סלובקיה - טטרה הגבוהים - לינה
-
שלום,
מחפשת צימר בטטרה הגוהים / איזור פופארד לאוגוסט למשפחה עם שני ילדים בני 6,8. רצוי צימר עם חצר נחמדה ולא מלון.
תודה.
-
סלובקיה - טטרה הגבוהים - לינההי
צימר עם חצר אני לא מכירה, אבל אנחנו היינו לפני שנה וחצי בוילה ביאטריס, villa beatrice של רשת aplend. הוילה ממוקמת בעיירה טטרנסקה לומניצה. היינו מאד מרוצים! זהו בניין קטן בן 3-4 קומות, עם מספר דירות. (אנחנו היינו בעליונה ). דירה מעולה, נקייה ומרווחת.יש מעלית, לובי חמוד ובייתי ובחצר טרמפולינה גדולה. יש אפילו חדר משחקים מקורה באחת הקומות הנמוכות.הגעתי לרשת הנ"ל דרך המלצה באתר זה. יש להם עוד דירות וצימרים. כדאי לבדוק.
אורנה
-
סלובקיה - טטרה הגבוהים - לינהמצטרפת בחום להמלצה על וילה ביאטריס. אמנם דירות, אך ברמה גבוהה, מתוחזקות, נקיות, מרווחות ומאובזרות, ועם חצר כיפית וחדר משחקים באחת הקומות. אנחנו גם כן ישנו בפנטהאוז המאוד מאוד מרווח וממש נהננו.
-
מנצלת קצת את השירשוראני בדיוק גם מחפשת לינה בטטרה הגבוהים. האם הכפר זדיאר מרוחק מידי ללינה (בהנחה שתהיה גם לינה בטטרה הנמוכים באותו הטיול)? ראיתי תמונות משם וזה ממש עושה חשק...ומצאתי שם בקתה שנראית מדהימה במחיר ממש טוב ודירוג טוב בבוקינג...
-
מנצלת קצת את השירשוראני מתלבטת בתשובה שלי -
מצד אחד, ברוב הטיולים שלנו בשנים האחרונות אנחנו ישנים במקומות לא סטנדרטיים לאזורים שאנחנו מטיילים בהם, ומרוויחים בכך לינות מיוחדות במקומות יותר אותנטיים ושקטים, ולרוב גם יותר בזול. הילדים שלי אוהבים נסיעות ואין להם בעיה עם זה, והם גם גדולים מספיק להתארגן מהר בבוקר ולעמוד בזמנים כדי שנוכל להספיק כל מה שרצינו למרות הנסיעה הנוספת. אז אם היום הייתי נוסעת לסלובקיה ואיזשהו מקום לינה היה מושך אותי למרות שהוא מרוחק יותר - הייתי הולכת על זה. שוב, תלוי בילדים ובכם - כי זה אומר להתחיל כל בוקר בלפחות רבע שעה נסיעה (לאתרים שיותר קרובים לז'דיאר), ולרוב יותר, ולבלות יותר זמן ברכב.
מצד שני, בין ז'דיאר לטטרנסקה לומניצה יש 25 דקות נסיעה, ובין ז'דיאר לשטרבסקה פלסו למשל יש יותר משעה נסיעה. וכמובן אם מוסיפים לזה פקקים שיכולים להיות, תורים ארוכים לרכבלים בשיא העונה, חיפוש חניה מתמשך וכו', וכמובן כל ההתארגנות לנסיעה. כשישנים בטטרנסקה לומניצה רוב הדברים האלו נפתרים - הרכבלים במרחק 3 דקות הליכה, מגלשות הרים גם כן, יש חשמלית לעיירות הסמוכות ואפשר לטייל ימים שלמים ברוגע ובנחת בלי לנסוע הרבה ולחפש חניה כל פעם מחדש, אפשר להגיע לאטרקציות לפני התורים (ויש הרבה כאלה) ולחזור מוקדם יחסית לדירה, ויש יותר שירותים לתייר כיוון שזה המרכז התיירותי. מה גם שיש המון מה לעשות על הקו שבין טטרנסקה לומניצה לשטרבסקה פלסו- היינו שם ארבעה ימים ורק טעמנו ממה שיש לאזור הזה להציע. לא הגענו בכלל מזרחה לז'דיאר וכו'.
