עמיחי - חברי מועדון (הצטרפות בחינם) זוכים להנחה של 50% על פריט הכבודה הראשון.
כיום מרבית החברות הגדולות באירופה, כמו בארה״ב, דורשות תשלום החל מפריט הכבודה הראשון בטיסות קצרות (פנימיות במדינה ולרוב יעדי אירופה). חברות גדולות כמו בריטיש, לופטהנזה, איבריה, SAS, סוויס ועוד.
-
הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)זה קצת נכון וקצת לא נכון מה שנאמר פה..
הזמנתי דרך האתר של KLM שלוש פעמים טיסה השנה.
פעם אחת לדרום אמריקה - וזה כן כלל כבודה,
פעם אחת לרומא - וזה כן כלל כבודה.
פעם אחת לפריז- וזה לא כלל כבודה.
ולפי מה שככה עברתי בגדול על היעדים בחיפוש יש יעדים בתוך אירופה (קונקשיין כמובן) שזה כן כולל כבודה-אני לא יודע לפי מה הם עושים את החלוקה של מתי זה כן כולל כבודה ומתי לא, (בדקתי מספר יעדים שונים שהם לא צרפת או הולנד)
צריך לראות לאחר שבוחרים את התאריכים למטה אם כן או לא,
בגדול לאמסטרדם ופריז זה ללא כבודה וצריך להוסיף בתשלום.
עוד דבר מוזר (שהזכרתי פה כבר בפורום):
אני זוכר שבתאריכים שנסעתי לרומא דרך אמסטרדם אותה הטיסה בדיוק לאמסטרדם (פשוט בלי ההמשך לרומא) לא רק שעלתה יותר אלא גם לא כלל מזוודה.
מה שלי עלה פחות וזה גם כלל מזוודה והגעה עד רומא וחזרה.
מילה בקטנה לסיום, לדעתי ההתנהלות של KLM הרבה הרבה יותר טובה משל אייר פראנס (בכל פראמטר). פשוט שמים וארץ - וחבל ש KLM נגררים לשטויות של אייר פראנס.
-
הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)לא, לא התבלבלתי. לפחות לא בנושא הזה. הכרטיס שאני קניתי ב KLM מישראל לאמסטרדם לא כלל מזוודה.
אגב, גם חברות לאו קוסט הן חברות סדירות. אין קשר בין חברה סדירה להאם נדרש תשלום על רכיבים שלה כמו מזוודה או אוכל.
-
הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)לפני שנתיים פלוס טסנו איתם לדרום אמריקה והתאכזבנו.
המחיר היה יקר. צפוףףףף. את מערכות הבידור לא מפעילים בטיסות לאמסטרדם וממנה. הבדיחות על ההולנדים הקמצנים של אירופה. כנראה שיש בהם משהו... השירות היה טוב והאוכל היה בסדר .אבל מערכות הבידור בטיסות הארוכות לדרום אמריקה היו מיושנות .על מסך מגע עדיין לא שמעו.
-
הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)התאכזבתם בגלל מערכת הבידור?
קנו טאבלט ב 50$ (למשל כזה באמאזון) ולא תצטרכו לדאוג יותר למערכות בידור בטיסות.
-
הזמנת טיסה עם KLM (הולנד)בין היתר, אבל בעיקר בגלל הצפיפות..
13 שעות לא נעים.
טבלט צריך להטעין ולא תמיד יש שקעים...