BRITISH-AIRWAYS OR AIR-FRANCE
-
מתלבטים בבחירת טיסות בין שתי החברות:
מבחינת מוניטין בריטיש טובה יותר, אך שעות הטיסה והקונקשן פחות טובים:
הלוך לניו-יורק עם קונשקן של שעתיים וחצי שעות - שעת הגעה 16:00 בצהריים
חזור מאל-אי עם קונקשן של שבע שעות – שעת הגעה בראשון לפנות בוקר
טיסות אייר-פראנס, שעות וקונקשן טובים יותר ובשכלול פחות 200$ מבריטיש!
הלוך לניו-יורק עם קונשקן של שלוש שעות - שעת הגעה 10:30 בצהריים
חזור מאל-אי עם קונקשן של שלוש שעות - הגעה בשבת לקראת חצות בלילה
מה הייתם בוחרים?
-
BRITISH-AIRWAYS OR AIR-FRANCEאני הייתי בוחרת באייר פראנס בלי לחשוב פעמיים...
-
BRITISH-AIRWAYS OR AIR-FRANCEאחרי ניסיון עם שתי החברות ולאור הנתונים המשמעותיים שהצגת- אייר פרנס בנוק אאוט!
-
BRITISH-AIRWAYS OR AIR-FRANCEהנסיון שלי עם Air France הוא כבר די ישן ולכן לא אקח את דעתתי מאז בחשבון. חשברות התעופה היום אינן מה שהיו מבחינת רמת השירות לנוסע.
הייתי בוחר באפשרות הנוחה יותר או הזולה יותר בשקלול מסוים בין שני הנושאים. אני מבין שבמקרה הזה גם הנוחות וגם המחיר מצביעים לכוון Air France, אז הייתי הולך עליהם.
-
BRITISH-AIRWAYS OR AIR-FRANCEאייר פראנס בלי לחשוב פעמיים. הקונקשן של 7 שעות בלונדון הוא נוראי.
טסתי שלוש פעמים השנה לצפון אמריקה עם אייר פראנס והכל היה מצוין
-
BRITISH-AIRWAYS OR AIR-FRANCEאם אייר פרנס יותר זולה והשעות יותר טובות הייתי בוחר בה ללא היסוס.
-
BRITISH-AIRWAYS OR AIR-FRANCEמסכים עם כל קודמיי.
רק הערה קטנה - בקונקשן של 7 שעות בהיתרו אפשר להספיק לגיחה קצרה לעיר, אם זה מעניין. בריטיש גם חברה טובה יותר. אבל לא מצדיק את הפערים.
-
BRITISH-AIRWAYS OR AIR-FRANCEתמוה שהוצע לכם קונקשיין של שבע שעות בהית׳רו. לבריטיש יש שתי טיסות יומיות מלוס אנג׳לס ללונדון וגישה חופשית גם למושבים בשתי טיסות נוספות של אמריקן בקו. בין לונדון לת״א החברה מפעילה לכל הפחות שתי טיסות יומיות. בלו״ז אני מאמין שאין בעיה להציע קונקשיין קצר יותר.
מעבר לזה, המוצר שברטיש מציעה עדיף משמעותית על זה של אייר-פראנס. ראשית, בריטיש טסה לת״א במטוסים רחבי-גוף שמציעים, בין השאר, מערכת בידור אישית, לעומת מטוסים צרי-גוף של אייר-פראנס. שנית, הית׳רו כשדה תעופה נוח משמעותית משארל-דה-גול לעניין הקונקשיין. שלישית, טיסות ההמשך מלונדון, לדעתי לפחות, הן נוחות גם כן יותר מאלו של אייר-פראנס (אם כי בהבדל לא דרמטי בכלל).
אם כן - בהנחה שניתן להשיג קונקשיין באורך דומה והמחיר פחות או יותר זהה הייתי בוחר בבריטיש. אם הפרש המחיר נשאר גבוה אז ידה של אייר-פראנס על העליונה.
-
BRITISH-AIRWAYS OR AIR-FRANCEאין עליכם! תודה