אז בעיני אתם צריכים לבחור מה מתאים לכם - אם אתם תקתקנים שתוך חצי שעה מהרגע שקמתם אתם כבר באוטו לנסיעה, ואין לכם בעיה עם השכמה מוקדמת ויותר נסיעה כדי לעקוף את התורים, והלינה שווה יותר מכל אחת אחרת - לכו על זה, זה מה שאנחנו עושים בשנים האחרונות. אם הילדים קטנים ולוקח יותר זמן להתארגן בבוקר, ואין סבלנות להרבה נסיעות ועמידה בתורים, ורוצים מקסימום טיול בלי לרוץ ולהיות באוטו הרבה - לא הייתי מתפשרת על המיקום.
מקווה שעזרתי ולא סיבכתי עוד יותר
הדר
-
מנצלת קצת את השירשורבהמשך לקודמי. גם אני ממליץ ללון קרוב לטטרה הגבהה. אני לנתי בסטארי סמוקובץ במלון Pension Tatrasport Zampa לפי המלצה בפורום. אמנם בעל 3 כוכבים אבל החדרים ברמה של 5 כוכבים. 9.6 בדרוג של בוקינג. ממוקם במקום מרכזי 15 דקות בחשמלית לטטרנסקה לומניצה ו-40 דקות מסטרבסקה פלזו.
-
פיצול נקודות כוכבהאם בטיול של 9 ימים בטטרה בגבוהים והנמוכים כדאי לפצל לינה? חצי מהזמן בטטרה הגבוהים וחצי באיזור הנמוכים? או שכדאי כבר להיות בכוכב אחד? אם לפצל כיצד אתם ממליצים?
-
שאלה לגבי Pension Tatrasport Zampaהסתכלתי בבוקינג על המלון.
האם החדרים מתאימים למשפחה עם 2 ילדים? ניראה שאין להם חדר משפחה.
-
שאלה לגבי villa beatriceאיזה מהחדרים אתן ממליצות? כלומר מהו הפנטאוז שדיברתן? הדירה שמתאימה ל-8 אנשים עם 4 חדרי שינה? או הדירה של 2 חדרי שינה?
תודה!
-
שאלה לגבי Pension Tatrasport Zampaחדרים ענקיים (30 מ"ר) , אולי אפשר להכניס מיטות. רצוי לברר עם מנהלת המלון, אישה מאוד ידידותית.
-
מנצלת קצת את השירשורתודה...
אנחנו עם ילדים קטנים ולוקח לנו זמן בבוקר...אין לנו בעיה עם נסיעות - במיוחד לא כאלה של שעה- קטן עלינו:)- פחות אוהבים תורים...(מי אוהב?...)- אבל גם אנחנו לא בעניין של כמה אטרקציות ביום אחד...- בא לנו משהו רגוע ופחות טיולי הפעם- עם הרבה שהייה במרחב הירוק- מה שלא מתאים בדירה..
רוב המקומות שראיתי בעיירות שציינו הם דירות והבקתות שם יקרות. מה גם...שנישן 4 לילות ליד ליפטובסקי מיקולש.
נראה לי שנלך על הבקתה הזאת
-
מנצלת קצת את השירשורהדס, גם אנחנו נישן 4 לילות בליפטובסקי מיקולש. אני מחפשת צימר ל-4 לילות נוספים בטטרה הגבוהים. מעדיפה כן בטטרנסקה לומניקה. כיצד אתם מחלקים את הימים? גם אני מעדיפה פחות דירה ויותרצימר עם גינה כפי שכתבתי בפוסט המקורי.
תוכלי לכתוב לאיזה צימר התכוונת בזדיאר?
