כניסות ויציאות מתאילנד
-
היי, אשמח לעזרה! כמה פעמים ניתן להיכנס לתאילנד? עוד חודש אני מגיעה אחרי הודו וסרילנקה לבנגקוק כך שאין לי אפשרות להוציא ויזה בארץ.. ומשם רוצה לעבור לבורמה יבשתית. מבורמה ממשיכה לקמבודיה, שגם זה מעבר יבשתי דרך תאילנד. אחרי קמבודיה ממשיכה לויאטנם ולאוס ומשם רוצה לטוס לפיליפינים- שגם זה דרך תאילנד.. ממשיכה גם לסין ומונגוליה ומשם חוזרת הביתה.. וכרטיס החזור שלי הוא מתאילנד.. כדי לחסוך לי בלאגנים אני מנסה להבין האם יש הגבלה כלשהי על מספר כניסות לתאילנד או שההגבלה חלה רק על מספר ימים? לפי מה שקראתי אפשר להיכנס רק שלוש פעמים במשך חצי שנה.. בקיצור.. כל עזרה תתקבל בברכה.. קצת אבודה פה! תודה מראש לעוזרים
-
כניסות ויציאות מתאילנדכל כניסה אוירית תעניק לך אשרת שהייה ל- 30 יום.
כל כניסה יבשתית תעניק לך אשרת שהייה ל- 15 יום.
-
כניסות ויציאות מתאילנדואין הגבלה על מספר כניסות?
-
כניסות ויציאות מתאילנדלא מכיר הגבלה שכזו.
כל עוד לא חורגים מתקופת הכניסה שאושרה לא תהיה בעיה בכניסה הבאה.
-
כניסות ויציאות מתאילנדקחי בחשבון שכניסה ויציאה יבשתית לבורמה די בעייתית. בכל מקרה תצטרכי ויזה מראש.
לפיליפינים יש גם טיסות מויטנאם.
-
כניסות ויציאות מתאילנד- מעבר יבשתי לבורמהלמיטב ידיעתי אין לתיירים אפשרות למעבר יבשתי מתאילנד לבורמה.
לתאילנדים יש אפשרות. נראה לי שתצטרכי לטוס לשם.
-
כניסות ויציאות מתאילנד- מעבר יבשתי לבורמה..תצטרכי לטוס הלוך ושוב לרנגון..
-
כניסות ויציאות מתאילנד- מעבר יבשתי לבורמהthere is posbilty too entar and also too exsite thailand and burma . from some land border. like the land border at MASOT.
you can get more information at wikitravel.org /thailand
-
כניסות ויציאות מתאילנד- מעבר יבשתי לבורמהצודק guy התנאים שונו מאז שטסתי לבורמה ועתה יש כניסה קרקעית גם לתיירים ולא רק למקומיים . .
-
כניסות ויציאות מתאילנד- מעבר יבשתי לבורמהבאופן כללי אין הגבלה על כניסות אם אין חריגות אבל במעברים היבשתיים מערימים הרבה יותר קשיים מאשר בשדה התעופה לכן ממליץ לעשות את הכניסות לתאילנד בטיסה . קחו בחשבון שבשדה התעופה פקיד ההגירה יכול לדרוש הוכחת יציאה מהמדינה עד חודש ובמידה שאין עלול לסרב לאשר כניסה למדינה אבל זה נדיר שבודקים את זה לבעלי דרכון ישראלי.