-
מנצלת קצת את השירשורהמרחק בין ליפטובסקי מיקולס לטטרה הגבוהים הוא די קצר.חבל לפצל.אנחה בטיול של 12 ימים פיצלנו לטטרה הגבוהים ולרוזמברוק.
-
מנצלת קצת את השירשורמליפטובסקי מיקולש עד הטטרה הגבהה יש כשעה נסיעה. אינני מבין למה צריך משך כמה ימים לנסוע שעתיים ביום רק בגלל שלא רוצים להחליף מקום לינה.
-
כיצד אתה ממליץ לחלק?יש לנו 9 לילות בסלובקיה לא כולל ברטיסלבה.
-
כיצד אתה ממליץ לחלק?זה תלוי איפה אתם רוצים לבקר. סלובקיה יפה וגדולה. בכל מקרה טטרה הגבהה שווה 3-4 ימים, לכן בימים האלה כדאי להתמקם שם. יש מספר בלוגים שכבר טיילו שם. כדאי לקרא אותם.
-
סלובקיה - טטרה הגבוהים - לינהלינה מומלצת בסלובקיה:
במקום יש מספר צימרים בגדלם שונים, וגם צימר "פונדק" גדול - כלומר בחלק התחתון יש סלון, מטבח גדול לבישול עצמי, משחקים לילדים וכו... ולמעלה חדרים בגדלים שונים לכל חדר מקלחת ושירותים. חלק מהחדרים עם גלריה לילדים.
אנה מארחת מקסימה, דוברת אנגלית.
החצר נפלאה, יש ברכה קטנה וטרמפולינה לכל צימר. אומגה. מקום למדורה ...
הינו בקיץ האחרון - יולי- ל 3 שבועות, ויצאנו לטיולים כל יום. טטרה נמוכים, לאזור גן העדן הסלובקי והטטרה הגבוהים . המרחק של הכפר 10 דקות מהכביש הראשי. מאוד נח. ובשל קושי למצוא מקומות לינה ברגע האחרון העדפנו להישאר אצל אנה.
ולנסוע קצת.
בכפרים ליד יש צרכניה לקניות.
טיפים:
1. סלובקיה ביולי ובמיוחד באוגוסט מוצפת מטיילים. חשוב להזמין מקומות לינה מראש. (סופי שבוע מאוד עמוסים). אנחנו לא מזמינים מראש. גם הפעם לא הזמנו. לילה הראשון היה מאוד קשה למצוא מקום נעים ובמחיר סביר. (2 משפחות, כל אחת עם 3 ילדים).
2. לא להשאיר שום דבר בחוץ, לדאוג לנעול רכבים, לכסות ציוד. אפילו במקומות כפריים שמרגיש בטוח. לחברים נגנב זוג אופניים בלילה הראשון בצימר באמצע היער.
3. סופי שבוע לתכנן מסלולים או מקומות פחות מטוילים.
כיף גדול.
תבלו
הדס
-
שאלה לגבי villa beatriceלכל מי שהמליץ על villa beatrice, ראיתי שמדיניות ביטולים היא תשלום של 50 אחוז בכל מיקרה. זה גם מה שאתם ניתקלתם שהזמנתם?
-
לגבי חלוקת הלילותאנחנו נישן 6 לילות בטטרה הגבוהים ו4 בנמוכים.
לגבי הבית בזדיאר
זה הקישור-
https://www.booking.com/hotel/sk/drevenicka-na-gazdovskom-dv ore.he.html?aid=309654;label=booking-be-he-eS1tFkRjS%2AZUF4W wVNWIiwS49564841332%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2812%2C000%3Aac%3Aap1t 1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-21085524309%3Alp1007986%3Ali%3Adec%3Adm ;sid=3768b1cfac2e846969d1927ec694b5fc;dcid=2
מקווה שהקישור יעבוד...
-
סליחה- טעות-5 לילות בגבוהים ו 4 בנמוכים